تاریخ جدید عرضه GTA V برای PC و سیستم مورد نیاز - (بروزرسانی)

VahiD_ST

کاربر سایت
gta_5_ps4_xo-31-600x337.jpg

درود!

اخیرا در صفحه استیم مربوط به بازی GTA 5 در مقابل زمان تاریخ عرضه بازی به جای January 2015، عبارت Comming Soon نقش بسته بود که نشان میداد بازی در تاریخ دیگری از سال 2015 عرضه خواهد شد.

این خبر که موجب نگرانی بسیاری از PC گیمرها شده بود، باعث شد که آنها به فروم رسمی سایت شرکت راک استار بروند و جویای این تاخیــر شوند.

که در نهایت مسئولان راک استار مجددن تاکید کردند بازی آنها در تاریخ 27 ژانویه منتشر خواهد شد و هیچ گونه تاخیری در کار نخواهد بود.

پیش از این هم راک استار قول داده بود که سیستم مورد نیاز GTA V را هر چه سریعتر اعلام کند اما هنوز خبری از سخت افزار مورد نیاز بازی نیست.

منبع

-----------------------------------------

آپدیت خبــــــر:

بازی بطور رسمی تاخیر خورد. تاریخ جدید بازی 24 مارس 2015 هست

سیستم مورد نیاز بازی هم اعلام شد که به شرح زیر هست:

حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

سیستم پیشنهادی: ( برای اجرای بازی در کیفیت ۱۰۸۰p و ۶۰FPS می باشد )
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

---------------------------------------------------------

آپدیت جدید (مربوط به 13 فروردین)[/COLOR]
باز هم شرکت راکس استار بازی رو به تعویض انداخت.
تاریخ انتشار جدید بازی June 15, 2015 که میشه 25 خرداد 1394 اعلام شده

--------------------------------

قضیه تاخیر بازی دروغ بود. جدی نگیرید :دی
تاریخ عرضه بازی همچنان 14 آوریل هست

آخرین ویرایش:
@.:Overwatch:.
اون که رمز بود اینجا طرف از رو سکو پرشت میپره با ماشین یا موتر (شبیه سکو پرشت هم باشه کافیه) رو آسمون خراش فرود میاد :|:دی
==========================================================

به نظر من متای 98 شماره 4 کاملا حقش بود بازی کامل موتورش عوض شده فیزیک بازی واقع گرانه تر شده بود (فیزیک الان بازی های راکستار از زمان IV پایه گذاری شد در واقع استارت کار RAGE موتور اختصاصی راکستار از اونجا شروع شد) این که کارکاتر احساس کنی وزن داره ماشینا سنگینن , اوردن موبایل و.... V تنها کاری که تو سری GTA کرد این بود که به نسخه ی 4 شاخ برگ داد و شد اینی که الان میبینیم.
@s.1
حرفت مثل این میمونه HL 3 یـ روزی منتشر بشه (البته خدایی نکرده :دی) بعد متاش از نسخه ی دوم کمتر بشه حالا هر چقدر هم که عالی باشه تو زمان خودش , بالاخر نسخه ی دوم یـ سری تغییرات ایجاد کرد ـه تو زمان خودش که اون متا رو گرفته ولی این نسخش هر کاری کنه نمیتونه به اون متا دست پیدا بکنه. در آخر باید بگم که هر عنوان رو باید نسبت به زمانش خودش بسنجیم بعله منم با اومدن نسخه ی V میگم که از IV خوشم نیمود و برا San Andreas دلم خیلی تنگ شده بود و V همون چیزی بود که من میخواستم ولی خوب این چیزی از ارزش های شماره ی چهارم کم نمیکنه .....

آخرین ویرایش:
داری بازی که 7 سال پیش اومده رو با بازی که پارسال اومده از نظر تکنیکی مقایسه میکنی ؟؟:d اون نظریه جالبت در مورد متا PC هم خیلی مسخره هست . فن بازی درچه حد اخه ‍‍!! نسخه PC تا چند ماه اصلا قابل بازی نبود.با هزار تا patchو دعا تازه قابل بازی کردن شد.نسخه PC هم واسه همین مشکلات تکنیکی متای کمتری گرفت.هیچ منتقدی نمیاد واسه کمی بهتر بودن سایه و رزولوشن امتیاز بالاتر بده . شک نکن نسخه PC متای کمتری نسبت به نسخه کنسولی میاره ن . بوک مارک کن.درضمن GTA IV یکی بهترین هندلینگ های تاریخ رو از نظر من داره . خدایی خیلی ریالستیک بود.

اصلا حرفی از برتری من زدم که شما می گی فن؟ شما فن های سونی منتظر دعوا هستید خلاصه. نسخه ی pc گرافیکش خیلی بهتر از نسخه ی کنسولی بود اما فریمش حتی الانم افتضاحه کلا 60 فریم ثابت نمی ده که نمی ده من نمره ی متا بازی رو گفتم عدد خالیش همین
گذشته از اینا کنترل 4 بله واقعی تر البته نه واقعی ترین واقعی ترین برای بازی های sim هست دیگه زیادی فن شدید در این زمینه اما نسخه ی 5 به مراتب کنترل بهتری داره منم نظرم اینه که برای این سبک بازی کنترل بهتر از اهمیت بیشتری برخورداره تا کنترل واقعی بازی sim racing که نیست تازه نسخه ی 4 ماشین هاش زیادی لق می زدن که اصلا طبیعی نبود دوربین بازی هم که در مرکز قرار نداشت ایراد اصلی بازی به شمار می رفت
من بازی ها رو در زمان خودشون بررسی می کنم gta4 به نسبت gta 5 در زمان خودشون gta 5 بهتر عمل کرد برای همینم باید متای بیشتری کسب می کرد به همین خاطر متای 90 برای نسخه ی 4 مناسب می دونم این نظر شخصی هست ممکنه یکی با نسخه ی 4 اصلا بیشتر حال کرده باشه اما در زمان خود بازی ها با شماره ی 5 بازی بیشتر هیجانی شدم

آخرین ویرایش:
@.:Overwatch:.
اون که رمز بود اینجا طرف از رو سکو پرشت میپره با ماشین یا موتر (شبیه سکو پرشت هم باشه کافیه) رو آسمون خراش فرود میاد :|:دی
==========================================================

به نظر من متای 98 شماره 4 کاملا حقش بود بازی کامل موتورش عوض شده فیزیک بازی واقع گرانه تر شده بود (فیزیک الان بازی های راکستار از زمان IV پایه گذاری شد در واقع استارت کار RAGE موتور اختصاصی راکستار از اونجا شروع شد) این که کارکاتر احساس کنی وزن داره ماشینا سنگینن , اوردن موبایل و.... V تنها کاری که تو سری GTA کرد این بود که به نسخه ی 4 شاخ برگ داد و شد اینی که الان میبینیم.
@s.1
حرفت مثل این میمونه HL 3 یـ روزی منتشر بشه (البته خدایی نکرده :دی) بعد متاش از نسخه ی دوم کمتر بشه حالا هر چقدر هم که عالی باشه تو زمان خودش , بالاخر نسخه ی دوم یـ سری تغییرات ایجاد کرد ـه تو زمان خودش که اون متا رو گرفته ولی این نسخش هر کاری کنه نمیتونه به اون متا دست پیدا بکنه. در آخر باید بگم که هر عنوان رو باید نسبت به زمانش خودش بسنجیم بعله منم با اومدن نسخه ی V میگم که از IV خوشم نیمود و برا San Andreas دلم خیلی تنگ شده بود و V همون چیزی بود که من میخواستم ولی خوب این چیزی از ارزش های شماره ی چهارم کم نمیکنه .....

نسخه ی 4 بازی به نسبت نسخه ی قبلیش خیلی پسرفت ها هم داشتا دیگه خبری از اون همه تنوع نسخه ی قبل درش نبود کنترل سخت تر ماسین ها که خیلی ها ناراضی بودن یا کنترل افتضاح شخصیت اصلی کنترل بد یا فاجعه هلی کوپتر ها یا سایه های بسیار بد نسخه ی کنسولی یا دیر لود شدن تکسچرها بازی با این همه ایراد متای 98 حقش نیست بازم می گم این نظر شخصی هست اما متای 98 برای من بازی هست که باید بی نقص باشه حتی به شماره ی 5 هم 98 نمی دم. شماره ی 5 به مراتب بازی بی نقص تری بود خلاقیت استفاده از 3 شخصیت در بازی تنوع خیلی بهتر ماشین ها قسمت بالا شهر پایین شهر یا انجام ماموریت ها با 3 حالت کاملا مختلف طراحی فوق العاده خوب و متنوع ماموریت های بازی که مو بر تن ادم سیخ می شد اینا اسمش شاخ و برگ نیستا بی انصافیه
بازم می گم نسخه ی 4 خیلی بازی با ارزشی هست قطعا متای بالای 90 حقشه اما زمان عرضه بازیشم با متای 98 یا 10 دادن بعضی از سایت ها بهش مخالف بودم

اره Iv پسرفت زیاد داشت در کنار پیشرفتاش .. کلا فیزیک بازی بهتر شده بود اما کیفیت سایه ها افتضاح تنوع تو محیطهای بازی خیلی کم که البته نسبت به سان اندریاس میگم .. رنگپردازی بازی هم خیلی افتضاح بود .. انگار داری با مونیتور یا تیوی سیاه و سفید بازی میکنی!! بعد یه ***** نویز هم داشت که پیشفرض فعال بود و کار رو از اون چیزی که بود بدتر میکرد .. تنها پیشرفتش به نظر من ریالیستیک شدن فیزیک بازی بود و همین

کجای هندلینگش بهترین بود کی در واقعیت این همه ماشین تکون می خوره؟ یا در می ره؟ حتی دوربین در نسخه ی قبل در مرکز صفحه قرار نداشت غیر ز این ها سایه هاش نسخه ی کنسولی افتضاح طراحی شده بود مشکل دیر لود شدن تکسچرها هم داشت تازه کنترل شخصیت اصلی هم افتضاح بود گستردگی gta های قبلی هم نداشت متای 9 کاملا حقش بود اما بالاتر از این نه نسخه ی 5 اگر بازی کرده باشید اصلا قابل مقایسه با شماره ی 4 نیست هندلینگ بازی به مراتب طبیعی تر شده در دنیای واقعی کنترل ماشین های خوب واقعا خوبه عین شماره ی 5 که ماشین های تاپش عالی عمل می کنن
کلا متای 3 بازی به نظرم بیشتر از حقش بهشون دادن حالا اگ اسم ببرم می گن ترول کردی اما نظر شخصی هست دیگه خیلی ها هم با نظرم موافق هستن غیر فن سری ها
ماشین کمک داره مگه میشه هی چپ و راستش کنی تکون نخوره هر ترمزی میگیری اگه یه ذره شدید باشه قشنگ ماشین تو واقعیت تکون میخوره
به نظر من اوون سبک دوربین عالی بود من هیچ مشکلی باهاش نداشتم
در مورد نسخه 5 ماشیناشو میشه با قوطی مقایسه کرد اوون از تصادفاش اوونم از هندلینگ غیر واقعی غیر طبیعی
در مورد دیر لود شدن تکچسر ها نمیدونم نسخه ایکس باکس رو دیدید یا نه ولی شماره 4 ام با نصب شدن بازی این مشکل بصورت کامل مرتفع میشد نسخه پی اس هم که خیلی کم بود
بر عکس نسخه 5 ام رو ایکس باکس بشدت از این مشکل رنج میبرد

آخرین ویرایش:
ماشین کمک داره مگه میشه هی چپ و راستش کنی تکون نخوره هر ترمزی میگیری اگه یه ذره شدید باشه قشنگ ماشین تو واقعیت تکون میخره
به نظر من اوون سبک دوربین عالی بود من هیچ مشکلی باهاش نداشتم
در مورد نسخه 5 ماشیناشو میشه با قوطی مقایسه کرد اوون از تصادفاش اوونم از هندلینگ غیر واقعی غیر طبیعی
در مورد دیر لود شدن تکچسر ها نمیدونم نسخه ایکس باکس رو دیدید یا نه ولی شماره 4 ام با نصب شدن بازی این مشکل بصورت کامل مرتفع میشد نسخه پی اس هم که خیلی کم بود
بر عکس نسخه 5 ام رو ایکس باکس بشدت از این مشکل رنج میبرد

نسخه ی 360 تقریبا با نصب که سال ها بعد بهش اضافه شد بله تقریبا درست شد اما نسخه ی 5 من اصلا مشکل تکسچر نداشتم هاردم هم 20 گیگ مدل زمان تیر کمون بود البته اصل بازی از روی هارد اکسترنال usb 3 اجرا کردم در کل من هیچ مشکلی با نسخه ی 5 نداشتم
من اشاره کردم بیش از حد تکون می خورد نه اینکه تکون نخوره در واقعیت اینقدرها تاب نمی خوره مخصوصا ماشین های اسپورت که کمک خشکی دارن
نسخه 5 هم فیزیک عالی داشت هر ماشینم کنترل متفاوتی با مدل های دیگه داشت بی انصافیه بگیم قوطی به فیزیک عالی بازی بگیم تنها پسرفتش تخریب ماشین ها بود که برای بهبود گرافیک با چیزهای دیگه ازش استفاده کردن به با مقایسه گرافیکی نسخه ها می فهمیم ارزشش رو داشته
متای نسخه ی 5 هم با امتیاز 97 رسما نشون داد عالی عمل کرده برای نسخه 4 هم من نظر شخصی دادم

تو نسخه IV من از فیزیک پرت شدن نیکو از ماشین به بیرون خیلی خوشم اومد دقیقا طوری بود که مکس پین 2 هم همینطوری بود یعنی آدما خیلی قشنگ با انفجار یا تیراندازی بهشون به اینطرف و اونطرف پرتاب میشدن ... حالا هنوز که وقت نشده نسخه V رو تست کنیم مگر صبر کنیم رو PC بیاد ولی امیدوارم همین پرت شدن از ماشینش مثل IV بوده باشه !

آقا یه سوال فنی من با این سیستم بازی رو روی چه حالتی میتونم اجرا کنم؟فیفا 15 سیستم مورد نیازش از gta v بیشتره ولی من راحت روی HIIGH بازی میکنم تازه با کلی مد گرافیکی و...

CPU:Intel(R) Core I3-4130 @3.40GHz
RAM:4GB DDR3
Graphics Card:NVIDIA GT630 4GB

آقا یه سوال فنی من با این سیستم بازی رو روی چه حالتی میتونم اجرا کنم؟فیفا 15 سیستم مورد نیازش از gta v بیشتره ولی من راحت روی HIIGH بازی میکنم تازه با کلی مد گرافیکی و...

چند روز دندون رو جیگر بزار

اصلا قابل مقايسه نيست يه بازى كه Sport ـه و كل محيطش يه استاديومه و يه بازى open world ،،، شما يه هفته صبر كن تا بنچماركا بياد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or