تاریخ جدید عرضه GTA V برای PC و سیستم مورد نیاز - (بروزرسانی)

VahiD_ST

کاربر سایت
gta_5_ps4_xo-31-600x337.jpg

درود!

اخیرا در صفحه استیم مربوط به بازی GTA 5 در مقابل زمان تاریخ عرضه بازی به جای January 2015، عبارت Comming Soon نقش بسته بود که نشان میداد بازی در تاریخ دیگری از سال 2015 عرضه خواهد شد.

این خبر که موجب نگرانی بسیاری از PC گیمرها شده بود، باعث شد که آنها به فروم رسمی سایت شرکت راک استار بروند و جویای این تاخیــر شوند.

که در نهایت مسئولان راک استار مجددن تاکید کردند بازی آنها در تاریخ 27 ژانویه منتشر خواهد شد و هیچ گونه تاخیری در کار نخواهد بود.

پیش از این هم راک استار قول داده بود که سیستم مورد نیاز GTA V را هر چه سریعتر اعلام کند اما هنوز خبری از سخت افزار مورد نیاز بازی نیست.

منبع

-----------------------------------------

آپدیت خبــــــر:

بازی بطور رسمی تاخیر خورد. تاریخ جدید بازی 24 مارس 2015 هست

سیستم مورد نیاز بازی هم اعلام شد که به شرح زیر هست:

حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

سیستم پیشنهادی: ( برای اجرای بازی در کیفیت ۱۰۸۰p و ۶۰FPS می باشد )
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

---------------------------------------------------------

آپدیت جدید (مربوط به 13 فروردین)[/COLOR]
باز هم شرکت راکس استار بازی رو به تعویض انداخت.
تاریخ انتشار جدید بازی June 15, 2015 که میشه 25 خرداد 1394 اعلام شده

--------------------------------

قضیه تاخیر بازی دروغ بود. جدی نگیرید :دی
تاریخ عرضه بازی همچنان 14 آوریل هست

آخرین ویرایش:
مطمئنی که نمیشه؟اولا تا کرک بیاد شاید چند ماهی طول بکشه بعدشم کرک هم که بیاد باید منتظر کرک های بعدی باشی که بدون مشکل بازی اجرا بشه و لگ یا هزار تا مشکل دیگه نداشته باشه ولی اینجوری بدون هیچ مشکلی خیلی راحت میشه بازی کرد هزینه بازی هم خیلی کم میشه ما که 200 هزار تومن نداریم بازی رو به تنهایی بخریم.

این صحنه منو کشت.
وقتی که خط تیر روی پیاده رو می افته و هر تیر گرد خاک منحصر به فرد خودشو داره حالا جدا از اون، اون گرد و خاک سایه اش هم روی پیاده رو می افته!

ماها كه لذت بازي رو هرجور شده بود برديم ولي توصيه ميكنم عمرا از دستش نكنيد(اللبته صد نفرن ماهر هم بيان بگن نخرين عمرا اگر يه گيمر درمورد اين بازي به اون حرف توجه كنه:d)ولي بي شوخي خيلي قشنگه و....

)
اقاااااا بازي تاخري خورد به سال 2016(فكرر كنيد دارم راست ميگم:dچيه خووو شوخي دوست دارم:d)

^^^
اینا الان ینی عکس مقایسه ایه ؟ بیشتر شوخیه تا مقایسه ! به غیر از عکس اول از سمت راست که پوشش گیاهیش بیشتر بقیه کیفیتشون افتضاح تصاویر مات ـه بزار اول بازی منتشر بشه بعد تصویر مقایسه ای بزار ! چیه آخه اینا ؟

چیزی راجبه به دمیج بازی نگفتن ک چه جوریه ؟؟مثل 360 هست یا ps4 یا چیز جدید طراحی کردن بازی ؟
به نظر من تنها مشکل بازی همین بود
به نظر من تنها مشکلش این باگ مسخره ی پرواز موتور و ماشینه. ملت چـ کلیپایی که درست نکردن در این مورد ! البته فک کنم هردوش با مود حل بشه ....

به نظر من تنها مشکلش این باگ مسخره ی پرواز موتور و ماشینه. ملت چـ کلیپایی که درست نکردن در این مورد ! البته فک کنم هردوش با مود حل بشه ....
اینکه باگ نیست :دی از این کارا زیاد میشد با GTA ـا کرد، و همینطور کلا GTA همه چیزش واقع گرایانه نیست و بنظرم بخاطر فانش مخصوصا اینطوری درست شده ولی بازم اگه کسی خوشش نیاد از این مادایی که فیزیک و هندلینگو دستکاری میکنه زیاد میاد واسه بازی :دی

اینکه باگ نیست :دی از این کارا زیاد میشد با GTA ـا کرد، و همینطور کلا GTA همه چیزش واقع گرایانه نیست و بنظرم بخاطر فانش مخصوصا اینطوری درست شده ولی بازم اگه کسی خوشش نیاد از این مادایی که فیزیک و هندلینگو دستکاری میکنه زیاد میاد واسه بازی :دی
میشد ولی نه به این غلظت کلا یـ جنبه ی فانی داده به قضیه که من اصلا ازش خوشم نمیاد :دی

آخرین ویرایش:
من متای شماره 4 برای نسخه ی کنسول قبول نداشتم متای pc خیلی بیشتر به بازی می یومد اما متای این نسخه واقعا برازندش هست هندلینگ بازی هم خیلی خیلی بهتر از نسخه ی قبلی شده در کل غیر از تخریب ماشین ها که افت کرده همه چیزش بهتر شده خیلی بعیده بازی بیاد در این سبک که حتی نزدیک این عنوان باشه

من متای شماره 4 برای نسخه ی کنسول قبول نداشتم متای pc خیلی بیشتر به بازی می یومد اما متای این نسخه واقعا برازندش هست هندلینگ بازی هم خیلی خیلی بهتر از نسخه ی قبلی شده در کل غیر از تخریب ماشین ها که افت کرده همه چیزش بهتر شده خیلی بعیده بازی بیاد در این سبک که حتی نزدیک این عنوان باشه
متا نسخه کنسولی بازی کاملاً حقش بازی تو اوون زمان با اوون جزییات و اینکه مشکلات عجیب نسخه PC هم همراه نسخه های کنسولی نبود. 10 جور Patch واسه PC اومد بازم زور میزد بازی. بهترین هندلینگ ممکن رو نسخه IV بود. شاید اگه یه مشکل تو نسخه V بود هندلینگ جک ماشینا بود.تماماً هم هدفشون از این تغییر ساده سازی محض کنترل ماشین بود

مگه باگ بود؟
من رمز می زدم ماشین پرواز می کرد:d
اتفاقا خیلی حال می داد می رفتم با ماشین تو آسمون بعد در ماشینو واز می کردم از اون بالا سقوط ازاد:d

متا نسخه کنسولی بازی کاملاً حقش بازی تو اوون زمان با اوون جزییات و اینکه مشکلات عجیب نسخه PC هم همراه نسخه های کنسولی نبود. 10 جور Patch واسه PC اومد بازم زور میزد بازی. بهترین هندلینگ ممکن رو نسخه IV بود. شاید اگه یه مشکل تو نسخه V بود هندلینگ جک ماشینا بود.تماماً هم هدفشون از این تغییر ساده سازی محض کنترل ماشین بود

کجای هندلینگش بهترین بود کی در واقعیت این همه ماشین تکون می خوره؟ یا در می ره؟ حتی دوربین در نسخه ی قبل در مرکز صفحه قرار نداشت غیر ز این ها سایه هاش نسخه ی کنسولی افتضاح طراحی شده بود مشکل دیر لود شدن تکسچرها هم داشت تازه کنترل شخصیت اصلی هم افتضاح بود گستردگی gta های قبلی هم نداشت متای 9 کاملا حقش بود اما بالاتر از این نه نسخه ی 5 اگر بازی کرده باشید اصلا قابل مقایسه با شماره ی 4 نیست هندلینگ بازی به مراتب طبیعی تر شده در دنیای واقعی کنترل ماشین های خوب واقعا خوبه عین شماره ی 5 که ماشین های تاپش عالی عمل می کنن
کلا متای 3 بازی به نظرم بیشتر از حقش بهشون دادن حالا اگ اسم ببرم می گن ترول کردی اما نظر شخصی هست دیگه خیلی ها هم با نظرم موافق هستن غیر فن سری ها

کجای هندلینگش بهترین بود کی در واقعیت این همه ماشین تکون می خوره؟ یا در می ره؟ حتی دوربین در نسخه ی قبل در مرکز صفحه قرار نداشت غیر ز این ها سایه هاش نسخه ی کنسولی افتضاح طراحی شده بود مشکل دیر لود شدن تکسچرها هم داشت تازه کنترل شخصیت اصلی هم افتضاح بود گستردگی gta های قبلی هم نداشت متای 9 کاملا حقش بود اما بالاتر از این نه نسخه ی 5 اگر بازی کرده باشید اصلا قابل مقایسه با شماره ی 4 نیست هندلینگ بازی به مراتب طبیعی تر شده در دنیای واقعی کنترل ماشین های خوب واقعا خوبه عین شماره ی 5 که ماشین های تاپش عالی عمل می کنن
کلا متای 3 بازی به نظرم بیشتر از حقش بهشون دادن حالا اگ اسم ببرم می گن ترول کردی اما نظر شخصی هست دیگه خیلی ها هم با نظرم موافق هستن غیر فن سری ها
داری بازی که 7 سال پیش اومده رو با بازی که پارسال اومده از نظر تکنیکی مقایسه میکنی ؟؟:d اون نظریه جالبت در مورد متا PC هم خیلی مسخره هست . فن بازی درچه حد اخه ‍‍!! نسخه PC تا چند ماه اصلا قابل بازی نبود.با هزار تا patchو دعا تازه قابل بازی کردن شد.نسخه PC هم واسه همین مشکلات تکنیکی متای کمتری گرفت.هیچ منتقدی نمیاد واسه کمی بهتر بودن سایه و رزولوشن امتیاز بالاتر بده . شک نکن نسخه PC متای کمتری نسبت به نسخه کنسولی میاره ن . بوک مارک کن.درضمن GTA IV یکی بهترین هندلینگ های تاریخ رو از نظر من داره . خدایی خیلی ریالستیک بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or