تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
من خودم با پاور فن ساختم و گذاشتم پشت 360 ولی بازم موقع بازی فریز (هنگ) کرد !
چی کارش کنم؟؟؟؟

قطعا مشکل اساسی داره کنسول شما
دیسک خش زیاد داره ؟ تو همه بازی ها هنگ می کنه ؟ اگه تو همه بازی هنگ می کنه مشکل داره و مشکل از گرمای 360 نیست چون میگی فن گذاشتی
آخه من بازی Graw 2 از دوستم گرفت پر خش یه بار هنگ کرد بار بعد که گذاشتم 2 ثانیه هنگ کرد بعد درست شد خوده دوستم هم گفت که رو دستگاه من حتی قسمت آخر هر کاری می کنم نمیاره اما ماله من راحت آورد
شایدم از یه چیزه دیگه باشه از من می شنوی ببر واسه تعمیر

يه سوالي داشتم من كنسولم در ارتفاع زياد(بالاي كمد) و باد كولر مستقيم مي خوره روش ، بازم فن ميخواد؟

بالای کمد؟!!!
بابا گرما می ره بالا معمولا!
هرچی کنسول پایینتر باشه بهتره
-------------------------------------------
جلوی باد مستقیم نباید باشه اما اگه در فضایی باشه که توسط کولر ابی یا گازی خنک می شه فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
من خودم دستگاهم رو جایی گذاشتم که فضاش توسط کولر گازی خنک میشه مشکلی هم ندارم.
یچیزی بزارید من بگم
شنیدم بعضی ها دستگاهشون رو می زارن زیر پنکه تا خنک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همچین چیزی احمقانه و غیر ممکنه!

قطعا مشکل اساسی داره کنسول شما
دیسک خش زیاد داره ؟ تو همه بازی ها هنگ می کنه ؟ اگه تو همه بازی هنگ می کنه مشکل داره و مشکل از گرمای 360 نیست چون میگی فن گذاشتی
آخه من بازی Graw 2 از دوستم گرفت پر خش یه بار هنگ کرد بار بعد که گذاشتم 2 ثانیه هنگ کرد بعد درست شد خوده دوستم هم گفت که رو دستگاه من حتی قسمت آخر هر کاری می کنم نمیاره اما ماله من راحت آورد
شایدم از یه چیزه دیگه باشه از من می شنوی ببر واسه تعمیر

آره خش زیاد داره .
فقط تا حالا دو بار تو کربن گیر کرده.
چی کارش کنم؟

فنها 12 ولت و 12 امپر هستند .فن پاور هم هستند !
پاور رو نمیدونم چند امپره:-"

گفتي چند آمپر !!!!!! 12 آمپر!!!!!!! بابا دوباره برو نگاه بكن اصلا ميدوني 12 آمپر سايز فن چه اندازه اي ميشه!!! من الان فن كريستالي چراغدار دارم باور كن rpm اش اينقدر بالاست كه انگار فكر ميكني پنكه روشن كردي تازه 0.25 امپر هست.
كلا ضعيف بودن و پايين بودن چرخش فنها يا همون پايين بودن rpm ناشي ميشه به اينكه مجموع آمپر فنها بيشتر از آمپر پاور هست. من قبلا 3تا از همين فنهاي كريستالي داشتم پاورم هم 0.5 آمپر بود احساس ميكردم ضعيف كار ميكردن ولي رفتم يك پاور 4 آمپر گرفتم و به محض اينكه فنهارو روشن ميكردم انگار داشتن دستگاه رو بلند ميكردن!!!:biggrin1::cheesygri

بالای کمد؟!!!
بابا گرما می ره بالا معمولا!
هرچی کنسول پایینتر باشه بهتره
-------------------------------------------
جلوی باد مستقیم نباید باشه اما اگه در فضایی باشه که توسط کولر ابی یا گازی خنک می شه فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
من خودم دستگاهم رو جایی گذاشتم که فضاش توسط کولر گازی خنک میشه مشکلی هم ندارم.
یچیزی بزارید من بگم
شنیدم بعضی ها دستگاهشون رو می زارن زیر پنکه تا خنک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همچین چیزی احمقانه و غیر ممکنه!

مال منم وضعيت مثل مال شمارو داره

دوست عزیز!
من الآن تقریبا یک ماهه که InterCooler رو آپگرید کردم! هیچ مشکلی نداشتم!
فکر کنم اشکال کار شما این بوده که یا فنها رو زیادی پیچ کردین (= فشار اومدن به هر دوتا فن) یا سیم فنهاتون مزاحم چرخش فنهای زیری شده یا برعکس فنهاتون رو پیچ کردین( که فکر نمی کنم این یکی باشه)!

اینطور نیست!
اگر یکبار InterCooler رو خاموش کنی و فقط بذاریکه سه تا فنی که خودت نصب کردی کار کنن ، متوجه میشی!
سلام آخه فن های من از این اوتوماتیک هاست و پیچش هم نکردم چون یک جوری بریدمش که فن ها دقیقا روی هم و کیپ شدن و سفت سر جاشون هستن و اصلا سیم جولوش نیست در ضمن من با آداپتور 12 این فن ها را راه انداختم سرعتش هم خوبه راستی حالا اومدیم اون صدا قطع شد ولی وقتی دستگاه را خاموش میکنم اون فن اصلی ها که خاموش میشه ولی اون یکی روشن بزارم با خاطر این که اینا جلوشه باعث رفتن هوا به داخل دستگاه نمیشه که بدتر در ضمن rainbow جان اون مشکلاتی که گفتی را نداره و صد درصد درست هست از تظر جهت

bacheha salam man 4fan case gozashtam poshte dastgah 2ta shisheiand ke roshan mishan rangie 2tasham seyahan vasl kardam be power agha hanoozam badaz 1sat bazi dast be badanash mizanam daghe aya fekr mikonid moshkel dare bazeshoon konam fanaro rasti ye fane stand ham zire dastgahe az koja motavaje besham ke amper poweram chande? powere p4 4ta fan behesh vasl kardam

bacheha salam man 4fan case gozashtam poshte dastgah 2ta shisheiand ke roshan mishan rangie 2tasham seyahan vasl kardam be power agha hanoozam badaz 1sat bazi dast be badanash mizanam daghe aya fekr mikonid moshkel dare bazeshoon konam fanaro rasti ye fane stand ham zire dastgahe az koja motavaje besham ke amper poweram chande? powere p4 4ta fan behesh vasl kardam

بابا شمام اگه سیستم خنک کننده ی موتورهای جستوگر گوگل رو هم بزاری بالاخره یکذره هم که داغ می کنه نگران نباش!
اگه نسبت به قبل کمتر داغ می کنه بازم خیلی خوبه:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or