تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
اگه فن نداشته باشی عمودی بذارید بهتره ولی اگه فن ااینتر کولر 3 فنه رو زیاد کنید افقی بذارید هم سرعت لود میره بالا هم به لنز فشار نمیاد

دوستان فن با قيمت 30 تومن پيدا كردم البته قلابي!!
يعني نه رو بسته بندي نه روي بدنه ي فن هيچ اسمي از Nyko ديده نميشه فقط نوشته intercooler360 . ولي من مشكلي نديدم خيلي خوب كار ميكنه .
و خيلي هم تاثير داره . تا قبل از اينكه بخرم نميشد به بدنش دست بزني چون آتيش مي گرفتي حالا خيلي بهتره شده .

مقايسه كنسول بدون فن با كنسول فن دار :
4m32y3o.jpg

آخرین ویرایش:
مال من هم مثل مال شما مارک Nyko نداره ، فقط نوشته InteCooler360 !
آرم میخوای چیکار؟! ساختارش همچین پیچیده نیست که بخواد اصل و غیر اصل داشته باشه!
ولی فکر میکنم اصل نایکو بهتر رو بدنه کنسول چفت بشه چون مال من یکم فاصله میندازه!

مال من هم مثل مال شما مارک Nyko نداره ، فقط نوشته InteCooler360 !
آرم میخوای چیکار؟! ساختارش همچین پیچیده نیست که بخواد اصل و غیر اصل داشته باشه!
ولی فکر میکنم اصل نایکو بهتر رو بدنه کنسول چفت بشه چون مال من یکم فاصله میندازه!
آره فرزاد مال منم خوب چفت نميشه

ولي به قول تو با هم فرق نداره .

اقا من 2 تا فن pc رو به پاور وصل کردم ولی سرعت فنها خیلی پایینه یعنی مشکل از کجاست ؟
اگه اینطوری باشه که به درد نمیخوره یه اینتر کولر بخری بهتره !

آقا شما گفتین سه تا فن به ای سه تایی ها زیاد کنم من هم رفتم 5 تومن هزینه کردم ولی وقتی سه تا دیگه اضافه میکنم چون اون فن پشتی ها به جلوی فشار میاره و باعث افزایش سرعت اونها میشه وقتی گزاشتم بعد از چند دقیقه یک دفعه صدای جرقه اومد کم مونده بود فن nyko هم بسوزه هم دستگام این کارا چیه از خودتون در میارین همین جا میگم این روش کاملا غلط بوده و هیچ دلیلی برای اثبات سالم بودنش وجود نداره منم که 5 تومن ضرر کردم

قا شما گفتین سه تا فن به ای سه تایی ها زیاد کنم من هم رفتم 5 تومن هزینه کردم ولی وقتی سه تا دیگه اضافه میکنم چون اون فن پشتی ها به جلوی فشار میاره و باعث افزایش سرعت اونها میشه وقتی گزاشتم بعد از چند دقیقه یک دفعه صدای جرقه اومد کم مونده بود فن nyko هم بسوزه هم دستگام این کارا چیه از خودتون در میارین همین جا میگم این روش کاملا غلط بوده و هیچ دلیلی برای اثبات سالم بودنش وجود نداره منم که 5 تومن ضرر کردم
دوست عزیز!
من الآن تقریبا یک ماهه که InterCooler رو آپگرید کردم! هیچ مشکلی نداشتم!
فکر کنم اشکال کار شما این بوده که یا فنها رو زیادی پیچ کردین (= فشار اومدن به هر دوتا فن) یا سیم فنهاتون مزاحم چرخش فنهای زیری شده یا برعکس فنهاتون رو پیچ کردین( که فکر نمی کنم این یکی باشه)!

اون فن پشتی ها به جلوی فشار میاره و باعث افزایش سرعت اونها میشه

اینطور نیست!
اگر یکبار InterCooler رو خاموش کنی و فقط بذاریکه سه تا فنی که خودت نصب کردی کار کنن ، متوجه میشی!

يه سوالي داشتم من كنسولم در ارتفاع زياد(بالاي كمد) و باد كولر مستقيم مي خوره روش ، بازم فن ميخواد؟
بالاي كمد؟!!!:blink:
فكر نكنم نيازي باشه ولي شما بايد كولرتون رو زماني كه 360 بازي ميكني روشن كني كه كمي مصرف برق داره

يه سوالي داشتم من كنسولم در ارتفاع زياد(بالاي كمد) و باد كولر مستقيم مي خوره روش ، بازم فن ميخواد؟

کنسول شما فکر نکنم از لحاظ گرمایی مشکلی پیدا کنه اما از لحاظ امنیتی مشکل داره چون ممکنه ییهو از اون بالای کمدت بیفته اونوقت دیگه کنسول بی کنسول!:laughing:

آخرین ویرایش:

زود کنسولو از جلو باد کولر بر دار !!! د بدووووو!!!

بابا رطوبت کولر سخت افزار 360 رو داغون میکنه نه فقط 360 بلکه هر سخت افزاری که باشه !!

کنسول شما فکر نکنم از لحاظ گرمایی مشکلی پیدا کنه اما از لحاظ امنیتی مشکل داره چون ممکنه ییهو از اون بالای کمدت بیفته اونوقت دیگه کنسول بی کنسول!:laughing:
موقعي كه بازي ميكنم كولر روي درجه تند كار ميكنه
اگه زلزله نياد نمي يوفته
----------------------------------
زود کنسولو از جلو باد کولر بر دار !!! د بدووووو!!!
بابا رطوبت کولر سخت افزار 360 رو داغون میکنه نه فقط 360 بلکه هر سخت افزاری که باشه !!

جاي ديگه ندارم البته اونقدرم تو باد نيست كه باد ميخوره روش درست دريچه كولر با كنسول ام حدود 1.5 متر فاصله داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or