به نظرت کدوم ارزشش بیشتره فشار کمتر روی لنز یا تهویه ی بهتر![]()

آره فرزاد مال منم خوب چفت نميشهمال من هم مثل مال شما مارک Nyko نداره ، فقط نوشته InteCooler360 !
آرم میخوای چیکار؟! ساختارش همچین پیچیده نیست که بخواد اصل و غیر اصل داشته باشه!
ولی فکر میکنم اصل نایکو بهتر رو بدنه کنسول چفت بشه چون مال من یکم فاصله میندازه!
دوست عزیز!قا شما گفتین سه تا فن به ای سه تایی ها زیاد کنم من هم رفتم 5 تومن هزینه کردم ولی وقتی سه تا دیگه اضافه میکنم چون اون فن پشتی ها به جلوی فشار میاره و باعث افزایش سرعت اونها میشه وقتی گزاشتم بعد از چند دقیقه یک دفعه صدای جرقه اومد کم مونده بود فن nyko هم بسوزه هم دستگام این کارا چیه از خودتون در میارین همین جا میگم این روش کاملا غلط بوده و هیچ دلیلی برای اثبات سالم بودنش وجود نداره منم که 5 تومن ضرر کردم
اون فن پشتی ها به جلوی فشار میاره و باعث افزایش سرعت اونها میشه
بالاي كمد؟!!!يه سوالي داشتم من كنسولم در ارتفاع زياد(بالاي كمد) و باد كولر مستقيم مي خوره روش ، بازم فن ميخواد؟

يه سوالي داشتم من كنسولم در ارتفاع زياد(بالاي كمد) و باد كولر مستقيم مي خوره روش ، بازم فن ميخواد؟
فن ها چند آمپرند؟ و از چه نوعي؟
پاورتون هم چند آمپر هست؟

يه سوالي داشتم من كنسولم در ارتفاع زياد(بالاي كمد) و باد كولر مستقيم مي خوره روش ، بازم فن ميخواد؟
موقعي كه بازي ميكنم كولر روي درجه تند كار ميكنهکنسول شما فکر نکنم از لحاظ گرمایی مشکلی پیدا کنه اما از لحاظ امنیتی مشکل داره چون ممکنه ییهو از اون بالای کمدت بیفته اونوقت دیگه کنسول بی کنسول!:laughing: