تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
من كنسولم رو گذاشتم رو استريو :laughing:
ايقدر باحال شده :laughing: ... اطاقم با چيلر و پنكه زميني (با هم) سرد ميشه ... بعضي وقتا خودم فريز ميشم ولي كنسول بعد از 4-5 ساعت بازي اصلا داغ نمي شه ... مشكلي ايجاد ميكنه ؟
اين كه داغ نميشه يعني اصلا گرم هم نمي شه :laughing:... خنكه خنك :love:

من كنسولم رو گذاشتم رو استريو :laughing:
ايقدر باحال شده :laughing: ... اطاقم با چيلر و پنكه زميني (با هم) سرد ميشه ... بعضي وقتا خودم فريز ميشم ولي كنسول بعد از 4-5 ساعت بازي اصلا داغ نمي شه ... مشكلي ايجاد ميكنه ؟
اين كه داغ نميشه يعني اصلا گرم هم نمي شه :laughing:... خنكه خنك :love:
وقتی داغ نشه و خنک باشه چرا باید مشکلی پیش بیاد فقط مواظب باش نچایی:laughing::)

من كنسولم رو گذاشتم رو استريو
ايقدر باحال شده ... اطاقم با چيلر و پنكه زميني (با هم) سرد ميشه ... بعضي وقتا خودم فريز ميشم ولي كنسول بعد از 4-5 ساعت بازي اصلا داغ نمي شه ... مشكلي ايجاد ميكنه ؟
اين كه داغ نميشه يعني اصلا گرم هم نمي شه ... خنكه خنك

استريو نمي خواد الان نگاه كن كنسولم رو كجا گذاشتم يه محيط بسته البته فن داره!

http://i8.tinypic.com/5zgbvoh.jpg

کسی میدونه چرا وقتی فن هایی رو که برای پشت کنسول درست کردم به پاور وصل میکنم اینقدر سرعتشون میاد پایین؟ پاورم 400 واته . با آداپتور خیلی سرعتشون بیشتره ولی با پاور سرعت نصف میشه .

من یه سوال داشتم آیا گرد و خاک میتونه تاثیری توی چراغه قرمز داشته باشه ؟ آخه ما خونمون یه جایی که به خیابون نزدیکه و ماشین هم توی خیابون زیاده ممکنه که دچاره مرزه سه چراغه قرمز بشه ؟

من یه سوال داشتم آیا گرد و خاک میتونه تاثیری توی چراغه قرمز داشته باشه ؟ آخه ما خونمون یه جایی که به خیابون نزدیکه و ماشین هم توی خیابون زیاده ممکنه که دچاره مرزه سه چراغه قرمز بشه ؟
نه عزیز گردو خاک تاثیری نداره

استريو نمي خواد الان نگاه كن كنسولم رو كجا گذاشتم يه محيط بسته البته فن داره!

http://i8.tinypic.com/5zgbvoh.jpg
مرسي ... اين اسفنج ها كنسولت رو به باد ميده هــــــــــــــــــــا ...
من خودم با لاستيك تراشيدم ... اصلا تكون نمي خوره

سلام دوستان
لطفا کمک کنید
من 6 الی 7 روز پیش یه 360 گرفتم اما از روز دوم به بعد بعضی اوقات که روشنش می کنیم 3 چراق قرمزش روشن میشه با اینکه خیلی هم مراعاتش کردیم همون 2 روز اول
حالا به نظر شما چه مرگشه این دستگاه؟باید چی کار کنم؟
ممنون میشم زودتر جوابمو بدین

سلام دوستان
لطفا کمک کنید
من 6 الی 7 روز پیش یه 360 گرفتم اما از روز دوم به بعد بعضی اوقات که روشنش می کنیم 3 چراق قرمزش روشن میشه با اینکه خیلی هم مراعاتش کردیم همون 2 روز اول
حالا به نظر شما چه مرگشه این دستگاه؟باید چی کار کنم؟
ممنون میشم زودتر جوابمو بدین

اگه ميشه شما تاريخ توليد دستگاه و فروشگاهي كه ازون دستگاهتون رو تهيه كرديد ذكر كنيد ؟
شما گفتي بعضي از اوقات يا نه كلا ارور ميده ؟
ببينيد براي تعيين عامل خيلي زوده شما بايد ارور كد رو بگيري كه هر چند باشه فكر كنم همين E0102 هستش اين ارور ناشي از عوامل زيادي هست كه مهمترين اون گرماي زياد هست كه به برد صدمه ميزنه و در بيشتر مواقع باعث جداشدن پايه هاي BGA مربوط به Gpu هست خوشبختانه در بعضي از موارد اين مشكل با سشوار صنعتي حل ميشه و شما ميتوني دستگاهتونو پيش NextGen يعني آقاطاهر ببريد كار ايشون هم تضمين شدست و هم شناخته شده و كنسولهاي زيادي رو تعمير كردن
موفق باشيد

اگه ميشه شما تاريخ توليد دستگاه و فروشگاهي كه ازون دستگاهتون رو تهيه كرديد ذكر كنيد ؟
شما گفتي بعضي از اوقات يا نه كلا ارور ميده ؟
ببينيد براي تعيين عامل خيلي زوده شما بايد ارور كد رو بگيري كه هر چند باشه فكر كنم همين E0102 هستش اين ارور ناشي از عوامل زيادي هست كه مهمترين اون گرماي زياد هست كه به برد صدمه ميزنه و در بيشتر مواقع باعث جداشدن پايه هاي BGA مربوط به Gpu هست خوشبختانه در بعضي از موارد اين مشكل با سشوار صنعتي حل ميشه و شما ميتوني دستگاهتونو پيش NextGen يعني آقاطاهر ببريد كار ايشون هم تضمين شدست و هم شناخته شده و كنسولهاي زيادي رو تعمير كردن
موفق باشيد

والا گفت دستگاه متولد 2007 هستش من که جاییش ندیدم چیزی نوشته شده باشه
من اهواز هستم
به نظر شما دوستان محترم این روشن شدن چراقهای قرمز گاهی اوقات هنگام روشن کردن خطر ناکه برای دستگاه یا اکثر دستگاها اینطور هستن؟
یعنی ممکنه بعد از مدتی دستگاه خراب بشه؟ چون الان بدون هیچ مشکلی کار میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or