تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
پاور که 5 آمپره . ولی نمیدونم چرا فنها رو که بهش وصل میکنی اصلاً جون ندارن . فنها هم که 12 ولتن 25/ 0 و 20/0 آمپر .
من فعلا تنها راهي كه به ذهنم فعلا ميرسه اين هست كه بريد و يك جفت فن 0.25 يا هرمقدار آمپر ديگه تهيه كنيد و اونا رو به همين پاورتون وصل كنيد و ببينيد ايا Rpm اونها هم به همين مقدار هست شايد ايراد از پاور باشه (البته بگم گول مقدار امپر بعضي از پاورها رو نخوريد چون پاورهايي هستند كه شايد بدليلBad Quality Alklaine مقدار امپر واقعيشون شايد يك دهم هم نباشه)

من فعلا تنها راهي كه به ذهنم فعلا ميرسه اين هست كه بريد و يك جفت فن 0.25 يا هرمقدار آمپر ديگه تهيه كنيد و اونا رو به همين پاورتون وصل كنيد و ببينيد ايا Rpm اونها هم به همين مقدار هست شايد ايراد از پاور باشه (البته بگم گول مقدار امپر بعضي از پاورها رو نخوريد چون پاورهايي هستند كه شايد بدليلBad Quality Alklaine مقدار امپر واقعيشون شايد يك دهم هم نباشه)

من با چند تا پاور امتحان کردم حتی با پاور آکبند سرعتشون خیلی کمه به آداپتور 5 آمپر که وصل میکنم سرعتشون فوق العاده زیاده . هرچه به فنها هم که اضافه میکنی سرعتشون کمتر هم میشه با 6 تا فن فکر نکنم دیگه کار کنه. . عقلم به جایی قد نمیده

من با چند تا پاور امتحان کردم حتی با پاور آکبند سرعتشون خیلی کمه به آداپتور 5 آمپر که وصل میکنم سرعتشون فوق العاده زیاده . هرچه به فنها هم که اضافه میکنی سرعتشون کمتر هم میشه با 6 تا فن فکر نکنم دیگه کار کنه. . عقلم به جایی قد نمیده

البته من زمينه زيادي در زمينه برق و الكترونيك ندارم ولي فكر ميكنم براي وسايل مصرفي كوچكي مثل فن يا Lighting Fan يا براي Share كردن جريان برق مثل چندين فن اداپتور كارايي بسيار بهتري داره چون كلا براي اين مصارف ساخته شده من هم همچين اتفاقي و بصورت تجربي برام اتفاق افتاده اما متاسفانه پيگير مساله نشدم ولي در آينده حتما علت چنين وقايعي رو توضيح ميدم. اما اوني كه شما گفتيد با افزايش تعداد فن سرعتشون پايين مياد اين يك امر طبيعي هست چون با افزايش مصرف كننده از توان مولد هم كاسته ميشه و شدت جريان اداپتور يا پاور قاعدتا افت ميكنه.
موفق باشيد

پس چرا وقتی چندین فن به پاور روی سیستم وصل میکنم سرعتشون پایین نمیاد که هیچ سرعتشون هم بینهایت زیاده . من فکر میکنم به نحوه وصل کردن فنها به پاور یه ایرادی داره بنظرم از تمام آمپر پاور استفاده نمیشه

خب مسلم هست كه نحوه وصل كردن مهم هست(مثلا اگه شما سوكت فنهارو دربياريد و تبديل به زوج سيم كنيد و فن رو به يك منبع تغذيه مثلا اداپتور وصل كنيد اگه تشخيصتون در انتخاب قطب مثبت يا منفي اشتباه باشه 2 حالت داره يا فن ميسوزه يا خيلي ضعيف كار ميكنه) من اين رو درنظر نگرفته بودم چون ديگه فكر نكرده بودم كسي تو اين مساله ايراد داشته باشه ببينيد من اصلا پاور رو توصيه نميكنم چون كمي زحمتش زياده و ممكنه اشتباهي پيش بياد و كاري كه اون ميكنه يك اداپتور 3 يا 4 هزار تومني به بهترين وجه انجام ميده

بالاخره ما نفهمیدیم باید کنسولو با یک فن عمودی بزاریم یا افقی؟:((
لطفا یکی راهنمایی کنه:blushing:

مشكلي كه منم داشتم همين بود كه البته من فن ندارم دستگامم بعد از سه ساعت متوالي بازي كردن خيلي داغ نمي كنه.

به نظر من افقي بزار و زير هر پايش دوتا نوار كاست بزار خيلي تاثير داره هم گرما كم مي شه هم عمر درايوت كمي طولاني تر مي شه.البته نوار كاست ها رو طوري قرار بده كه منافذ باز زير 360 رو نگيره تا هوا از زير هم تهويه بشه.

اگه منظورت اینتر کولر یا استند هست که اگه دوتاشو بزاری خوبه . اگه منظورت خود کنسوله ،فرقی نمیکنه هرطور که دوست داری بزارش . من که عمودی گذاشتمش خوشگلتره :love:

اگه منظورت اینتر کولر یا استند هست که اگه دوتاشو بزاری خوبه . اگه منظورت خود کنسوله ،فرقی نمیکنه هرطور که دوست داری بزارش . من که عمودی گذاشتمش خوشگلتره :love:
کنسول رو اگه عمودی بذاری هم به لنز فشار میاد هم مدت زمان لود ها 2 برابر میشه.به نظر من کنسول رو افقی بذارید 4 تا پایه هم پیدا کنید بزارید زیر دستگاه تا هوا از پاهین دستگاه هم تهویه بشه. با این کار روی 3 چراغ فرمز رو کم کنید:laughing:

بچه ها ممکنه باورتون نشه ولی من از ساعت 9:5 صبح که نشستم پای 360 تازه الان بلند شدم که ساعت حدود یک رب به ده شب هست فقط برای نهار دو ساعت خاموش کردم هیچ مرگشم نزد.:eek:
به نظر من اونایی که از فن استفاده نمیکنن برن دو تا فن بگیرن بزارن مثل من و از کنسولشون لذت ببرند.

میگم میشه مثلا 360 رو تو یه جعبه گذاشت(البته بزرگ باشه) که پشتش باز باشه که فن nyko راحت کار کنه بعد فنهای دیگرو روی جعبه وصل کنیم؟
اینجوری به نظرم بهتره ها چون وقتی فن رو همینطوری بزاری به جای کنسول هوا رو خنک میکنه:laughing:

بچه ها ممکنه باورتون نشه ولی من از ساعت 9:5 صبح که نشستم پای 360 تازه الان بلند شدم که ساعت حدود یک رب به ده شب هست فقط برای نهار دو ساعت خاموش کردم هیچ مرگشم نزد.:eek:
به نظر من اونایی که از فن استفاده نمیکنن برن دو تا فن بگیرن بزارن مثل من و از کنسولشون لذت ببرند.
فن نايكو وصل كردي يا فن pc?
دو فن چه جوري وصل كنيم ؟
يكي يه عكس از فني كه زير 360 ميخوره داره!!!

یه سوال من سمت راست کنسولم تقریبا زیر درایو خیلی داغ میکنه البته گرماش از یه حدی بیشتر نمیشه ولی بعد از 20 تا 30 دقیقه خیلی گرم میشه تا حالا هم مشکلی با کنسول نداشتم ! در ضمن از فنهای دست ساز هم استفاده میکنم ولی سرعتش پایینه حالا میخواستم بدونم دلیلش چیه ؟ برای کنسول ضرر داره ؟
زیر 360 هم 4 تا پایه گزاشتم که تقریبا 10 سانتیمتر از زمین فاصله داره درایوم هم سامسونگ هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or