تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
خوشبختانه اينجا تلفات نداده 6 ماه پيش بود اشتباه نكنم تو قسمت راهنمايي براي خريد.....
بهترين حالت براي نگه داري دستگاه (البته اين نظر منه باز نياين دوباره دعوا رو شروع كنيد) گذاشتن به صورت افقي هستش اما به شرطها و شروطها:cheesygri شما بايد بين دستگاه و سطح مورد نظر با گذاشتن چند عدد نوار كاست يا لاستيك فاصله ايجاد كنيد من به شخصه لاستيك رو پيشنهاد ميكنم چون كه لاستيك لرزه پذير هست و چون دستگاه به صورت معلق هست و درايو 360 سرعتش بالا هست در نتيجه اين لرزه رو بهتر ميتونه دفع كنه
البته از نظر گرمايي و تهويه اون افقي توصيه نميشه براي همين بود گفتم افقي بزاريد با فاصله البته به نظر من اگر دستگاه مشكل نداشته باشه زياد نبايد نگران اين جور برنامه ها شد

من فیلم ویدئو رو پیشنهاد می کنم خودم هم گذاشتم خیلی تاثیر داره در مورده لرزشش هم اصلا نمی لرزه ;)

bacheha man mikham be ye dostam begam az amrica 6 ta intercooler biare inja befrosham
mikhasatm bebinam intercoolery ke mostaghim az onja miad ba barghe inja sazgari dare?
ya bayad tabdil beshe?
age bayad tabdil beshe man tabdil nashode ro inja mitonam rahat chand befrosham?

fishe barghe onja ba inja yekie?

فیش برقی نیست
اینتر کولر خودش ازمنبع تغذیه ی 360 استفاده میکنه یعنی روی 360 سوار میشه و نیازی به پریز برق نداره
3 فن یا 2 فن میاره؟
چند؟

bacheha man mikham be ye dostam begam az amrica 6 ta intercooler biare inja befrosham
mikhasatm bebinam intercoolery ke mostaghim az onja miad ba barghe inja sazgari dare?
ya bayad tabdil beshe?
age bayad tabdil beshe man tabdil nashode ro inja mitonam rahat chand befrosham?

fishe barghe onja ba inja yekie?
آقا کی قراره بیاره؟... اگه تو تابستون باشه و قیمت هم مناسب باشه من پایم... ;)

خوشبختانه اينجا تلفات نداده 6 ماه پيش بود اشتباه نكنم تو قسمت راهنمايي براي خريد.....
بهترين حالت براي نگه داري دستگاه (البته اين نظر منه باز نياين دوباره دعوا رو شروع كنيد) گذاشتن به صورت افقي هستش اما به شرطها و شروطها شما بايد بين دستگاه و سطح مورد نظر با گذاشتن چند عدد نوار كاست يا لاستيك فاصله ايجاد كنيد من به شخصه لاستيك رو پيشنهاد ميكنم چون كه لاستيك لرزه پذير هست و چون دستگاه به صورت معلق هست و درايو 360 سرعتش بالا هست در نتيجه اين لرزه رو بهتر ميتونه دفع كنه
البته از نظر گرمايي و تهويه اون افقي توصيه نميشه براي همين بود گفتم افقي بزاريد با فاصله البته به نظر من اگر دستگاه مشكل نداشته باشه زياد نبايد نگران اين جور برنامه ها شد

آقا ما بالاخره نفهميديم كه افقي بذاريم يا عمودي اولش ميگي افقي بذاريد بهتره بعد آخرش ميگي از نظر گرمايي و تهويه افقي خوب نيست !

کسانی که فن برای پشت کنسولشون درست کردن حتماً فنشون رو 4 تایی بکنن چون فوق العاده تاثیر فنشون بیشتر میشه :eek:
در ضمن این 4 نفری که با وجود فن کنسولشون خراب شده کیا هستن ؟ نمیدونم چرا بنظرم میاد این 4 نفر الکی توی رای گیری شرکت کردن تا 360 رو خراب کنن(نظر شخصی)

آخرین ویرایش:
کسانی که فن برای پشت کنسولشون درست کردن حتماً فنشون رو 4 تایی بکنن چون فوق العاده تاثیر فنشون بیشتر میشه :eek:
در ضمن این 4 نفری که با وجود فن کنسولشون خراب شده کیا هستن ؟ نمیدونم چرا بنظرم میاد این 4 نفر الکی توی رای گیری شرکت کردن تا 360 رو خراب کنن(نظر شخصی)

البته اگه 1000000000 تا فن هم بزاري ولي بازم كنسول تو يه فضايه در بسته ( ميز تلويزيون ) باشه بازم سه چراغ از خودش در ميكنه ...

آقا ما بالاخره نفهميديم كه افقي بذاريم يا عمودي اولش ميگي افقي بذاريد بهتره بعد آخرش ميگي از نظر گرمايي و تهويه افقي خوب نيست !
آقا جواد همه ميدونن Air Condinition دستگاه در حالت عمودي بهتره ولي من منظورم اين بود اگه دستگاه مشكل گرمايي نداره و Transport Hot Air دستگاه هم در وضعيت خوبي هست بهتره كه افقي بزاري چون در اين حالت بروي لنز فشار كمتري مياد.
موفق باشيد

آقا جواد همه ميدونن Air Condinition دستگاه در حالت عمودي بهتره ولي من منظورم اين بود اگه دستگاه مشكل گرمايي نداره و Transport Hot Air دستگاه هم در وضعيت خوبي هست بهتره كه افقي بزاري چون در اين حالت بروي لنز فشار كمتري مياد.
موفق باشيد

به نظرت کدوم ارزشش بیشتره فشار کمتر روی لنز یا تهویه ی بهتر;)

به نظرت کدوم ارزشش بیشتره فشار کمتر روی لنز یا تهویه ی بهتر;)
خب افقي بذاري به قول سعيد به لنز فشار كمتر مياد ولي تهويه كمتر ميشه كه با فن حل ميشه .
اينجوري هم رو لنز فشار نمياد نه دستگاه داغ ميكنه البته با فن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or