Rainbow
کاربر سایت
Nyko InterCooler Upgarding
خوب بچه ها! اين هم براي اونهايي که فقط مي خوان از فن هاي Nyko استفاده کنن! ابداع خودم هستش! اميدوارم خوشتون بياد!
( توجه : اين روش فقط براي اينتر کولر هاي سه فن کاربرد دارد )
بطور کلي مي خوايم قدرت اين فنها رو با اضافه کردن سه فن ديگه 2 برابر کنيم! به تصوير زير توجه کنيد!
حالا چه طوري بايد 3 تا فن هم اندازه فن هاي اينتر کولرتون بخريد! فن هاي CPU پنتيوم 2 براي اينکار مناسبند! اين فنها با HeatSink فروخته ميشن که قيمتشون فرقي با فن هاي ديگه نمي کنه!
بعد کافيه 2 تا پيچ از پيچ هاي هر فن رو باز کنيد! فن اضافي رو بذاريد روشون و با پيچ بلندتر اوها رو رو هم پيچ کنيد! به اين صورت :
تصوير يک : باز کردن 2 تا از پيچ هاي هر فن!
تصوير دو : پيچهاي که بايد جايگزين بشن ( بايد پيچ سمت راست رو در بياريد و بجاش از پيچ مشکيه استفاده کنيد )
تصوير سه : بعد از پيچ کردن ( دقت کنيد فن ها رو طوري پيچ کنيد که اولا جريان هواش موافق با جريان هواي فن هاي اينتر کولر باشه ! ثانيا سيمها به سمت پايين باشن و مزاحمتي ايجاد نکنن )
و اما...........
به همين راحتي ها هم نيست ! بايد اين قسمت مزاحم رو که مانع کار هست بر طرف کنيد!
با رنگ قرمز مشخص شده!
اين صفحه سفيد با سه تا پيچ وصله! 3تا پيچ رو بازکنید و این قسمت رو ببرید! لازم نیست کامل ببریدش! یک ذره که بریدینش با انبردست بشکونیدش!
تصویر یک : محل برش!
تصویر دو : بعد از شکستن محل موردنظر!
چند تا پیشنهاد :
یه کاری کنین سیمها مانع چفت شده اینتر کولر نشن!
بعد از اتمام کار ، فاصله بین اینترکولر و بدنه کنسول رو با چسب عایق بندی کنید!
کپی برداری از مطالب فوق با ذکر منبع ( بازی سنتر ) مانعی ندارد!:biggrin1:
=============================
یک نکته هم راجع به Rainbow InterCooler ( ساخت اینجانب ) بگم!
حق با دوستان بود! اگر جهت فن ها برعکس کنیم ( از حالت مکندگی به حالت دمندگی به داخل کنسول تغییر حالتسون بدیم ) ، به شرط بسته بودم منافذ ( همونا که گفته بودم باید ببندید ) نتیجه مطلوبتری بدست میاد!
خوب بچه ها! اين هم براي اونهايي که فقط مي خوان از فن هاي Nyko استفاده کنن! ابداع خودم هستش! اميدوارم خوشتون بياد!
( توجه : اين روش فقط براي اينتر کولر هاي سه فن کاربرد دارد )
بطور کلي مي خوايم قدرت اين فنها رو با اضافه کردن سه فن ديگه 2 برابر کنيم! به تصوير زير توجه کنيد!
حالا چه طوري بايد 3 تا فن هم اندازه فن هاي اينتر کولرتون بخريد! فن هاي CPU پنتيوم 2 براي اينکار مناسبند! اين فنها با HeatSink فروخته ميشن که قيمتشون فرقي با فن هاي ديگه نمي کنه!
بعد کافيه 2 تا پيچ از پيچ هاي هر فن رو باز کنيد! فن اضافي رو بذاريد روشون و با پيچ بلندتر اوها رو رو هم پيچ کنيد! به اين صورت :
تصوير يک : باز کردن 2 تا از پيچ هاي هر فن!
تصوير دو : پيچهاي که بايد جايگزين بشن ( بايد پيچ سمت راست رو در بياريد و بجاش از پيچ مشکيه استفاده کنيد )
تصوير سه : بعد از پيچ کردن ( دقت کنيد فن ها رو طوري پيچ کنيد که اولا جريان هواش موافق با جريان هواي فن هاي اينتر کولر باشه ! ثانيا سيمها به سمت پايين باشن و مزاحمتي ايجاد نکنن )
و اما...........
به همين راحتي ها هم نيست ! بايد اين قسمت مزاحم رو که مانع کار هست بر طرف کنيد!
با رنگ قرمز مشخص شده!
اين صفحه سفيد با سه تا پيچ وصله! 3تا پيچ رو بازکنید و این قسمت رو ببرید! لازم نیست کامل ببریدش! یک ذره که بریدینش با انبردست بشکونیدش!
تصویر یک : محل برش!
تصویر دو : بعد از شکستن محل موردنظر!
چند تا پیشنهاد :
یه کاری کنین سیمها مانع چفت شده اینتر کولر نشن!
بعد از اتمام کار ، فاصله بین اینترکولر و بدنه کنسول رو با چسب عایق بندی کنید!
کپی برداری از مطالب فوق با ذکر منبع ( بازی سنتر ) مانعی ندارد!:biggrin1:
=============================
یک نکته هم راجع به Rainbow InterCooler ( ساخت اینجانب ) بگم!
حق با دوستان بود! اگر جهت فن ها برعکس کنیم ( از حالت مکندگی به حالت دمندگی به داخل کنسول تغییر حالتسون بدیم ) ، به شرط بسته بودم منافذ ( همونا که گفته بودم باید ببندید ) نتیجه مطلوبتری بدست میاد!
آخرین ویرایش: