تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
Nyko InterCooler Upgarding

خوب بچه ها! اين هم براي اونهايي که فقط مي خوان از فن هاي Nyko استفاده کنن! ابداع خودم هستش! اميدوارم خوشتون بياد!
( توجه : اين روش فقط براي اينتر کولر هاي سه فن کاربرد دارد )

بطور کلي مي خوايم قدرت اين فنها رو با اضافه کردن سه فن ديگه 2 برابر کنيم! به تصوير زير توجه کنيد!

02.jpg

حالا چه طوري بايد 3 تا فن هم اندازه فن هاي اينتر کولرتون بخريد! فن هاي CPU پنتيوم 2 براي اينکار مناسبند! اين فنها با HeatSink فروخته ميشن که قيمتشون فرقي با فن هاي ديگه نمي کنه!
بعد کافيه 2 تا پيچ از پيچ هاي هر فن رو باز کنيد! فن اضافي رو بذاريد روشون و با پيچ بلندتر اوها رو رو هم پيچ کنيد! به اين صورت :

تصوير يک : باز کردن 2 تا از پيچ هاي هر فن!

03.jpg

تصوير دو : پيچهاي که بايد جايگزين بشن ( بايد پيچ سمت راست رو در بياريد و بجاش از پيچ مشکيه استفاده کنيد )

05.jpg

تصوير سه : بعد از پيچ کردن ( دقت کنيد فن ها رو طوري پيچ کنيد که اولا جريان هواش موافق با جريان هواي فن هاي اينتر کولر باشه ! ثانيا سيمها به سمت پايين باشن و مزاحمتي ايجاد نکنن )

04.jpg

و اما...........

به همين راحتي ها هم نيست ! بايد اين قسمت مزاحم رو که مانع کار هست بر طرف کنيد!
با رنگ قرمز مشخص شده!

06.jpg

اين صفحه سفيد با سه تا پيچ وصله! 3تا پيچ رو بازکنید و این قسمت رو ببرید! لازم نیست کامل ببریدش! یک ذره که بریدینش با انبردست بشکونیدش!

تصویر یک : محل برش!

08.jpg

تصویر دو : بعد از شکستن محل موردنظر!

07.jpg

چند تا پیشنهاد :

یه کاری کنین سیمها مانع چفت شده اینتر کولر نشن!

09.jpg

بعد از اتمام کار ، فاصله بین اینترکولر و بدنه کنسول رو با چسب عایق بندی کنید!

10.jpg

کپی برداری از مطالب فوق با ذکر منبع ( بازی سنتر ) مانعی ندارد!:biggrin1:

=============================

یک نکته هم راجع به Rainbow InterCooler ( ساخت اینجانب ) بگم!
حق با دوستان بود! اگر جهت فن ها برعکس کنیم ( از حالت مکندگی به حالت دمندگی به داخل کنسول تغییر حالتسون بدیم ) ، به شرط بسته بودم منافذ ( همونا که گفته بودم باید ببندید ) نتیجه مطلوبتری بدست میاد!

01.jpg

آخرین ویرایش:
چند تا پیشنهاد :

یه کاری کنین سیمها مانع چفت شده اینتر کولر نشن!

بعد از اتمام کار ، فاصله بین اینترکولر و بدنه کنسول رو با چسب عایق بندی کنید!

ببخشید سیم برق 3 فن جدیدی که نصب شده رو به کجا بزنیم؟

ببخشید سیم برق 3 فن جدیدی که نصب شده رو به کجا بزنیم؟

من از پاور کامپیوتر استفاده کردم! یه دست دو بگیرید 5 تومن!

bebakhshid ha parehash bayad hamzaman karkonan yani 2ta2ta ke roham gozashti bayad hamzaman karkonan base inkar chejori amal kardi?

این 3تا فنی که گذاشتید جدا کار می کنن ( با روشن شدن پاور کامپیوتر )! 3 تا فن خود اینتر کولر هم جدا کار می کنن ( با روشن شدن کنسول )! ولی اگر اینتر کولر رو آپگرید کردید ، حتما موقع کار با کنسول این 3 تا فن هم روشن باشن!

يه سوال اگه كنسول افقي بذاري گرماش بيشتر ميشه؟! آخه من از اون جايي كه دستگاه خريدم فروشندهه ميگفت كه افقي نذار بر اثر اصطحاك درايو گرماش بيشتر ميشه من خودم تعجب كردم حالا نميدونم درسته يا نه اگه كسي ميدونه به ما هم بگه.

يه سوال اگه كنسول افقي بذاري گرماش بيشتر ميشه؟! آخه من از اون جايي كه دستگاه خريدم فروشندهه ميگفت كه افقي نذار بر اثر اصطحاك درايو گرماش بيشتر ميشه من خودم تعجب كردم حالا نميدونم درسته يا نه اگه كسي ميدونه به ما هم بگه.
کلا اگه کنسول رو افقی بذاری خیلی بهتره.من نمیدونم این کسی که به شما اینو گفته رو چه حساب این حرفو زده :eek:

کلا اگه کنسول رو افقی بذاری خیلی بهتره.من نمیدونم این کسی که به شما اینو گفته رو چه حساب این حرفو زده :eek:

خواهشا اين بحث افقي يا عمودي گزاشتنو دوباره شروع نكنيد چون خيلي وقت پيش اين بحث چندتا تلفات داد!!:biggrin1: :cheesygri :-"
هر كي بايد بستگي به شرايطي كه داره خودش كنسولشو تو دو حالت امتحان كنه ببينه Air Condination كنسولش تو كدوم حالت به طور بهينه تري عمل ميشه
موفق باشيد

حق با دوستان بود! اگر جهت فن ها برعکس کنیم ( از حالت مکندگی به حالت دمندگی به داخل کنسول تغییر حالتسون بدیم ) ، به شرط بسته بودم منافذ ( همونا که گفته بودم باید ببندید ) نتیجه مطلوبتری بدست میاد!

بهت میگم میگی نه:cheesygri
ولی کارت خیلی جالب بود خوشم اومد.تمام راه ها رو امتحان کردی بهترین رو انتخاب کردی...:cheesygri

بهت میگم میگی نه:cheesygri

ولی اینطوری دیگه هارد خنک نمیشه! ( به درک! بذارم GPU و CPU بسوزه! :mad: )

ولی کارت خیلی جالب بود خوشم اومد.تمام راه ها رو امتحان کردی بهترین رو انتخاب کردی...:cheesygri
کدوم یکی رو میگی:

Nyko Upgarding یا Rainbow InterCooler rev 2.0 رو !؟!:biggrin1:

من از پاور کامپیوتر استفاده کردم! یه دست دو بگیرید 5 تومن!

این 3تا فنی که گذاشتید جدا کار می کنن ( با روشن شدن پاور کامپیوتر )! 3 تا فن خود اینتر کولر هم جدا کار می کنن ( با روشن شدن کنسول )! ولی اگر اینتر کولر رو آپگرید کردید ، حتما موقع کار با کنسول این 3 تا فن هم روشن باشن!
اگه از یک ترانس 4 آمپر استفاده بشه خیلی بهتر هست
کوچک تر , تمیز تر , برای این کار مناسب تر و بی دردسر تر هست
قیمتش هم 5-6 تومان هست
GOOD LUCK

خواهشا اين بحث افقي يا عمودي گزاشتنو دوباره شروع نكنيد چون خيلي وقت پيش اين بحث چندتا تلفات داد!!:biggrin1: :cheesygri :-"
هر كي بايد بستگي به شرايطي كه داره خودش كنسولشو تو دو حالت امتحان كنه ببينه Air Condination كنسولش تو كدوم حالت به طور بهينه تري عمل ميشه
موفق باشيد
من که تلفاتی ندیدم کو؟؟؟ کجاست؟؟؟ :cheesygri
در ضمن فکر نمیکنم کسی بگه عمودی گذاشتن بهتر از افقی گذاشتن هست.:-"

من که تلفاتی ندیدم کو؟؟؟ کجاست؟؟؟ :cheesygri
در ضمن فکر نمیکنم کسی بگه عمودی گذاشتن بهتر از افقی گذاشتن هست.:-"

خوشبختانه اينجا تلفات نداده 6 ماه پيش بود اشتباه نكنم تو قسمت راهنمايي براي خريد.....
بهترين حالت براي نگه داري دستگاه (البته اين نظر منه باز نياين دوباره دعوا رو شروع كنيد) گذاشتن به صورت افقي هستش اما به شرطها و شروطها:cheesygri شما بايد بين دستگاه و سطح مورد نظر با گذاشتن چند عدد نوار كاست يا لاستيك فاصله ايجاد كنيد من به شخصه لاستيك رو پيشنهاد ميكنم چون كه لاستيك لرزه پذير هست و چون دستگاه به صورت معلق هست و درايو 360 سرعتش بالا هست در نتيجه اين لرزه رو بهتر ميتونه دفع كنه
البته از نظر گرمايي و تهويه اون افقي توصيه نميشه براي همين بود گفتم افقي بزاريد با فاصله البته به نظر من اگر دستگاه مشكل نداشته باشه زياد نبايد نگران اين جور برنامه ها شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or