تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
نه این فنها دست سازه از فن PC استفاده میشه
فن آماده هم داره
xbox-360-intercooler.jpg
pelican_stand.jpg

اینی که گذاشتی مال خود xbox یعنی microsoft ساخته ؟قیمتش چنده؟ 1 دونه کاره ادمو راه میندازه؟

اینی که گذاشتی مال خود xbox یعنی microsoft ساخته ؟قیمتش چنده؟ 1 دونه کاره ادمو راه میندازه؟
این فن رو مایکروسافت نساخته شرکتهایی که تو کار ساخت لوازم جانبی برای کنسولها هستن ساختن . قیمت این دوتا فن تقریبا با هم یکیه ولی سمت راستیه پیشنهاد میشه (قیمت 29 تومن ) . بله یدونه کافیه ببینم اگه دوتا می خواستی بخری کجا وصل میکردی . :)

میگم این فن بهتره یا اون یکیه ها که پشت کمسول وصل میشه؟!
اخه اگه از این فن استفاده کنیم باید کنسول رو عمودی بزاریم که...;)

به نظر من که کلا هیچ کدوم بدرد نمیخوره و خودت اگه با فن کیس درست کنی درسته که مثل اینا قشنگ نمیشه ولی کاراییش 3 برابر اینا ها ست ;)
ولی اگه بخوای ازینا بخری اون که پشت وصل میشه خیلی خیلی بهتره ...

فرض کنید من هم توان خریدن یه اینتر کولر رو دارم هم میتونم خودم فن بسازم کدومش بهتر کار میکنه
اگه فن بگیرم به غیر از این اینتر کولر که مال nyko هستش فن دیگه تو بازار نیست ؟(ایران)

فرض کنید من هم توان خریدن یه اینتر کولر رو دارم هم میتونم خودم فن بسازم کدومش بهتر کار میکنه
اگه فن بگیرم به غیر از این اینتر کولر که مال nyko هستش فن دیگه تو بازار نیست ؟(ایران)

اگه قشنگی می خوای باید nyko بگیری ولی اگه میخوای طوفان راه بندازی با چهار تا فن کیس این کارو میتونی بکنی .

سلام
من که بلد نیستم درست کنم...!!

دلیلت رو میشه بگی؟! کنسول پشتش بیشتر گرم میشه یا زیرش؟!

خوب مشخصه که زيره دستگاه بيشتر داغ میشه...چون مادبورد در پايين دستگاه قرار داره
روی دستگاه که نيست......
ولی علت اين که چرا در عقب دستگاه اين قد گرمايش بالاست رو نميدونم...يعنی چی ميتونه
اون عقب باشه که اين قدر موجب گرمايش میشه.....

خوب مشخصه که زيره دستگاه بيشتر داغ میشه...چون مادبورد در پايين دستگاه قرار داره
روی دستگاه که نيست......
ولی علت اين که چرا در عقب دستگاه اين قد گرمايش بالاست رو نميدونم...يعنی چی ميتونه
اون عقب باشه که اين قدر موجب گرمايش میشه.....

بیشتر گرمای عقب واسه اینه که فنها هوای گرم کنسول رو از اون قسمت بیرون میکنن !

اگه داخل کنسولو دیده باشین CPU و GPU توسط یک چیز تونل مانند پلاستیکی به فن های پشت وصل هست پس به این ترتیب اگر زیر کنسول فن بزارین میتونین باد خیلی کمی به Cpu بزنه و Gpu اصل کاری که اون وره و بیشتر داغ میکنه سرش بی کلاه میمونه به همین دلیل گزاشتن فن پشت کنسول بهتره چون میتونه گرما رو از اون پلاستیک را ه رو مانند به بیرون منتقل کنه و اگه دقت کرده باشین در حالت افقی فن سمت چپ که طرف GPU هست گرمای خیلی بیشتری خارج میکنه .
68j1388.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or