تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
اگه بعد از بازی دستگاه رو در محیط داشبورد قرار بدیم و مدتی رو صبر کنیم و بعد خاموش کنیم آیا در این صورت دستگاه خنک نمیشه تا مستقیم دستگاه رو خاموش کنیم؟

نکته ای که دوستان باید به آن توجه داشته باشن اینه که اگه از آداپتور استفاده میکنید حتماً آداپتور 500 میلی آمپر باشه و در ضمن سعی کنید هر یه دونه فن یه آداپتور داشته باشه تا حداکثر سرعت رو داشته باشه در غیر اینصورت دور فن به مقدار قابل توجهی پایین میاد و بازدهی اون مثل فنهای خود کنسول میشه .

من 8 فن PC براش گذاشتم
2 تا عقب 3 تا بغل سمت راست 1 دونه بغل سمت چپ پایینه هارد 2 هم روی خنک کننده ی CPU
دیگه غلط می کنه داغ کنه :biggrin1:
GOOD LUCK

خدمت این دوست عزیز عرض کنم که من یه فن 220 برای سمت چپ کنسول گرفته بودم ولی به این نتیجه رسیدم که گذاشتن فن زیر کنسول بسیار کارامدتره (فن استند) چون بیشترین منفذ ورود هوا در زیر کنسول قرار داره نتیجش هم فوق العاده بود . گذاشتن فن اطراف کنسول فقط بدنه اونو خنک میکنه ولی مهم محفظه فلزی داخل کنسوله .

من 8 فن PC براش گذاشتم
2 تا عقب 3 تا بغل سمت راست 1 دونه بغل سمت چپ پایینه هارد 2 هم روی خنک کننده ی CPU
دیگه غلط می کنه داغ کنه :biggrin1:
GOOD LUCK

شما تماميه فن هارو عقب دستگاه بزار...مطمئن ، مطمئن باش دستگاهت اينجوری بيشتر
از اينی که شما میگی خنک ميمونه.....تو اين قضيه شک نکن..چون بنده هم مثل شما با چندين فن در بغلو ، عقبو ، همجا تست کردم
هيچی اون عقب نمیشه !

فن های 360 همین هاست ؟

منظورم اینه که این فن ها واسه خود xbox360 ساخته شده ؟
نه این فنها دست سازه از فن PC استفاده میشه
فن آماده هم داره
xbox-360-intercooler.jpg
pelican_stand.jpg

خدمت این دوست عزیز عرض کنم که من یه فن 220 برای سمت چپ کنسول گرفته بودم ولی به این نتیجه رسیدم که گذاشتن فن زیر کنسول بسیار کارامدتره (فن استند) چون بیشترین منفذ ورود هوا در زیر کنسول قرار داره نتیجش هم فوق العاده بود . گذاشتن فن اطراف کنسول فقط بدنه اونو خنک میکنه ولی مهم محفظه فلزی داخل کنسوله .
منظور از کنار همون منفذ ها هست چون من کنسول رو افقی میگذارم ;)
Good Luck

شما تماميه فن هارو عقب دستگاه بزار...مطمئن ، مطمئن باش دستگاهت اينجوری بيشتر
از اينی که شما میگی خنک ميمونه.....تو اين قضيه شک نکن..چون بنده هم مثل شما با چندين فن در بغلو ، عقبو ، همجا تست کردم
هيچی اون عقب نمیشه !
2 تا فن برای عقب کافیه
ضمن این که می تونستم به فن خوده 360 12 ولت بدم که اینکار رو نکردم
اگه می کردم شاید بهتر می شد :confused:
حالا بعدا امتحان می کنم
GOOD LUCK

پس کی از این ایر باس عکس میزاری؟:laughing:
اونقدرم که فکر می کنید خفن نشده
چون من تمیز کار نکردم و سری خواستم تو 45 دقیقه درست کنم , همش چسب کاریه
ولی روشن که می کنی :biggrin1: اصلا صدای خوده 360 نمیاد , البته بدبخت دیگه صدایی هم نداره چون فقط مونده صدای درایو
صداش اصلا خوشایند نیست :laughing:
موبایل دوستم رو بگیرم چشم
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or