تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
اگه دقت کرده باشید کنسول هوا رو از طریق سوراخهای جانبی کنسول و مخصوصا شبکه جلوی هارد با داخل میکشه . بنظر من بد نیست یه فن جلوی هارد بذاریم تا هوا رو به داخل بده فقط کافیه اونو بذاریم روی شبکه.مطمئنا اگه سودی نداشته باشه(که داره) ضرری هم نداره.

به هيچ وجه از اين کارا نکنيد.:biggrin1: .چيزی از خودتون اختراع نکنيد که عواقب بدی خواهد داشت
دستگاه محيطش کاملاً بستست هوا بره داخلش که چی بشه آخه؟ وقت فنها که پشته دستگاه
داره هوارو تخليه میکنه چه لزومی داره باز هوا بفرستی داخله کنسول !
به نظر من اين کار بی تأثيره

با سلام به همگي
نظر من هم اينه كه گذاشتن فن پشت كنسول كافيه چون خوشبختانه حداقل Air Condition (اگه درست گفته باشم) دستگاه براي خنك كردن كيس خوبه و هر موقع كه دست بزنيد متوجه ميشيد در حالتي كه فن اضافي بكار برديد هواي خيلي بيشتري از اون سوراخهاي بغل به داخل كنسول كشيده ميشه و به نظر من هيچ موقع ازين كاراي اضافي نكنيد چون لازم نيست.
با تشكر

به هيچ وجه از اين کارا نکنيد.:biggrin1: .چيزی از خودتون اختراع نکنيد که عواقب بدی خواهد داشت
دستگاه محيطش کاملاً بستست هوا بره داخلش که چی بشه آخه؟ وقت فنها که پشته دستگاه
داره هوارو تخليه میکنه چه لزومی داره باز هوا بفرستی داخله کنسول !
به نظر من اين کار بی تأثيره

اولاً محیط دستگاه بسته نیست ثانیا ً وقتی خود دستگاه داره هوا رو از این شبکه ها داخل میکشه و از پشت بیرون میفرسته پس ما با این کار هوا رو سریعتر به گردش در میاریم . گردش سریع هوا مطمئن باشید باعث داغ نشدن محفظه فلزی، چیپها و خازنها میشه .

دو نوع فن وجود دارد.
1- فن های پشتی که هوا را به بیرون می کشد
2- فن هایی که بصورت پایه در زیر دستگاه (در حالت عمودی) قرار می گیرد و از زیر هوا را تهویه می کند .
در ایران بیشتر از فن های پشتی استفاده می شود.

بابا مهدی جان این چه عکسی گذاشتی دل و روده کنسول بدبختو که ریخت بیرون بیشتر شبیه دستگاه تنفس مصنوعی هستش . :cheesygri .

با این سیستم خنک کننده (فریز کننده) باید یه فکری برای یخ نزدن قطعات بشه ، یه المنت باید جلوی فنها بزاره تا هوای گرم بده داخل:biggrin1:
اینم یه فن استند

Attachments

• 0005427.jpg
    0005427.jpg
    49.2 KB · مشاهده: 101
دوست خوب کاری نداره دوتا فن بگیر بهم بچسبون بعد کنسولو بذار روش البته فنها یکم کوچیکن و کنسول کامل روشون قرار نمیگیره با یه کم خلاقیت اونم درست میشه . من که دارم درست میکنم اگه درست شد یه عکس واستون میذارم .

چیزه جالبی هست اگه بود میگرفتیم

تو خیابون داریوش ، روبروی پاساژ کازرونیان ، یه پاساژی هست که پارکینگ زیر زمینی داره! مغازه دست راست یکس از این فن ها داره! ولی حواست باشه اگه خواستی کنسولت رو افقی بزاری بی فایده بشه!

این فنی که عکسشو دوست خوبمون گذاشتن بدرد نمی خورده اولا فنهاش خیلی کوچیکه (اندازه گوجه سبز می مونه ) دوما اینکه مهم پشت کنسول هستش که خنک بمونه بقیه جاها همیشه خنک هستش و لزومی نداره برای اون قسمتها بیام 20 30 تومن پول خرج کنیم بی ارزشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or