ای خدا چه قدر ...:biggrin1:منظورشون این نیست که اسپیکر رو خاموش کنی.منظورشون صداگذاری خوب و بده!!خوب معلومه وقتی اسپیکر off باشه بازی ارزش چندانی نداره.
(این به اون در ه..:laughing: )
ای بابا...ای خدا چه قدر ...:biggrin1:
من منظورم اینه که وقتی اسپیکر رو خاموش میکنی میفهمی گه صدا چه قدر تاثیر داره
پ.ن: ه...نبود
من فقط می دونم که تو بازی مثل سایلنت هیل صدا نقش اول و آخر رو ایفا می کنه. این جور بازیا نه گرافیک شایان ذکری دارن و نه دشمنان زیادی که به صورت نا گهانی به شما حمله ور بشن و شوکه تون بکنه . فقط صدا گذاری فوق العاده بازیه که باعث می شه یه جاییتون بیاد تو گلوتون.
یادمه سر اندر گرند 2 صدای بازی یا آهنگ رو خفه میکردم همراهش اندی گوش میدادم :biggrin1:یه دوستی داشتم که صدای بازی رو کامل قطع میکرد و باهاش ترانه گوش میداد.
110% :biggrin1: :biggrin1:بستگی به سبک بازی داره
حتما همینطوره بیشتر صلیقه ای هستش . اینکه آدم از آهنگ و افکت های بازی لذت ببرهالبته حرف من یک جور اغراق بود برای اینکه تعصبما نشون بدم
در کل من به بازیهای که صدا گذاری خوبی ندارن هیچ علاقه ای ندارم
در این حالت من 90 درصد را انتخاب میکنم
سلیقه است دیگه
والا تا اونجایی که میدونم یکی از بهترین مارک ها creative هست که در زمینه ی اسپیکر کارش عالیه!حالا من دوتا سوال داشتم
برای داشتن صدا خفن چی باید بگیرم؟(لطفا توضیح بدید)
صدا تو کدوم بازی بیشتر خودشو نشون داد؟
90 درصد صدا مهمه. 5 درصد گیم پلی. 5 درصدم گرافیک.:cheesygri:cheesygri:cheesygriصدا!!!
عرضم خدمتتون که چیز خیلی مهمیه.در اصل صدا هستش که آدم رو برای بازی کردن میسازه.
هر بازی یک آهنگی داره که فقط به اون بازی میخوره.مثلا توی DMC3 اگر اون آهنگ نبود،من به شخصه اصلا بازی نمیکردم.ولی اون آهنگ اونقدر منو تحریک کرد که تا آخر بازی رو رفتم.
ولی اگر این آهنگ رو برای سایلنت هیل میذاشتن،بازی خنده دار میشد.یعنی اگر یکهو این موزیک پخش میشد شما میزدید زیر خنده!
موزیک ها خیلی جا ها هم کمکمون میکنن.مثلا تو رزیدنت اویل،هر وقت یکی از اون روستایی ها اون اطراف بود یک موزیکیرو شروع میکرد که شکه نشیم.
تو فوتبال هم خیلی صدا مهمه.همون طور که تو بازی های فوتبال اگر تماشاچی و صداش(بگذریم از فحش ها:biggrin1: )نباشه آدم نمیتونه بازی کنه!
من خودم به اهمیت صدا 30% میدم.به شکل و شمایل کاراکتر ها 50% میدم.بقیه 20%هم هر چی مونده!