به نظر شما صدا می تونه چقدر به بازی و جذابیت آن کمک کنه؟

حالا من دوتا سوال داشتم
برای داشتن صدا خفن چی باید بگیرم؟(لطفا توضیح بدید)
صدا تو کدوم بازی بیشتر خودشو نشون داد؟

من تو این زمینه تجربه دارم....

تو بهترین اسپیکر هم که داشته باشی بازم به خاطر جو اطراف صدا اون طور که باید القا نمیشه.

یه هد فون خفن بگیر حال کن. هیچ اسپیکری مثل هد فون نمیتونه جزئیات رو اجرا کنه.

تو منتقل كردن حس و تعليق بازي بسيار مؤثره، گاها تو بازي هاي ترسناك متوجه نيستين ولي دارين يه صداي Ambient رو ميشنوين كه ترستون و حستون رو بيشتر ميكنه.

تو هر ژانري صدا و موزيك بسيار مهمه، خوشحالم كه يه تاپيك در اين مورد زده شد و بچه ها ميتونن ببينن كه همه چي بازي گرافيك نيست.

صدا خیلی مهمه
مخصوصاً تو بازی های ترسناک، تو بازی خدای جنگ 1 هم فکر کنم باید از روی صدا جان اون 3 تا زن رو تو صحرا پیدا میکردی
خیلی میخای بدونی صدا چقدر تاثیر داره صدای تلویزیون رو تا آخر کم کن بعدش بشین مثلاً سایلنت هیل بازی کن :laughing:

صدا میتونه تو بازی نقش بسیار مهمی را ایفا کنه در بازی های ترسناک صدا رکن اساسی داره مخصوصا تو re های جدید که چیزی از ترس محیطی نمیبیم پس این ترس صدای توپ منتقل میکنه

به نظر من صدا یکی مهم ترین عوامل تاثیر گذاری روی افراد هست !!! مخصوصا آهنگی که موقع بازی پخش میشه که اگه متناسب با حال و هوای بازی نباشه تو ذوق آدم میزنه!! بازی هایی مثل god of war خوب تونستن با این مساله کنار بیان!!
اما صدا گذاری روی بازی هم یه بحث دیگس . اگه صدای شلیک و صدای آه افراد هنگام مردن و ... غیر طبیعی باشه بازم آدم اعصابش خرد میشه !! اینجا هم بازی cod4 برای صدا گذاری واقعا سنگ تموم گذاشت

سلام
به نظر من صدا رکن اساسی و مهم یه بازیه مثلا تو Silent Hill صدا خیلی مهمه . صدا میتونه تاثیر زیادی روی بازیکن بذاره . نوع آهنگ بازی و صدای شخصیتهای بازی هم خیلی مهمه خود من روی صدا خیلی حساسم صدا باید با کیفیت و واضح باشه . :cheesygri

من همیشه صدای فوتبال رو قطع میکنم به جاش موزیک میزارم و بازی میکنم.
چون تنها بازی ای که صدا لازم نداره فوتباله... :biggrin1:

منم همینطور فوتبال بدون موزیک که حال نمیده :دی

تو منتقل كردن حس و تعليق بازي بسيار مؤثره، گاها تو بازي هاي ترسناك متوجه نيستين ولي دارين يه صداي Ambient رو ميشنوين كه ترستون و حستون رو بيشتر ميكنه.

تو هر ژانري صدا و موزيك بسيار مهمه، خوشحالم كه يه تاپيك در اين مورد زده شد و بچه ها ميتونن ببينن كه همه چي بازي گرافيك نيست.

صدا میتونه تو بازی نقش بسیار مهمی را ایفا کنه در بازی های ترسناک صدا رکن اساسی داره مخصوصا تو re های جدید که چیزی از ترس محیطی نمیبیم پس این ترس صدای توپ منتقل میکنه

کاملا تایید میشه اصلا آدم موقع بازی کردن یه بازی ترسناک اگه موزیک دیگه ای بزاره بازی 90% ترسناکیش از بین میره این توی بازی های FPS هم صادقه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or