خوب انتخاب سخته. هر جور نگاه میکنی هر کدوم از اینا یه کار های بزرگی کردن نمیشه به چند تا رای داد ؟؟؟:d
نه نمیشه!!!:d
اگه چند گزینه ای می کردم همه مساوی میشدن!!!:d
خوب انتخاب سخته. هر جور نگاه میکنی هر کدوم از اینا یه کار های بزرگی کردن نمیشه به چند تا رای داد ؟؟؟:d
به نظر من نباید Turn- Based با Real Time مخلوط میشد.
مخصوصا تو ایران که طرفدارای Real Time خیلی بیشترن!
ولی با این حال فقط و فقط Sid Meier's Civilization
اگه فقط Turn Based رو در نظر بگیری که استدیویی غیر از Firaxis که سرش به تنش بیارزه که نمی مونه!!:d
خب نه دیگه ما بازی های Turn Base خیلی خوب دیگه ای هم داریم جز C با اینکه کیفیتشون و معتا شدن بهشون به اندازه C نیست ولی خب بازی های خیلی خوبی هستند و در نتیجه استدیو هاشون . حتی Total war رو هم میتونیم جز TB ها حساب کنیم چون این سری هم خیلی اهمیت میده به این بخش .
واقعا و به هیچ وجه نمیتونم یکی رو انتخاب کنم !! کاشکی چند گزینه ای بود !! Relic برام یاد اور سری بازی های خارق العاده و تکرار نشدنی COH و DOW هست و Firaxis هم ماسالا Civil رو داره و یکی از سری بازی هایی هست که بسیار بهش معتادم !! و Biliz هم که قربونش برم ماشالا استار کرافت هاش برای خودش نواوری و گنده لاتی بود و حتی سری WC هم یجورایی از این بازی نشات گرفته سیستم چند نژاده بودنش از اون ور هم CA هست که سری Total War هاش یکی از یکی بهترین و زیبا تر و بزرگتر و حماسی تر و شگفت انگیز تر !!
واقعا انتخاب خیلی سخت هست !! کاشکی چند گزینه ای بود !!
نه دیگه مجتبی، Create Assembly هم هست دیگه!
خوب اینجوری نمیشه، میدونی چرا؟ چون مثلا من بلیزارد رو تو Real Time قبول دارم که اون رو بهبود بخشید، ولی کاری که Civilization با سبک Turn-Based کرد خیلی بزرگه! کلا یک جورایی روح جدید به این سبک بخشید. از نظر Meta هم که نمیخوام واردش بشم بالاترین متا رو توی این بخش داره. ولی چون اینجا کلا طرفدار این سبک زیاد نیست، برا همین میگم باید سبک در سبک مقایسه بشه که همه به حق خودشون برسن.
خب نکته همینجاست:d!همین Create Assembly هم به شخصه به نظرم محبوبیت بیشترش به خاطر جنگهای ریل تایمش هست و وقتی بحث نوبتی بودنش پیش میاد درسته باز هم یه شاهکاره ولی از Civilization که تمرکز کاملش رو این بخشه عقبتره!!