به مناسبت 4 سالگی عنوان Uncharted 4: A Thief's End

انتخاب بهترین Uncharted از نظر شما

• Uncharted: Drake's Fortune

• Uncharted 2: Among Thieves

• Uncharted 3: Drake's Deception

• Uncharted 4: A Thief's End

• Uncharted: The Lost Legacy

• Uncharted: Golden Abyss

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
uncharted-comparisons-nathan-drake-by-gtone339-d7luui8-fullview-min.jpg

شخصیت هایی که تحسینشون می کنیم و دوسشون داریم، بسیاری از خاطرات فوق العاده ما با سری بازی های آنچارتد گره خورده. نیتن، سالی .. 4 سالگیتون مبارک ❤

به همین مناسبت، مقاله ی کوتاهی از این مجموعه برای شما عزیزان آماده کردیم.

Uncharted ترکیبی از عناصر سبک‌های Third-person shooter، پلتفرمر سه بعدی و اکشن ماجراجویی است.

pngguru-com-min.png

Uncharted: Drake's Fortune: اولین شماره از این مجموعه که داستان سفر نیتن دریک به جنگل‌های آمازون را روایت می‌کند. جد بزرگ نیتن دریک یعنی فرانسیس دریک در سفری که قرن‌ها پیش به جزیره‌ای ناشناخته به آمریکای جنوبی داشته، گنج ال دورادو را کشف می‌کند، اما در پی اتفاقاتی آن را از دست می‌دهد. نیتن دریک برای پیدا کردن این گنج به جزیره سفر می‌کند ولی او هم دستش از رسیدن به گنج ال دورادو کوتاه می‌ماند. در این سفر، ویکتور سالیوان و روزنامه نگاری به نام النا فیشر، نیتن را همراهی می‌کنند. شجره‌نامهٔ شخصیت نیتن دریک به فرانسیس دریک می‌رسد که یک شخصیت حقیقی در طول تاریخ است. نیتن در شماره اول این مجموعه برای پیدا کردن گنج گمشده فرانسیس دریک سفر خودش را آغاز می‌کند و در ابتدای بازی دفترچه راهنما و دست نوشته‌های فرانسیس دریک را هم پیدا می‌کند. تقریباً در اواخر بازی با جسد فرانسیس دریک روبرو می‌شود.

Uncharted 2: Among Thieves: در شماره دوم از این مجموعه، نیتن دریک برای پیدا کردن شهر گمشده شامبالا، راهی تبت و رشته کوه های هیمالیا می‌شود. در این قسمت برخی از شخصیت‌های شماره اول مانند ویکتور سالیوان و النا فیشر در کنار شخصیت‌های جدید مانند کلویی فریزر، هری فلین (شریک سابق نیتن دریک) و زوران لازارویچ (یک جنایتکار جنگی صرب، که شخصیت اصلی منفی شماره دوم است) حضور پیدا کردند. این نسخه اولین بازی از این مجموعه بود که بخش چندنفره داشت. این قسمت بسیار مورد تقدیر و تحسین منتقدین قرار گرفت، مجموع امتیازات این بازی 96 و متاکریتیک آن را تاثیرگذارترین بازی سال ۲۰۰۹ برشمرد، همچنین عنوان بهترین بازی سال ۲۰۰۹ را، از دید منتقدین و سایت های معتبر از آن خود کرد. بازی همچنین یک موفقیت تجاری به حساب می‌آمد و تا دسامبر ۲۰۱۱ به فروشی بیش از ۶ میلیون نسخه در سراسر جهان دست پیدا کرد.

Uncharted 3: Drake's Deception: سومین شماره از این مجموعه در نوامبر ۲۰۱۱ منتشر شد. داستان بازی بیشتر روی رابطه نیتن دریک با دوست قدیمی او ویکتور سالیوان تمرکز دارد. دوستی که برای نیتن حکم یک پدرخوانده دارد.
نیتن برای پیدا کردن شهری گمشده، راهی شبه‌جزیره عربستان می‌شود، نیتن در یکی از سکانس ها مدت زیادی در بیابان گرفتار می‌ماند که این سکانس، به یکی از بهترین سکانس‌های سال ۲۰۱۱ در حوزه بازی‌های رایانه‌ای تبدیل شده‌است. بازیکن در شماره سوم برای اولین بار در این مجموعه می‌توانست به‌طور همزمان با چند دشمن مبارزه کند. این بازی مورد تحسین بسیاری قرار گرفت و به میانگین امتیاز 92 دست یافت.

Uncharted: Golden Abyss: این قسمت همانند سه شماره قبلی، برای کنسول خانگی پلی‌استیشن 3 منتشر نشد، توسط Bend Studio و زیر نظر استودیوی ناتی داگ به عنوان یک بازی فرعی برای کنسول دستی پلی‌استیشن ویتا ساخته شد. بازی ابتدا در تاریخ ۱۷ دسامبر ۲۰۱۱ همراه با عرضه کنسول پلی‌استیشن ویتا در ژاپن منتشر شد و چند ماه بعد در تاریخ ۲۲ فوریه ۲۰۱۲ در آمریکای شمالی منتشر شد.
وقایع بازی مربوط به قبل از وقایع Drake's Fortune است، ولی داستان آن ارتباطی به داستان شماره ابتدایی مجموعه ندارد و روندی مستقل دارد.
بازی در متاکریتیک امتیاز ۸۰ را بدست آورد که شاید برای مجموعه آنچارتد کمی پایین باشد، اما در نوع خود بسیار خوب بود و یکی از بهترین های کنسول پلی استیشن ویتا است.منتقدان عموماً از گیم پلی و گرافیک تعریف کردند ولی داستان آن را ضعیف دانستند.

kindpng-1286567.png
Uncharted 4: A Thief's End: چهارمین قسمت در سری بازی‌های آنچارتد که با حفظ سبک بازی‌های پیشین، توسط شرکت بزرگ ناتی داگ در می ۲۰۱۶ برای کنسول پلی‌استیشن ۴ منتشر شد. نیتن دریک شخصیت اصلی این مجموعه یک بار دیگر در این نسخه حضور دارد و به عنوان یک جوینده گنج بازنشسته، به ناچار به دنیای دزدان باز می‌گردد. داستان بازی ۳ سال بعد از اتفاقات آنچارتد ۳ رخ می‌دهد، در این قسمت نیت در جستجوی گنج هنری ایوری که سالیان درازی گم شده است به برادر خود سم می‌پیوندد.
آنچارتد 4 بصورت گسترده پذیرای نقدهای مثبت شد و بسیاری از منتقدان: جلوه‌های بصری، گرافیک، گیم‌پلی و روایت داستانی بازی را از نقاط قوت آن ذکر کردند. این بازی در متاکریتیک به میانگین امتیاز فوق العاده 93 رسید.

ba26ee1bab95efad3371ca089e1b3108-min.png

Uncharted: The Lost Legacy: در جریان مراسم E3 2017 شاهد رونمایی عنوان جدیدی از سری با نام میراث گمشده بودیم. این بازی در واقع یک بسته الحاقی برای Uncharted 4: A Thief's End محسوب می‌شود که بازیکن را نه در نقش نیتن دریک، بلکه در نقش کلویی فریزر قرار می‌دهد و وقایع آن حدود ۶ تا ۱۲ ماه بعد از سری اصلی روایت می شود. کلویی که به همراه همکارش، نیدین راس به دنبال عاج گانش (یکی از شناخته‌شده‌ترین و مورد احترام‌ترین خدایان در مذهب هندوئیسم است) می‌گردد، در حین این ماجراجویی با گروهی خطرناک مواجه می‌شوند. این بازی طولانی‌ترین بستهٔ الحاقی در تاریخ ناتی داگ به‌شمار می‌رود.

fake-logo-uncharted-5.png

یونیورس سری بازی های آنچارتد: با انتشار نسخهٔ چهارم، بسیاری بر این عقیده بودند که این شماره پایان سری آنچارتد خواهد بود، اما در جریان معرفی میراث گمشده، در مصاحبه‌ای شون اسکیگ، نویسنده و کارگردان هنری، با خبرنگار یوروگیمر چنین گفت:
من نمی‌گویم که این پایان کار است. دنیای ما وسعت زیادی دارد و شخصیت‌های بسیاری را نیز در خود جای داده است. ما حتی پیش از این، دو شخصیت سالیوان و کاتر را بررسی کرده و این دو را به هم ربط داده‌ایم، به این ترتیب نقاط قوت و ضعف داستان مشخص شد. ما به دنبال چیزی جدید و تازه بودیم که در پایان شخصیت کلویی به ذهنمان رسید...
در مورد بسته شدن پرونده‌ یونیورس آنچارتد نیز، به شدت بعید می‌دانم که این مجموعه به پایان راه خود رسیده باشد.

شون اسکیگ نیز تأیید کرد که در آینده احتمالاً بازی‌های جدیدی از دیگر شخصیت‌ها منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
من بعد از تلو، خودم رو برای تاثیرش روی نسخه چهارم آماده کردم و اصلا سر این راه رفتنا و ... اذیت نشدم و دوسش هم داشتم.
فراموش نکنیم که آنچ ۴ یه بازی‌ای بود که به نیل و بروس تحمیل شد یکجورایی و اونو توی ۲ سال ساختن.(با توجه به مراحل ساخت طولانی بازی‌های الان مثل همین تلو ۲) از طرفی دوست دارم هنوز توی خیلی از بازی‌های هنوز شخصیت‌های تیپیکال و نسبتا تک‌بعدی رو ببینم و از طرفی به نظرم باید شخصیت‌پردازی هم مثل المان‌های گیم‌پلی و گرافیک، توی این سال‌ها پیشرفت داشته باشه بالاخره؛ مخصوصا دراکمن وسواسی‌تر از اونیه که به اون شخصیت قبلی اکتفا کنه.

دوستان حالا که بحث مقایسه بین سری گرمه، شخصیت مورد علاقه اتون(حالا نیتن رو حساب نمیکنیم چون لوس میشه) رو از سری بگید‌!

برای من سالیوانه...اصلا مگه میشه ایشون رو با اون سیبیل و صدا دوست نداشت :x

رایU2- 69
Nice!:D
Victor 'Goddamn' Sullivan :>

مبارکه آقا تا باشه ازین مناسبتا :D به امید ساخت شماره جدید نسل نهمی با محوریت Sully و Sam

Victor 'Goddamn' Sullivan :>
Sully گفتنای Nate هم دیگه داره برام حکم نوستالژی پیدا میکنه :D

من اگر بخوام انتخاب کنم به خاطر علاقه شخصیم باید به Uncharted Drake's Fortune رای بدم ولی کریتیکالی بخوایم بهش نگاه کنیم Uncharted 2 زمان خودش یک اکشن ادونچر انقلابی بود. در واقع بنچمارک برای بازی های اکشن بعد از خودش به حساب میاد.
میشه گفت بازی نداشتیم که set piece های جذاب و هیجان انگیر U2 رو داشته باشه level design، کات سین ها، داستان، به خصوص موسیقی (موسیقی متن بی نظیر شماره دوم) شخصیت پردازی همه کارکتر ها Flynn, Eddy, Elena, Sully, Chloe, Nathan و اون Lazarevic ملعون! :D یک پله از تمامی بازی های اون دوره بالاتر بود.
Multiplayer جذاب و سراسر فانی که برای اولین بار اضافه شده بود که نقطه اوجش U3 و افتش U4 بود. (متاسفانه طبق روال بقیه بازی های نسل هشتم با Microtransaction آلوده شده بود)

در مورد U4 هم کم لطفی داره میشه! از نظرم به تکامل رسیده ترین عنوان این سری هست شاید level design سند باکس مرحله رانندگی با جیپ یا قایق موتوری با سلیقه بعضیامون جور در نیاد ولی با توجه به قدرت بیشتر کنسول ها در نسل هشتم، یک همچین level design ـی رو می طلبید. قبول دارم یه مقدار از pace بازی در مقایسه با U2 و U3 کم شده بود اما به مرور با خطی تر شدن مراحل ضرباهنگ بازی افرایش پیدا می کرد و روال سنتی دوست داشتنی خودشو ادامه میداد.
طولانی تر شدن مدت زمان اتمام بخش Campaign هم یک نکته مثبت محسوب میشه به هر حال ND با U4 باید طبق استاندارد های نسل هشتم پیش میرفت. اگر دقیقا به همون شکل و شمایل گذشته با محیط های نسبتا کوچک و مراحل کوتاه ساخته میشد به ورطه تکرار می افتاد و نمیتونست موفقیت های شماره های قبلی این مجموعه رو تکرار کنه. حتی GOW 2018 رو میشه در این رابطه مثال زد! البته شدت تغییرات U4 در اون حد نیست و بازی در عین حال که تغییرات و تنوع ایجاد میکنه از لحاظ گیم پلی کاملا به اصل خودش پاینده که بزرگی کار Naughty God رو بیش از پیش نشون میده. ناگفته نمونه خیلی از استودیو ها از انجام دادن چنین کاری عاجزن! :D

View attachment 141302
یعنی چه خبره؟ :D آنچ ۵؟
اوه منم الان دیدمش اینو . پستمو ویرایش کردم :)) داستان چیه :-?
خبری که چند وقت پیش زدم.

طی توییت جدید از Victoria Grace صداپیشه Yara در عنوان مورد انتظار The Last of Part II، او با گذاشتن عکسی در کنار نولان نورث اشاره می کند در حال کار بر روی یک پروژه محرمانه می باشند.
نولان نورث صداپیشه نیتن دریک بازگشته تا بر روی یک پروژه جدید کار کند، آیا این پروژه محرمانه مربوط به استودیوی San Diego می باشد که قبل تر شایعاتش مبنی بر ساخت بازی Uncharted 5 پخش شده بود.
l3564_.png

r701313_.jpg

یکی از بهترین بازیهایی که بازی کردم‌
سه بار خود بازی را تمام کردم
و بعضی چپترهارو بالای ۱۰ بار تکرار کردم
خیلی خیلی بهتر از لاست لگیسی
همشم بخاطر شخصیت فوق العاده دوست داشتنی یعنی نیتن دریک
این هم یه کمی از شیرین کاریهایی که تو بازی انجام دادم:

اگر بر اساس شرایط تاریخی و وضعیتی که آنچارتد 1 تو اون رلیس شد به قضیه نگاه میکردید خیلی احترام بیشتری برای این عنوان قائل میشدید.
بعد از عرضه این عنوان چنان معادلات عوض شد که رد پای پروداکشنش رو تا خود TLoU 2 و بازی های انحصاری که مابینش عرضه شده میبیند. و همین طور ادامه هم خواهد داشت.

اون زمان اشنایی من با سری مربوط میشد به کانال game one.
روزی 4 ساعت مجری ها راجبش حرف میزدن و کف و خون قاطی میکردن.

همین باعث شد بخرمش و تجربه اون زمان بازی برام معرکه بود.
وقتی شماره 2 اومد برای اولین بار تو یه بازی بعضی مواقع بازی رو نگه میداشتم و ب محیط و جزییات خیره میشدم!
دیگه اون حس و حال و تجربه نکردم بعدش , نه اینکه بهتر ازش نباشه ولی اون شوک دیگه تکرار نشد.

واسه همینم u2 برام تو سری همیشه رتبه اول و داره.

آخرین ویرایش:
یادش بخیر.سر نمایش E3 آنچارتد 2 و اون سکانس تعقیب و گریز اش تو تبت یادم نمیره که چه قدر شوک شده بودم و له له میزدم،آخرش هم برای همون پی اس 3 گرفتم.
بهترین شماره برای من شماره 2 بودش چون مرتبط با دوران شیرینی از زندگیمه که همه چیز رنگ و بوی شیرینی داشت.
نسخه ی 4 به نظرم فوق العاده بود،بازی حرف های فراتری تا یک ماجراجویی برای گفتن داشت.روابط بین کاراکتر ها در بازی به شدت خوب پرداخت شده بودن،اوج این پرداخت هم بین نیتن و النا بود که به شدت دوست داشتنی بود.به نظر من خاص ترین نسخه در این فرنچایز شماره 4 بود.
فکر کنم پیش سایان رفتی؟!:D
لعنتی :D

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین بازی هایی بود که این نسل بازی کردم و از لحاظ طراحی و گرافیک و... واقعا یک بازی رو به جلو بود.
یک سری مشکلات داشت، یکی از مشکلاتش هم اون مراحل جیب و... بود مراحل قشنگی بودن و رانندگی با جیب معرکه بود ولی شدیدا روند بازی رو کند میکرد، به نظرم اون مرحله خیلی جای کار داشت و میتونست پیش رفت کنه دقیقا الهام بخش گیرز 5 شد و همین مشکل توی اونم بود ولی رانندگی با اون جیب یکی از لذت بخش ترین تجربیاتم تو بازی هایی بود که توشون ماشین هست و بیس اصلیشون ماشین سواری نیست.

در کل آنچارتد های جز بهترین بازی هایی بودن که من انجام دادم از نسخه اول بگیر بیا تا آخرین نسخه ای که عرضه شد و از لحاظ شخصیت پردازی و داستان سرایی جز بهترین ها بودن.
هنوز که هنوزه گاهی میرم و بعضی از مراحلش رو از نو بازی میکنم به نظرم خیلی خوب بود.
همه اشون لذت بخش بودن. بر خلاف اکثر بازی های این نسل و یا ادامه ها که اصولا شدیدا ضعیف و بی سر و ته بودن آنچارتد 4 واقعا خوب بود.
کلا نسل مزخرفی رو گذروندیم تک و توک ادامه بازی ها توش خوب بودن بازی جدید جالبیم من حداقل تجربه نکردم! نسبت به نسل قبل که فقط گیرز، انچارتد، لست آف آس، اساسین و RDR و GTAV و کلی بازی جذاب داشتیم!

• Like
Reactions: residen
اون زمان اشنایی من با سری مربوط میشد به کانال game one.
روزی 4 ساعت مجری ها راجبش حرف میزدن و کف و خون قاطی میکردن.

همین باعث شد بخرمش و تجربه اون زمان بازی برام معرکه بود.
وقتی شماره 2 اومد برای اولین بار تو یه بازی بعضی مواقع بازی رو نگه میداشتم و ب محیط و جزییات خیره میشدم!
دیگه اون حس و حال و تجربه نکردم بعدش , نه اینکه بهتر ازش نباشه ولی اون شوک دیگه تکرار نشد.

واسه همینم u2 برام تو سری همیشه رتبه اول و داره.
یادش بخیر
یه زمانی 24 ساعته می شستم پای کانالهائی مثل Game One و Game Network
از همه جهات قسمت دوم بهترین نسخه بازی هست ولی من همزمان عاشق قسمت اول بازی هم هستم به خصوص اون صحنه رویایی زیردریایی آلمانی ها تو رودخونه و پایان بازی با تم ترسناکش و البته محیط هائی که به نظرم خیلی جذابن مثل قلعه و ...

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or