به مناسبت 4 سالگی عنوان Uncharted 4: A Thief's End

انتخاب بهترین Uncharted از نظر شما

• Uncharted: Drake's Fortune

• Uncharted 2: Among Thieves

• Uncharted 3: Drake's Deception

• Uncharted 4: A Thief's End

• Uncharted: The Lost Legacy

• Uncharted: Golden Abyss

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
uncharted-comparisons-nathan-drake-by-gtone339-d7luui8-fullview-min.jpg

شخصیت هایی که تحسینشون می کنیم و دوسشون داریم، بسیاری از خاطرات فوق العاده ما با سری بازی های آنچارتد گره خورده. نیتن، سالی .. 4 سالگیتون مبارک ❤

به همین مناسبت، مقاله ی کوتاهی از این مجموعه برای شما عزیزان آماده کردیم.

Uncharted ترکیبی از عناصر سبک‌های Third-person shooter، پلتفرمر سه بعدی و اکشن ماجراجویی است.

pngguru-com-min.png

Uncharted: Drake's Fortune: اولین شماره از این مجموعه که داستان سفر نیتن دریک به جنگل‌های آمازون را روایت می‌کند. جد بزرگ نیتن دریک یعنی فرانسیس دریک در سفری که قرن‌ها پیش به جزیره‌ای ناشناخته به آمریکای جنوبی داشته، گنج ال دورادو را کشف می‌کند، اما در پی اتفاقاتی آن را از دست می‌دهد. نیتن دریک برای پیدا کردن این گنج به جزیره سفر می‌کند ولی او هم دستش از رسیدن به گنج ال دورادو کوتاه می‌ماند. در این سفر، ویکتور سالیوان و روزنامه نگاری به نام النا فیشر، نیتن را همراهی می‌کنند. شجره‌نامهٔ شخصیت نیتن دریک به فرانسیس دریک می‌رسد که یک شخصیت حقیقی در طول تاریخ است. نیتن در شماره اول این مجموعه برای پیدا کردن گنج گمشده فرانسیس دریک سفر خودش را آغاز می‌کند و در ابتدای بازی دفترچه راهنما و دست نوشته‌های فرانسیس دریک را هم پیدا می‌کند. تقریباً در اواخر بازی با جسد فرانسیس دریک روبرو می‌شود.

Uncharted 2: Among Thieves: در شماره دوم از این مجموعه، نیتن دریک برای پیدا کردن شهر گمشده شامبالا، راهی تبت و رشته کوه های هیمالیا می‌شود. در این قسمت برخی از شخصیت‌های شماره اول مانند ویکتور سالیوان و النا فیشر در کنار شخصیت‌های جدید مانند کلویی فریزر، هری فلین (شریک سابق نیتن دریک) و زوران لازارویچ (یک جنایتکار جنگی صرب، که شخصیت اصلی منفی شماره دوم است) حضور پیدا کردند. این نسخه اولین بازی از این مجموعه بود که بخش چندنفره داشت. این قسمت بسیار مورد تقدیر و تحسین منتقدین قرار گرفت، مجموع امتیازات این بازی 96 و متاکریتیک آن را تاثیرگذارترین بازی سال ۲۰۰۹ برشمرد، همچنین عنوان بهترین بازی سال ۲۰۰۹ را، از دید منتقدین و سایت های معتبر از آن خود کرد. بازی همچنین یک موفقیت تجاری به حساب می‌آمد و تا دسامبر ۲۰۱۱ به فروشی بیش از ۶ میلیون نسخه در سراسر جهان دست پیدا کرد.

Uncharted 3: Drake's Deception: سومین شماره از این مجموعه در نوامبر ۲۰۱۱ منتشر شد. داستان بازی بیشتر روی رابطه نیتن دریک با دوست قدیمی او ویکتور سالیوان تمرکز دارد. دوستی که برای نیتن حکم یک پدرخوانده دارد.
نیتن برای پیدا کردن شهری گمشده، راهی شبه‌جزیره عربستان می‌شود، نیتن در یکی از سکانس ها مدت زیادی در بیابان گرفتار می‌ماند که این سکانس، به یکی از بهترین سکانس‌های سال ۲۰۱۱ در حوزه بازی‌های رایانه‌ای تبدیل شده‌است. بازیکن در شماره سوم برای اولین بار در این مجموعه می‌توانست به‌طور همزمان با چند دشمن مبارزه کند. این بازی مورد تحسین بسیاری قرار گرفت و به میانگین امتیاز 92 دست یافت.

Uncharted: Golden Abyss: این قسمت همانند سه شماره قبلی، برای کنسول خانگی پلی‌استیشن 3 منتشر نشد، توسط Bend Studio و زیر نظر استودیوی ناتی داگ به عنوان یک بازی فرعی برای کنسول دستی پلی‌استیشن ویتا ساخته شد. بازی ابتدا در تاریخ ۱۷ دسامبر ۲۰۱۱ همراه با عرضه کنسول پلی‌استیشن ویتا در ژاپن منتشر شد و چند ماه بعد در تاریخ ۲۲ فوریه ۲۰۱۲ در آمریکای شمالی منتشر شد.
وقایع بازی مربوط به قبل از وقایع Drake's Fortune است، ولی داستان آن ارتباطی به داستان شماره ابتدایی مجموعه ندارد و روندی مستقل دارد.
بازی در متاکریتیک امتیاز ۸۰ را بدست آورد که شاید برای مجموعه آنچارتد کمی پایین باشد، اما در نوع خود بسیار خوب بود و یکی از بهترین های کنسول پلی استیشن ویتا است.منتقدان عموماً از گیم پلی و گرافیک تعریف کردند ولی داستان آن را ضعیف دانستند.

kindpng-1286567.png
Uncharted 4: A Thief's End: چهارمین قسمت در سری بازی‌های آنچارتد که با حفظ سبک بازی‌های پیشین، توسط شرکت بزرگ ناتی داگ در می ۲۰۱۶ برای کنسول پلی‌استیشن ۴ منتشر شد. نیتن دریک شخصیت اصلی این مجموعه یک بار دیگر در این نسخه حضور دارد و به عنوان یک جوینده گنج بازنشسته، به ناچار به دنیای دزدان باز می‌گردد. داستان بازی ۳ سال بعد از اتفاقات آنچارتد ۳ رخ می‌دهد، در این قسمت نیت در جستجوی گنج هنری ایوری که سالیان درازی گم شده است به برادر خود سم می‌پیوندد.
آنچارتد 4 بصورت گسترده پذیرای نقدهای مثبت شد و بسیاری از منتقدان: جلوه‌های بصری، گرافیک، گیم‌پلی و روایت داستانی بازی را از نقاط قوت آن ذکر کردند. این بازی در متاکریتیک به میانگین امتیاز فوق العاده 93 رسید.

ba26ee1bab95efad3371ca089e1b3108-min.png

Uncharted: The Lost Legacy: در جریان مراسم E3 2017 شاهد رونمایی عنوان جدیدی از سری با نام میراث گمشده بودیم. این بازی در واقع یک بسته الحاقی برای Uncharted 4: A Thief's End محسوب می‌شود که بازیکن را نه در نقش نیتن دریک، بلکه در نقش کلویی فریزر قرار می‌دهد و وقایع آن حدود ۶ تا ۱۲ ماه بعد از سری اصلی روایت می شود. کلویی که به همراه همکارش، نیدین راس به دنبال عاج گانش (یکی از شناخته‌شده‌ترین و مورد احترام‌ترین خدایان در مذهب هندوئیسم است) می‌گردد، در حین این ماجراجویی با گروهی خطرناک مواجه می‌شوند. این بازی طولانی‌ترین بستهٔ الحاقی در تاریخ ناتی داگ به‌شمار می‌رود.

fake-logo-uncharted-5.png

یونیورس سری بازی های آنچارتد: با انتشار نسخهٔ چهارم، بسیاری بر این عقیده بودند که این شماره پایان سری آنچارتد خواهد بود، اما در جریان معرفی میراث گمشده، در مصاحبه‌ای شون اسکیگ، نویسنده و کارگردان هنری، با خبرنگار یوروگیمر چنین گفت:
من نمی‌گویم که این پایان کار است. دنیای ما وسعت زیادی دارد و شخصیت‌های بسیاری را نیز در خود جای داده است. ما حتی پیش از این، دو شخصیت سالیوان و کاتر را بررسی کرده و این دو را به هم ربط داده‌ایم، به این ترتیب نقاط قوت و ضعف داستان مشخص شد. ما به دنبال چیزی جدید و تازه بودیم که در پایان شخصیت کلویی به ذهنمان رسید...
در مورد بسته شدن پرونده‌ یونیورس آنچارتد نیز، به شدت بعید می‌دانم که این مجموعه به پایان راه خود رسیده باشد.

شون اسکیگ نیز تأیید کرد که در آینده احتمالاً بازی‌های جدیدی از دیگر شخصیت‌ها منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
از لحاظ فنی و کلا منطقی بخوایم حساب کنیم آنچارتد 4 از هر لحاظ فوق العاده بود و به اوج بلوغ توی کل سری تبدیل شد ولی بخوایم با توجه به زمان عرضه بررسی کنیم خوب آنچارتد 2 توی اونه زمانی که ریلیز شد یچیز عجیب و غریب بود که استاندارد بازیهارو عوض کرد و از این لحاظ که در اون برهه ی زمانی چه چیزی ارائه داد فوق العاده بود.

• Like
Reactions: residen
به مناسبت 11 سالگی UC2 تاپیکو آپ می کنم، باورت می شه.. 11 سال گذشت، شاید خیلیامون بعد از UC4 گفتیم توی اوج تموم شد، ولی تقریبا هممون الان دلتنگ آنچارتدیم. با توجه به خبری که ویکتوریا در مورد برگشت نولان نورث برای ساخت یک بازی محرمانه داد، امیدوارم اون بازی UC5 باشه و آنونسشو بزودی ببینیم.
173082

تازه این تاپیکو دیدم :D
برای من ترتیب نسخه‌ها ۴ ۲ ل‌ل ۱ گلدن ابیس ۳ :D
تولد نسخه دوم هم مبارک. امیدوارم یه جوری بتونن بازی رو با همون کیفیت عالی برگردونن. کارای زیادی میشه کرد با این ip مثل ل‌ل و البته مطمئنم اگه ادامه‌ای هم در کار باشه قطعا کیفیت عالی خواهد داشت. ناتی داگ تا از نظر کیفیت مطمئن نباشه سراغ ساخت بازی نمیره و این بارها ثابت شده.

به مناسبت 11 سالگی UC2 تاپیکو آپ می کنم، باورت می شه.. 11 سال گذشت، شاید خیلیامون بعد از UC4 گفتیم توی اوج تموم شد، ولی تقریبا هممون الان دلتنگ آنچارتدیم. با توجه به خبری که ویکتوریا در مورد برگشت نولان نورث برای ساخت یک بازی محرمانه داد، امیدوارم اون بازی UC5 باشه و آنونسشو بزودی ببینیم.
بدون شک بهترین نسخه سری همین آنچارتد ۲ بود و هست و خواهد بود.اصلا مقایسش با بقیه نسخه ها مثل شوخی میمونه:دی

2 حقیقتا خفنه. 4 خیلی خوبه منتهی از اون دارک بودن و ایناش خیلی خوشم نمیاد. روح ماجراجویانه‌ی شماره 2 خیلی جالب تر بود برام. 4 ترکیب جیمز باند و آنچارتد و ماموریت غیرممکنه :))

173221
173222

Uncharted 2 برای من بهترین بازی ساخته شده توسط ناتی داگ هست. بازی که نمیدوم چرا و به چه دلیلی هیچ وقت از بازی کردنش سیر نمیشم. هربار که بحثش میشه دوباره دلم میخاد برگردم و یکبار دیگه تمومش کنم. یادآور روزهای اوج XBOX هست :D که تقریبا اکثر ملت درگیر ایکس باکس و بازی هاش بودن ولی ناتی داگ با عرضه این بازی عملا PS3 را نجات داد و منی که با زحمت یک PS3 جور کردم و در عرض یک شبانه روز بازی را تموم کردم و لذتی وصف ناپذیر ازش گرفتم. الان خوشحالم که اون زمان این شاهکار را تونستم تجربه کنم. واقعا راسته که بگی بعضی بازی ها یک کنسول ارزش دارن و U2 واقعا یک PS3 ارزش داشت.

هرچند در اشل کلی Uncharted به نظرم از معدود عناوین و بازی ها هستش که علارغم عرضه 4-5 نسخه ازش اون چارمینگ بودن خودش را حفظ کرد(برای من). همچنین با اینکه کلیت بازی توی تمام نسخه ها تقریبا یکسانه ولی هر عنوان روح خاص خودش را داره که باعث میشه سلایق مختلف نسبت به نسخه های مختلف به وجود بیاد.

خیلی دوست دارم نسل جدید هم یک نسخه دیگه از آنچارتد ببینم. خیلی هم تمایلی ندارم که کلیات بازی مثل GOW دچار تغییر بشه و دوست دارم همون فرمول با بهبودهای tlou2 ساخته بشه. و البته که حتما ناتی داگ سازنده اش باشه.

چه خوب که با وجود بکوارد و ریمستر U2 همیشه میتونیم این عنوان را دوباره بازی کنیم.

Happy Birthday U2

uncharted 2از زیباترین ها بازیهایی بوده که تموم کردم ده بار هم بازی تموم کنم اصلا از بازی خسته نمیشم
نمیدونم بازم یه بازی دیگه به همین زیبایی تو صنعت گیم تکرار میشه یا نه

مرحله آخر لاست لگسی واسه من جزو تاپ 3 مرحله های آنچارتد بود
اگه آنچارتد چهار حکم بستن داستان نیتن بود لاست لگسی هم حکم بستن مجموعه آنچارتد با یک مرحله آخر فوق العاده بود

uncharted 2
uncharted 4
uncharted 3
uncharted lost legacy
uncharted 1

• Like
Reactions: Democracy
برای من نسخه 4 واقعا شگفت انگیز بود. البته من کاملا میتونم حس کسانی که نسخه 2 رو انتخاب میکنن بفهمم، البته من اون تایم بازی رو تجربه نکردم ولی یادمه چه موجی ایجاد کرده بود و چه سر و صدایی به پا کرده بود.
ولی چیزی رو که میتونم بگم اینه که کمتر استودیویی رو میشه پیدا کرد که عنوان بلاک باستری ای مثل آنچارتد داشته باشه و بعد بیاد یک عنوان دیگه خلق کنه که طوفانش حتی طرفدارای آنچارتد رو هم انگشت به دهن بزاره. حالا دوستان یه تعدادیشون گفتن که شماره 4 براشون بهترین بازی نسل بوده و خب سلیقه شون کاملا محترمه، ولی حقیقتا برای من با وجود بازی ای مثل tlou 2 جایی برای فکر کردن به بهترین بازی نسل نمیمونه. سال های خیلی زیادیه که گیمر هستم ولی هیچ عنوانی واقعا مثل لست 2 نتونست قدرت و پتانسیل واقعی این مدیوم رو بعد از این همه سال گیمری بهم نشون بده. واقعا ورای بازی بود.
امیدوارم ناتی داگ توی همین مسیر گام برداره و به عنوان یک استودیوی مولف و تاثیرگذار عناوین جدیدتر و عمیق تری هم ازشون ببینیم.

واقعا u2 باعث شد من بهترین خاطرات رو داشته باشم 2 بار کنسول بگیرم(اولی و دومی هردو چراغ زرد شدن)مجبور شدم صبر کنم تا اسلیم بیاد بعد با چه ذوقی رفتم خریدم تو روز بارونی چه بارونی هم میومد قشنگ یادمه..!!!یادش بخیر واقعا 11 سال خیلی عمره زیادی هست قشنگ اون تیلر بازی که ناتان داشت از قطار بالا میرفت تا سقوط نکنه من و مجاب کرد هرطور شده کنسول بگیرم..!!!این آخری رو هنوز بازی نکردم:Dمنظورم legacy هست بازی کنم بعد به لیست اضافه میکنم:D
Uncharted 2
uncharted 4
uncharted 3
uncharted 1

ممنون از دوستانی که تاپیک رو بالا آوردن یکم خاطره بازی شد.اگه ۴ نسخه اصلی انچارتد رو توصیف کنم به این صورته:
آنچارتد ۱:متفاوت ترین و خاص ترین آنچارتد.کلا لول دیزاینش با بقیه آنچارتد ها متفاوته.مخصوصا مراحل پایانی بازی که بیشتر تو سبک ترس و بقا بود 173333

آنچارتد ۲:بهترین آنچارتد.پیشرفت این نسخه نسبت به نسخه ۱ مثل تغییر بازی ها از حالت دو بعدی به سه بعدی بود :D واقعا خارق العاده است و شاید بشه گفت بهترین بازی تاریخ تو سبک اکشن ادونچر با المان های شوتر هست. 173334

آنچارتد ۳:لذت بخش ترین آنچارتد.نمیدونم چرا از این نسخه خیلی بیشتر از سایرین لذت میبرم.تنوع و نوع اسلحه ها نسبت به نسخه های قبل خیلی عالی بود.
173335
آنچارتد ۴:کامل ترین و بالغ ترین آنچارتد.همه چیز این نسخه تو بالاترین و بالغ ترین حد ممکن قرار داره و همه چیز درون خودش داره.از عشق بگیر تا خیانت و دروغ.از شوخی های نیتن بگیر تا فریب خوردنش.از مناطق برفی و کوهستانی بگیر تا مناطق جنگلی و غواصی.از غار بگیر تا فلش بک هایی به گذشته.از گان پلی معرکه اش بگیر تا بخش ادونچر جذابش.آنچارتد های قبلی گیم پلی گرافیک و موسیقی خارق العاده ای داشتن ولی این نسخه علاوه بر اونا داستان و روایت داستان خارق العاده و پخته ای هم داره. 173336

نسخه LL رو هم بازی نکردم ولی خیلی تعریفش رو شنیدم و به زودی بازیش میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or