به این زودی ها منتظر spiderman نباشید.

mr-game&watch

کاربر سایت
spiderman-ps4.jpg

در پاسخ به پرسش یکی از هواداران در مورد تاریخ انتشار بازی اسپایدرمن در تویتر استدیوی Insomniac اعلام نمود که "تنها چیزی که می توانیم بگویم این است که تاریخ انتشاری وجود ندارد و احتمالاً اعلام آن در آینده نزدید نخواهد بود"، همچنین این استدیو در مورد تاریخ انتشار اعلام شده از طرف GameStop "December 26th 2017" افزود "این تاریخ واقعی عرضه نیست".

Spiderman PS4 Release Date Not Coming “Anytime Soon” – Insomniac « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

پ.ن: متاسفانه توی عنوان اشتباه کردم و عنوان درست "به این زودی ها منتظر تاریخ عرضه اسپایدرمن نباشید " هست. مدیران لطفاً اصلاح کنند. متشکرم

@Democracy

لازمه که بدونی پست من تو این پاپیک سه بار نقل قول شد، یکی شون که ادبیاتش لایق خودش بود و حذف شد و دو پست دیگه هم جواب ندادم.
اگر منظورت منم، باید بگم مشکل از پست های من نیست! مشکل اینه که یه جمع محدود این فروم که اکثرا هم با هم آشنا هستند، به هیچ وجه اجازه نمی دند بجز خودشون، کس دیگه ای در مورد وسیله بازی و بازی هاش و شرکت سازندش نظر بده!
چون مستقیم به من اشاره کردی دارم میگم، اصلا نیاز نیست اشاره کنم بارها دیدیم که یه نظر ساده در مورد انحصاری های همین شرکت چه فاجعه هایی رو به بار آورده، اصلا و ابدا هم به کاربری که پست رو ارسال کرده اهمیت داده نمیشه! به صورت کاملا هماهنگ شده ترول میکنند، توهین می کنند و ...

نه ببین اینجوری هم نیست. من الآن بعده این همه سال بخوام مثال بزنم، مثلا Tommy Fisher یا Saint.Frantic اصلا یه جاهایی نظراتشون رو قبول ندارم. اون ها هم ندارم. اما نمیدونم چرا هیچ وقت کار به توهین رو دعوا نکشیده ؟ اسم این دو نفر رو آوردم چون 90% حرفاشون مخالف نظر منه. حرفای منم 100% براشون همینه. ولی چرا ما بعد این همه سال و بحث و جدال (نه دعوا) نه توهین کردیم تا اتفاقی افتاده ؟! شاید دلیلش اینه که اولا تحمل نظر مخالف رو داریم، بعد هم سر یه موضوعی که مرتبطه درست نظر رو میگیم و هدفمون ترول نیست. ابنکه یه عده حساس میشن ممکنه زیاده روی فرض بگیریم خود من باشه. ولی اگه درست بحث بشه و نظر رو آدم درست بده حتی اگه مخالفش باشن کسی کاری نداره. ولی خب یه جاهایی درست میگی. همیشه یه عده بودن که بخوان داستان درست کنن و هدفشون هم مشخصه. حالا یا کمبود اطلاعات و پست زدن محض اضحار وجود بوده یا اینکه کلا مشکل داشتن. هردو حالت اگه مشکلی ایجاد کردن واقعا اینجا رسیدگی شده.

واقعا از وقتي تاپيك ايجاد شده اصلا درباره اسپايدرمن حرف زده نشده :D البته خب مديران رسيدگي كردن و كاربراني هم كه بي ربط فضاي تاپيك رو مسموم كرده بودند بن شدند .
عنواني كه يك مگاتن براي كنفرانس بود اما در بين اسم هاي بزرگ گم شد . احتمالا دارن يه چيز خيلي خوف ميسازن ، يه جهان باز عظيم و اكشن كه تاريخ عرضه اش به خاطر همين احتمالا طولاني بشه .
در كل من علاقه زيادي به اين اثر دارم و از عناوين مورد انتظار است .
فقط اميدوارم خيلي طولاني نشه :D

واقعا از وقتي تاپيك ايجاد شده اصلا درباره اسپايدرمن حرف زده نشده :D البته خب مديران رسيدگي كردن و كاربراني هم كه بي ربط فضاي تاپيك رو مسموم كرده بودند بن شدند .
عنواني كه يك مگاتن براي كنفرانس بود اما در بين اسم هاي بزرگ گم شد . احتمالا دارن يه چيز خيلي خوف ميسازن ، يه جهان باز عظيم و اكشن كه تاريخ عرضه اش به خاطر همين احتمالا طولاني بشه .

اصن توی شاهکار شدنش شک نکن
این Insomniac پدیدس ، بازیشون تضمینیه

وجدانا لایک داری شما حرف دل منو زدی ، باو بیخیال کی انحصاری داری کی نداره درباره بازی بحث کنید لطفا

من خودم آخرین Spiderman که بازی کردم ساخته اکتیویژن بود که یادم نیست 2009 بود یا یک سال عقب جلوتر اما شخصیت Dark مرد عنکبوتی هم داشت و گرافیکش برای زمان خودش خیلی خوب بود اما گیم پلی خیلی زود تکراری شد ... شدیدا دوست دارم نمایش های نحوه مبارزات این بازی بیاد ببینیم این بازی که Insomniac ساخته چی از آب در میاد.

البته دوستان خوب يه چيزي بگم نزنيد :D ولي نميدونم چرا دلم ميخواست ساكر پانچ اينو بسازه . درسته اسپايدر من insominac شاهكار خواهد بود ولي ته دلم دوس داشتم اينو ساكر پانچ بسازه و insominac هم يه رسيستنس بسازه . كف كردم از بس گفتم رسيستنس 8->

البته دوستان خوب يه چيزي بگم نزنيد :D ولي نميدونم چرا دلم ميخواست ساكر پانچ اينو بسازه . درسته اسپايدر من insominac شاهكار خواهد بود ولي ته دلم دوس داشتم اينو ساكر پانچ بسازه و insominac هم يه رسيستنس بسازه . كف كردم از بس گفتم رسيستنس 8->

اتفاقا ساکرپانچ با اون همه استعداد خیلی خوب شد که میرن دنبال ایده ی خودشون

من هیچ جوره به این بازی امید ندارم....البته باید بگم به این کرکتر امید ندارم :))
در خوب بودن اینسامنیاک که هیچ شکی نیست از رزیستنس گرفته تا سانست همشون خوب و لذت بخش بودن.ولی نمیدونم مشکل کرکتر اسپایدرمن چیه که هر چیزی که ازش اقتباس میشه بنظرم مذخرف از آب در میاد... بجز 2 تا فیلم ساخته ی سم ریمی مابقی به طرز وحشتناکی ضعیف بودن از بازیها هم من همه رو از زمان ps1 تقریبا بازی کردم , آخرین عناوین هم shatter dimension بود و amazing که بنظرم خیلی معمولی و حوصله سر بر میشدن از اواسط بازی...مشکل تمام بازیهای اسپایدر من همینه که از یه نقطه ای به بعد دیگه ابیلیتی های شخصیت یکنواخت میشه و چیز جدیدی بهش اضافه نمیشه , به خاطر شخصیت تینیج طورِ پیتر پارکر هم معمولا نویسنده ها نمیتونن بار دراماتیک خاصی روی دوشش بذارن.

در هر صورت امیدوارم ولی این نسخه خوب بشه بلکه پیتر پارکر یه راهی به دلِ ما باز کرد :))

Insomniac’s New Spider-Man Game Reportedly Has Its “Largest-Ever” Team Working On It « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
طبق تویت یکی از اعضای استدیو تیمی که روی بازی کار میکنه بزرگترین تیمی هست که تا حالا داشتن

----------------------------------
فقط یک نکته برام سئوال هست، خیلی وقت پیش مصاحبه یکی از اعضای استدیو رو میخوندم (یادم نیست که تد پرایس بود یا کس دیگه) ازش پرسیده بودن که چرا اسپایرو رو ادامه ندادید و رفتید دنبال رچت و کلنک گفته بود اسپایرو چون برخلاف رچت نمیتونست اسلحه دست بگیره دستمون رو توی تنوع دادن به گیم پلی میگرفت. حالا با اسپایدر من چطور میخوان تنوع مورد نطرشون رو ایجاد کنن مثلا انواع مختلف تار عنکبوت رو به سری معرفی کنن یا ... (با توجه به اینکه گفتن بازی دنیای مجزا از کامیکها و...داره)

آخرین ویرایش:
Insomniac’s New Spider-Man Game Reportedly Has Its “Largest-Ever” Team Working On It « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
طبق تویت یکی از اعضای استدیو تیمی که روی بازی کار میکنه بزرگترین تیمی هست که تا حالا داشتن

----------------------------------
فقط یک نکته برام سئوال هست، خیلی وقت پیش مصاحبه یکی از اعضای استدیو رو میخوندم (یادم نیست که تد پرایس بود یا کس دیگه) ازش پرسیده بودن که چرا اسپایرو رو ادامه ندادید و رفتید دنبال رچت و کلنک گفته بود اسپایرو چون برخلاف رچت نمیتونست اسلحه دست بگیره دستمون رو توی تنوع دادن به گیم پلی میگرفت. حالا با اسپایدر من چطور میخوان تنوع مورد نطرشون رو ایجاد کنن مثلا انواع مختلف تار عنکبوت رو به سری معرفی کنن یا ... (با توجه به اینکه گفتن بازی دنیای مجزا از کامیکها و...داره)

احتمالا ability اضافه كنن در طول مراحل مثلا يه سري قابليتها شخصي يا رزمي upgrade بشه

• Like
Reactions: mr-game&watch

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or