به این زودی ها منتظر spiderman نباشید.

mr-game&watch

کاربر سایت
spiderman-ps4.jpg

در پاسخ به پرسش یکی از هواداران در مورد تاریخ انتشار بازی اسپایدرمن در تویتر استدیوی Insomniac اعلام نمود که "تنها چیزی که می توانیم بگویم این است که تاریخ انتشاری وجود ندارد و احتمالاً اعلام آن در آینده نزدید نخواهد بود"، همچنین این استدیو در مورد تاریخ انتشار اعلام شده از طرف GameStop "December 26th 2017" افزود "این تاریخ واقعی عرضه نیست".

Spiderman PS4 Release Date Not Coming “Anytime Soon” – Insomniac « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

پ.ن: متاسفانه توی عنوان اشتباه کردم و عنوان درست "به این زودی ها منتظر تاریخ عرضه اسپایدرمن نباشید " هست. مدیران لطفاً اصلاح کنند. متشکرم

کسی که پیشینه کنسول نداشته، نداره و به خاطر تعصب نیز نخواهد داشت ( مخصوصا سونی)!!! ، اینجا جای خوبی برای پست دادنش نیستا !!!.

طرف یه عمر به کنسول قوطی و از این دست چرندیات گفته ، ولی با تایید شدن یه عنوان کنسولی رو پلتفرم محبوبش پرده ها دریده و 1000 ساعتی رو باهاش گذرونده اومده اینجا برای ما اظهار فضل میکنه!

آخرین ویرایش:
99.9%... جدی میفهمین چی میگین؟ نه جدی متوجه جنبه طنزآلود پست هایی که میدین، هستین؟ انصافا 5-10 ثانیه تفکر میتونه از بروز خیلی حوادث جلوگیری کنه!
نه فقط تو می فهمی ! :-h
...................
راجب چیزهای که دوستان تو زندگیشون تجربه نکردن نظر دادن خنده دار و شبیه جک گفتن هست

تاپیک عنوانش هست به زودی منتظر Spiderman نباشید! من نگاه می کنم پستی در این مورد نمی بینم جرا؟!

دوستان عزیز می خواین بحث کنید موردی نداره! اما مسخره کردن و توهین اینجا جاش نیست. قضیه جالبتر هم اینه که دوستان پای PC و PC بازها رو می کشن وسط. کسی اینجا صحبت PC کرد که شما تکلیف همه رو مشخص کردید؟! باز جالبتر اینه که دوستانی که اینطور حرف هارو دارن میزنن توی تاپیک های PC نظر هم ارسال می کنن! نمی خوام بحث رو ادامه بدم، اما اون دوستان هم رعایت کنن.

چقدر خوب شد تا اسم PC اومد یکی از دوستان بالاخره اومدن تذکر بدن که تاپیک راجب اسپایدرمنه وگرنه فکر میکردیم راجب کنفرانس های سونی و تعداد انحصاری و کویر و این چیزاست
شما بیخیال شو

چیزی که برام جالبه اینه یه سری SF V و Firewatch و ... رو جزو انحصاری ها حساب می کنن، از اون طرف می گن چرا Forza و Gears دیگه انحصاری نیست:-j
داداش دنبال چی هستی؟؟؟ نه واقعا می خوام بدونم. بسه دیگه بابا! یه نفر فقط اینجا اسم firewatch رو آورد که اونم داشت انحصاری هایی که تا الان اومدن رو لیست میکرد از اون طرفم هم quantum break و superhot رو گذاشت. چرا همه چیز رو قاطی میکنی با هم؟ پستت فقط جنبه ی ایجاد تشنج داره.

]

الان به مقدسات گیمینگت توهین شده دوستانه بهت توصیه میکنم از یکی از کنسول های سونی حالا شد ps2بگیر 4 تا انحصاری را بازی کن ادم خوبه گاهی فن بودنشو بزار کنار پسر جون :-@
باشه فهمیدیم تو این قاره شما فقط از کنسول های سونی استفاده میکنی و بقیه اینجا تو غار زندگی کردن و کنسول ندیدن‌ تو زندگیشون

Safety & Peace
من فکر شما به درجه ای از کول بودن و عقده رسیدی که فکر میکنی چقدر مهم هستی که من بخوام با تو یا امثال تو باشم!جناب کووول برو صفحه اولو بخون همون نفری که pc داره و اومده فکت صادر کرده منظور من با اوناس!
اقا اومده تو تاپیک نمرات انچارتد تیکه ول داده تو تاپیکای دیگه سونیم تیکه ول داده منظور من با اونه که همه هم میدونن کیه!من نه پستم به شما ربطی داره نه الکی خودتو بنداز وسط!بار اولتم نیست پستی که اصلا به تو ربطی نداره نقل قول میکنی که یه چندتا جمله کووول ول بدی تا رفیقات لایکت کنن!وضعیت من خیلی بهتر از شماست حداقل دنبال جایی نمیگردم کول بودن خودمو ثابت کنم عزیزم:)

آخرین ویرایش:
پست اول در مورد تاریخ انتشار بازی Spiderman می گه! پست دوم اومده حرف یک بنده خدایی رو نقل قول کرده که درست یا غلط بودنش با خودش، ازون به بعد نمی دونم چطور شد که دشمن تراشیده شد و تیم مقابل تحت فشار قرار گرفت ، پشت سر یک نفر نظرش رو در مورد کنفرانس سونی گفت، اما از اونجایی که اون نفر شاید کنسول سونی نداشته باشه پس از سمت PC گیمرها که کلا انگشت به دهن موندن بلکه رحمی بشه براشون یک بازی منتشر بشه اومده و داره تشنج ایجاد می کنه و اینطوری می شه که 90% PC گیمرها میان و اینجا برای تخریب جو حرف می زنن.

ولی جدا چرا اینطوری شده رو نمی فهمم. اینکه یه بابایی نظرش رو بگه چه ربطی به PC گیمر بودنش داره؟ و اینکه چطور تامیم داده می شه به 90 درصد PC گیمر ها؟
اصلا اول تاپیک کی اعلام دشمنی کرد که کسی بهش فشار اومده باشه یا نه؟
الان شاید سوال پیش بیاد که چرا سر این موضوع PC دارم می گردم، دلیلش اینه که اصلا چطور وارد بحث شد و چرا باید اینجا بهش پرداخته بشه! البته اول تاپیک هم موضوع منحرف بود و باید جلوش گرفته می شد، اما بعد اون قضیه بوده که توهین ها هم شروع شد و بالا گرفت.

حالا تاپیک کلا داره کج می ره، میاییم درستش کنیم بعضی ها خدارو شکر می کنن که فلان دلیل باعث شد یکی بیاد. برای اطلاع بگم بحث مورد نظر شما یک روز در جریان هست، اما وقتی از کنترل خارج می شه باید یکی اقدامی کنه!
دوستان اینجا فروم هست، بحث توش شکل می گیره، اما چرا هر چیزی باید ختم به کل کل و وارد کردن یه سری به بحث باشه که اصلا ربطی به موضوع ندارن؟ چرا همش باید به جایی برسه که توش توهین باشه؟

این هارو گفتم، احتمالا باز هم هستن کسانی که خدا رو شکر کنن، اما مهم اینه که از این به بعد هر پست توهین آمیزی به هر کسی ارسال بشه، با شخص برخورد میشه! در کل هم هرگونه پستی هم خارج از موضوع تاپیک باشه حذف می شه.

پیشاپیش تشکر از همکاریتون.

پست اول در مورد تاریخ انتشار بازی Spiderman می گه پشت سر یک نفر نظرش رو در مورد کنفرانس سونی گفت، اما از اونجایی که اون نفر شاید کنسول سونی نداشته باشه پس از سمت PC گیمرها که کلا انگشت به دهن موندن بلکه رحمی بشه براشون یک بازی منتشر بشه اومده و داره تشنج ایجاد می کنه

مشکل از جایی هست که اون یک نفر علاقه وافری داره که نظراتش رو درباره کوچکترین اخبار مربوط به سونی و انحصاریهاش طوری عنوان کنه که یه مقداری از مسیر نظر دادن منحرف و به سمت ترول کردن و روی اعصاب رفتن بقیه متمایل میشه. این کار اون نفر به مراتب و پشت سر هم تکرار شده و کم کم داره به یه اپیدمی توی این فروم تبدیل میشه. حالا از نظر شما حرف ایشون مشکلی نداشته بماند ولی از نظر خیلی از کاربرهای این فروم اون یه خط جمله میتونه خیلی مشکلات داشته باشه و فیتیله یه بحث بیخودی ( که خودت شاهدش بودی ) رو روشن کنه. اگر قرار هست برخوردی بشه باید اول با کسی که استارت این حرکت رو زده برخورد بشه.

@Democracy
منظورم منم؟
لازمه که بدونی پست من تو این پاپیک سه بار نقل قول شد، یکی شون که ادبیاتش لایق خودش بود و حذف شد و دو پست دیگه هم جواب ندادم.
اگر منظورت منم، باید بگم مشکل از پست های من نیست! مشکل اینه که یه جمع محدود این فروم که اکثرا هم با هم آشنا هستند، به هیچ وجه اجازه نمی دند بجز خودشون، کس دیگه ای در مورد وسیله بازی و بازی هاش و شرکت سازندش نظر بده!
چون مستقیم به من اشاره کردی دارم میگم، اصلا نیاز نیست اشاره کنم بارها دیدیم که یه نظر ساده در مورد انحصاری های همین شرکت چه فاجعه هایی رو به بار آورده، اصلا و ابدا هم به کاربری که پست رو ارسال کرده اهمیت داده نمیشه! به صورت کاملا هماهنگ شده ترول میکنند، توهین می کنند و ...
جالبه که هیچ کس هم اهمیت نمی ده، من توهین بی مورد اون دوست عزیز رو به دوتا از مدیرهای انجمن اطلاع دادم هنوز اتفاقی نیوفتاده، به هر حال امیدوارم رسیدگی بشه.
اصلا تو همین تاپیک، بحث های این تاپیک بخاطر چی بوده؟ به این خاطر که یکی گفته PS4 انحصاری نداره، کار ندارم حرفش درست هست یا نه اما این همه جنجال بخاطر این پست، و جواب هایی که مطمئننا خیلی هاشون محتوایی ندارند و فقط سوء استفاده و ترول هستند چه دلیلی دارند؟ چ دلیلی داره که بخاطر این موضوع پای PC گیمرها وسط بیاد به یه جمع توهین بشه؟ مگه PC گیمرها یک نفر یا دو نفر هستند؟
چ اتفاقی افتاده که یه کاربر به خودش اجازه می ده اینطور برخورد کنه؟ دلیلش اینه که از اول شل گرفته شد، برخورد نشد و خیلی ها عادت کردند! این هم اضافه کنم، شما نباید یه دسته محدود رو ببری سمت کاربرها، همه می دونیم کاربرهای فروم چ کسانی هستند.
مطمئننا هیچ کس مشکلی با بحث نداره، هر کس نظری داره و تبادل نظر هم خیلی خوبه، اما توهین و تحقیر غیر قابل تحمل هست، هیچ کس نباید خودش رو در جایگاهی قرار بده که به دیگران توهین کنه! من هر وقت این اتفاق بیوفته شدیدا پیگیر میشم، امیدوارم کاربرهای دیگه هم همینکار رو انجام بدند و این آفت و برخورد بد از فروم خارج بشه! نظر و عقیده متفاوت هست که باعث بحث میشه، فروم هم جای بحث و تبادل نظر هست، اما برخورد بد یه گروه خاص، باعث شده نظرها فقط جزء یه دسته باشه و در غیر این صورت فاجعه به بار میاد، خیلی از کاربرها جرات اظهار نظر نداشته باشند و گوشه گیر بشند، باید کاری کنیم این نحوه برخورد از بین بره.

آخرین ویرایش:
@Democracy
منظورم منم؟
لازمه که بدونی پست من تو این پاپیک سه بار نقل قول شد، یکی شون که ادبیاتش لایق خودش بود و حذف شد و دو پست دیگه هم جواب ندادم.
اگر منظورت منم، باید بگم مشکل از پست های من نیست! مشکل اینه که یه جمع محدود این فروم که اکثرا هم با هم آشنا هستند، به هیچ وجه اجازه نمی دند بجز خودشون، کس دیگه ای در مورد وسیله بازی و بازی هاش و شرکت سازندش نظر بده!
چون مستقیم به من اشاره کردی دارم میگم، اصلا نیاز نیست اشاره کنم بارها دیدیم که یه نظر ساده در مورد انحصاری های همین شرکت چه فاجعه هایی رو به بار آورده، اصلا و ابدا هم به کاربری که پست رو ارسال کرده اهمیت داده نمیشه! به صورت کاملا هماهنگ شده ترول میکنند، توهین می کنند و ...
جالبه که هیچ کس هم اهمیت نمی ده، من توهین بی مورد اون دوست عزیز رو به دوتا از مدیرهای انجمن اطلاع دادم هنوز اتفاقی نیوفتاده، به هر حال امیدوارم رسیدگی بشه.
اصلا تو همین تاپیک، بحث های این تاپیک بخاطر چی بوده؟ به این خاطر که یکی گفته PS4 انحصاری نداره، کار ندارم حرفش درست هست یا نه اما این همه جنجال بخاطر این پست، و جواب هایی که مطمئننا خیلی هاشون محتوایی ندارند و فقط سوء استفاده و ترول هستند چه دلیلی دارند؟ چ دلیلی داره که بخاطر این موضوع پای PC گیمرها وسط بیاد به یه جمع توهین بشه؟ مگه PC گیمرها یک نفر یا دو نفر هستند؟
چ اتفاقی افتاده که یه کاربر به خودش اجازه می ده اینطور برخورد کنه؟ دلیلش اینه که از اول شل گرفته شد، برخورد نشد و خیلی ها عادت کردند! این هم اضافه کنم، شما نباید یه دسته محدود رو ببری سمت کاربرها، همه می دونیم کاربرهای فروم چ کسانی هستند.
مطمئننا هیچ کس مشکلی با بحث نداره، هر کس نظری داره و تبادل نظر هم خیلی خوبه، اما توهین و تحقیر غیر قابل تحمل هست، هیچ کس نباید خودش رو در جایگاهی قرار بده که به دیگران توهین کنه! من هر وقت این اتفاق بیوفته شدیدا پیگیر میشم، امیدوارم کاربرهای دیگه هم همینکار رو انجام بدند و این آفت و برخورد بد از فروم خارج بشه! نظر و عقیده متفاوت هست که باعث بحث میشه، فروم هم جای بحث و تبادل نظر هست، اما برخورد بد یه گروه خاص، باعث شده نظرها فقط جزء یه دسته باشه و در غیر این صورت فاجعه به بار میاد، خیلی از کاربرها جرات اظهار نظر نداشته باشند و گوشه گیر بشند، باید کاری کنیم این نحوه برخورد از بین بره.
دقیقا بخش اخبار مال فنهای هیچ پلتفرم خاصی نیست امیدوارم ناظرای سایت این موضوع رو مدنظر داشته باشن. سایت هم سونی سنتر یا پلی استیشن سنتر مثلا نیست. (بود حق داشتن دوستان)
در مورد اینکه فلانی کنسول نداشته و PC نداشته شما به بچه نت بده بیاد اینجا طرفداری هر کدومشون رو کنه مثلا تو تاپیک بازیهای انحصاری یه خط بنویسه ابر شاهکار و معجزه و... یا بازی ای که مثل این بازی که تازه رونمایی شده بیاد بنویسه یه شاهکار جدید دیگه اومد (انگار کل نقداش اومده و میانگین بالای 9.5 گرفته) همه باور میکنن یه عمر سابقه گیمری کنسول یا PC داشته، ولی منی که کل کنسولای سونی رو هر کدوم چند بار خریدم و الان منتظر نئو هستم بیام بی طرفانه یه جا انتقاد از PS کنم یه جا تحسین ده نفر میریزن سرم و میگن به عمرت ندیدی و... کی به کیه. به نظرم این موضوع خیلی بچه گانه ست نمیدونم کی تو سایت بابش کرده اصلا.
جوری شده اصلا نمیشه در مورد انحصاری های درجه 2 هم نظر داد، بعضی از پستهام جورین آدم میمونه بخنده یا گریه کنه.
کسی انتقاد میکنه از سر هیتری نیست و تا اینجا هم اونطور که من دیدم انتقادای همینا که به اصطلاح PS Fan های سایت بهشون میگن ترول و هیتر منطقی بوده و چیزی نبوده کلی مورد توهین قرار بگیرن!
الان پست حمید عزیز نیست که بایستی پاک شه و باهاش برخورد کنه، یه سری دوستان دیگه هستن.

@Democracy
منظورم منم؟

ببینید. من در کل زیاد اهل بحث کردن نیستم چون نه وقتش رو دارم نه حوصله اش رو و اگر هم میخواستم بحث کنم مطمئن باشید شما رو نقل قول میکردم و باهاتون صحبت میکردم. من از اول تا آخر تاپیک هیچی نگفتم ولی طرف صحبتم با آرمین بود چون اون بحث شما رو کشید وسط بالطبع منم بحث شما رو کشیدم وسط.
کلا هم با اون بحث مسخره کنسول و PC اساسی مشکل دارم و با تمام اون کامنتهایی هم که در این مورد بوده و هست و خواهد بود مخالفم.

دقیقا با نظر شما موافقم و هیچکس نباید به خودش اجازه بده به دیگران توهین کنه. عقاید متفاوت و کسی هم مخالف نظر دادن و بحث کردن نیست. اما نکته ای که هست اینه که هر حرفی و هر گفتگویی بحث و نظر شخصی و .. نیست. خودتون هم باید قبول کنید که یه سری از حرف ها و گفته های شما نظر دادن تنها نیست. اگر قرار باشه هر سخنی رو نظر شخصی بدونیم و بگیم اشکالی نداره اونوقت هست که توهین و ... شروع میشه. نظر شخصی تا جایی محترم هست که روی اعصاب بقیه نره و دیگران رو آنتریک نکنه. متاسفانه حساسیتی که شما ایجاد کردی خیلی شدیدتر از اونچیزی هست که فکرش رو میکنی. من نه در جایگاهی هستم که بخوام نصیحت کنم نه به خودم این اجازه رو میدم. ولی اگر شما همین روند رو ادامه بدین آینده خوبی نداره. در مورد مدارا کردن تیم مدیریتی مطمئن باشید اگر مدارا نمیکردن خود شما از جمله افرادی بودی که باید باهاتون برخورد جدی میشد.

ختم کلام اینکه دنیای ما آدمها خیلی کوچکتر از این حرف ها هست. نه سونی نه مایکروسافت نه PC نه کنسول و نه هیچ چیز دیگه ای ارزشش رو نداره که بخواهیم به هم توهین کنیم و این وقت با ارزش و کوتاه زندگیمون رو با کل کل بیخود و مسخره کردن همدیگه و هزار تا کار بیهوده دیگه تلف کنیم.

سلام
وضعیت تاپیک واقعاً افتضاحه .
هیچ توجهی هم به تذکرات متعددی که ناظمین دادن ندارین .
چند نفر بن شدن و اگر وضعیت به همین شکل پیش بره نفرات بیشتری بن خواهند شد .
اینجا برای راه انداختن جنگ و VS نیست .
به موضوع تاپیک بپردازید لطفاً .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or