@Democracy
منظورم منم؟
لازمه که بدونی پست من تو این پاپیک سه بار نقل قول شد، یکی شون که ادبیاتش لایق خودش بود و حذف شد و دو پست دیگه هم جواب ندادم.
اگر منظورت منم، باید بگم مشکل از پست های من نیست! مشکل اینه که یه جمع محدود این فروم که اکثرا هم با هم آشنا هستند، به هیچ وجه اجازه نمی دند بجز خودشون، کس دیگه ای در مورد وسیله بازی و بازی هاش و شرکت سازندش نظر بده!
چون مستقیم به من اشاره کردی دارم میگم، اصلا نیاز نیست اشاره کنم بارها دیدیم که یه نظر ساده در مورد انحصاری های همین شرکت چه فاجعه هایی رو به بار آورده، اصلا و ابدا هم به کاربری که پست رو ارسال کرده اهمیت داده نمیشه! به صورت کاملا هماهنگ شده ترول میکنند، توهین می کنند و ...
جالبه که هیچ کس هم اهمیت نمی ده، من توهین بی مورد اون دوست عزیز رو به دوتا از مدیرهای انجمن اطلاع دادم هنوز اتفاقی نیوفتاده، به هر حال امیدوارم رسیدگی بشه.
اصلا تو همین تاپیک، بحث های این تاپیک بخاطر چی بوده؟ به این خاطر که یکی گفته PS4 انحصاری نداره، کار ندارم حرفش درست هست یا نه اما این همه جنجال بخاطر این پست، و جواب هایی که مطمئننا خیلی هاشون محتوایی ندارند و فقط سوء استفاده و ترول هستند چه دلیلی دارند؟ چ دلیلی داره که بخاطر این موضوع پای PC گیمرها وسط بیاد به یه جمع توهین بشه؟ مگه PC گیمرها یک نفر یا دو نفر هستند؟
چ اتفاقی افتاده که یه کاربر به خودش اجازه می ده اینطور برخورد کنه؟ دلیلش اینه که از اول شل گرفته شد، برخورد نشد و خیلی ها عادت کردند! این هم اضافه کنم، شما نباید یه دسته محدود رو ببری سمت کاربرها، همه می دونیم کاربرهای فروم چ کسانی هستند.
مطمئننا هیچ کس مشکلی با بحث نداره، هر کس نظری داره و تبادل نظر هم خیلی خوبه، اما توهین و تحقیر غیر قابل تحمل هست، هیچ کس نباید خودش رو در جایگاهی قرار بده که به دیگران توهین کنه! من هر وقت این اتفاق بیوفته شدیدا پیگیر میشم، امیدوارم کاربرهای دیگه هم همینکار رو انجام بدند و این آفت و برخورد بد از فروم خارج بشه! نظر و عقیده متفاوت هست که باعث بحث میشه، فروم هم جای بحث و تبادل نظر هست، اما برخورد بد یه گروه خاص، باعث شده نظرها فقط جزء یه دسته باشه و در غیر این صورت فاجعه به بار میاد، خیلی از کاربرها جرات اظهار نظر نداشته باشند و گوشه گیر بشند، باید کاری کنیم این نحوه برخورد از بین بره.