به این زودی ها منتظر spiderman نباشید.

mr-game&watch

کاربر سایت
spiderman-ps4.jpg

در پاسخ به پرسش یکی از هواداران در مورد تاریخ انتشار بازی اسپایدرمن در تویتر استدیوی Insomniac اعلام نمود که "تنها چیزی که می توانیم بگویم این است که تاریخ انتشاری وجود ندارد و احتمالاً اعلام آن در آینده نزدید نخواهد بود"، همچنین این استدیو در مورد تاریخ انتشار اعلام شده از طرف GameStop "December 26th 2017" افزود "این تاریخ واقعی عرضه نیست".

Spiderman PS4 Release Date Not Coming “Anytime Soon” – Insomniac « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

پ.ن: متاسفانه توی عنوان اشتباه کردم و عنوان درست "به این زودی ها منتظر تاریخ عرضه اسپایدرمن نباشید " هست. مدیران لطفاً اصلاح کنند. متشکرم

خیلی جالبه از الان تا اخر سال تنها عنوان که می شه گفت همین last g هست nier که ۲۰۱۷ میاد یعنی دست به دامن چه بازی هایی شدید منطقون توی حلقم:))

حداقل حقیقت رو قبول کنید که امسال سونی هیچی بازی رسما نداره الکی این بازی ها لیست نکنید.
اگه به اين ها بگيم هيچ به بازيهاي امسال مايكروسافت بايد چندين لول هيچتر گفت . اگه به گرن توريسمو و دلست گاردين هيچ بگي فورزا و گيرز اف وار كه همون هيچ هم به حساب نميان .

می دونید این مایکی فن ها راست میگن... سونی مشکل داره باید ماها بپذیریم...:((
باید سونی یاد بگیره بازی هاشو کلا تو دو ماه فشرده منتشر کنه... بی برنامگی تو کل سونی موج می زنه که تو کل سال پخش می کنه عناوینشو...:(( باید سونی بفهمه که فروش تو یکی دو ماه خیلی اهمیتش بیشتر از طول یک سال کامله...:(( سونی چرا نمی فهمه یک سال 2 ماه هستش نه 12 ماه:((
سونی هم باید بیاد عین مایکی تو e3 سه 4 عنوان اخر سالش رو بیاد تو یه قالب صفحه اخر کنفرانس نشون بده... البته باز یه مشکلی پیش میاد که همش تقصیره سونی هستش...
فکر نکنم 10-15 تا عنوان تو یک صفحه جا بشه...:))
ـــــــــــــــ
والا زمان بازی های مایکی میرسه aaa هم نباشه چیزه شاخ میشه اونوقت عنوان های شرقی که بازی اصلا نمیشن؟میشن؟:دی
همین بازی هایی که بعضی ها مسخرشون می کنن و بی اهمیت نشون میدن...اتفاقا تو غرب براشون خیلی ها میمیرن ولی مهم اینه اینجا ایرانه و سرزمین ذهن های بیمار که اینگونه بازی هارو اصلا حساب نمی کنن:دی

دقیقا یکی از ویژگی های کنفرانس های سونی همین نمایش بازی هایی هست کلا به این زودی نباید منتظرشون بود. با همین استراتژی کنفرانس خیلی بیشتر مورد توجه قرار میگیره.
بابا از مال مایکرو که بهتره. یه بازی رو تو حداقل 3 تا E3 نشون میده تا منتشر شه(بعضی وقتا هم نمیشه و کنسل میشه!)

من کاری ندارم اما امسالم 4 تا انحصاری می داد بد نمی شد کلا ادم یاد کویر می افته
ساقیت کیه برادر ؟! به ما هم معرفی کن خیلی جوابه

بازی های انحصاری PS4 کویری تا اینجا (+Console Exclusive):

• Amplitude
  • The Witness (Timed)
  • Megadimension Neptunia VII
  • Digimon Story: Cyber Sleuth
  • Gravity Rush Remastered
  • Firewatch
  • Street Fighter V
  • Senran Kagura: Estival Versus
  • Day of the Tentacle: Special Edition
  • Salt and Sanctuary
  • MLB 16: The Show
  • Enter the Gungeon
  • Stories: The Path of Destinies
  • Ratchet & Clank
  • Invisible Inc.
  • Alienation
  • Dungeons 2
  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • Shadow of the Beast
  • Valkyria Chronicles Remaster
  • Odin Sphere: Leifthrasir
  • Umbrella Corps
  • Grand Kingdom

این هم بازی های انحصاری Xb one ِ جنگل های آمازون:
  • Cobalt
  • Quantum Break
  • Superhot (Timed)
این لینک رو هم مطالعه کن برای تو و امثالت خوبه:
PS4 vs Xbox One: Which Has the Better 2016 Exclusives So Far?

کاری به مقایسه بازی ها ندارم و حرفهای دوستمون رو هم قبول ندارم قطعا :D ولی این لیستی که بالا گذاشته شده دیگه خیلی کارش خنده داره، حداقل INSIDE و Killer Instinct Season 3 رو هم میزاشت آدم میگفت منطقی اومده مقایسه کرده (البته ممکنه تاریخش واسه قبل از عرضه اینا باشه ولی منطقی اینه تو یه بازی زمانی خاص در نظر بگیره که شرایط برابر باشه) :D حالا یکی نیاد باز لیست بزاره چون مشخصا تو 6 ماه اول سال وضع سونی از نظر انحصاری بهتر بوده، کلا منظورم نحوه مقایسه هست که تو شکل خیلی خفنی انجام شده! :D

دقیقا یکی از ویژگی های کنفرانس های سونی همین نمایش بازی هایی هست کلا به این زودی نباید منتظرشون بود. با همین استراتژی کنفرانس خیلی بیشتر مورد توجه قرار میگیره.
برای کسی که از e3 تا حالا به جای توجه به بازی ها فقط نگران این بوده که "چرا سونی خیلی مورد توجه قرار میگیره" عادیه همچین برداشتی:D
کنفرانسای سونی واقعا مسخرشو دراورده شن مو که معلوم نیست کی میاد یه بازی از کوجیما نمایش داد که بعدا معلوم شد هنو انجین نداره اینم که دو سه سال دیگه میاد پی اس 4 به این خوبیم که میخواد با دادن یه مدل جدید خرابش کنه.

کلا تو تاپیک های مرتبط با سونی هیچ کس نباید خلاف نظر فن هاش نظر بده

ببینید. الان شب نیست؟ به همین وضوح. سیستم ps4 بازی های بهتری ارائه میده. واقعا الان باید بریم لیست بیاریم؟ اصلا نیاز به مقایسه نیست که کیفیت و موفقیت بازی های انحصاری ps4 در این نسل از تمام ناشرین صنعت بهتر عمل کرده در مجموع حساب کنیم. امثال bloodborne و uncharted 4 که جز بهترین بازی های سال های اخیر هستند فقط رو ps4 موجودند.

ولی امثال mgs witcher 3 همه جا موجود و مولتی. منظور بالاترین سطح بازی ها نه بازی های صرفا خیلی خوب و خفن که باز هم رو سیستم پلی استیشن به تعداد زیاد تو اکثر سبک ها یافت میشه.

فقط اینکه. زشته. نکنید. حرف منظقی مقایسه منطقی بزنید.
این داستان های تو تاپیک سونی نمیشه نظر داد فقط سطح کیفی بحثتان را میاره پایین. ارزش حرف هایتان. به معنای واقعی نشان دهنده ضعف در بحث کردنه یک عقب نشینی در کمال بی احترامی.
چون جسارت نباشه برای یک ادم عاقل خنده داره که به کتابخانه و سیستم بازی های ps ایراد هایی مثل "کویر" گرفته شه اونم از طرف کسانی که اکثرا سیستم را دارا نیستند تجربش را ندارند پس حرفشون بی اعتباره. اونهاییم که دارند احتمالا یک پلتفرم فضایی شخصی دارند که بهتره و ما بیخبریم:|

. و در جواب کاملا منظقی از کسانی که این سیستم را دارا هستند و بالاترین سطح رضایت از سرویس را تجربه میکنند(فکت) بشه "نمیشه تو تاپیک سونی نطر داد". کاری نکنید که نشون بده رقابت 2 تا کنسول اینقدر اذیتتون میکنه .. ماشالا همتونم شناخته شده اید سن هاتونم که بالا.
---
نیو پرابلم دلواپسان. بازی های کنفرانس سونی 2 سال بعد میاد پس سونی فلانه. وقتی مثال های کنفرانس مایکروسافت از همین داستان را دیدید چه حسی داشتید؟ کاملا قابل درکید البته:D

---
چه بخواید چه نخواید هستند افراد زیادی که میبینند و میخونند که فن های سونی با وجود داشتنسوژه های بسیار زیاد تقریبا هیچ ترولی در تاپیک های مایکروسافت نمیکنند ولی اکثر مایکروسافت فن ها(نه همه) تو تاپیک های سونی متلک/تیکه های کاملا بی اعتبار و الکی میزنند. جواب دوستان استفاده کننده از پلی استیشن هم میشه " نمیشه تو تاپیک سونی نظر داد"
پیشنهاد میکنم به خودتون بیاید و هیچوقت این داستان را تکرار نکنید.

حالا بحث سیاست های مایکرو که میرسه ... میان میگن شما ناراحت میشی یه نفر بیشتر بازی کنه ... بحث سونی که میشه میگم چرا یه بازی هم نداره عرضه کنه ... خداوندا ...
حالا اخرش مهم بازیه برای دوستان یا انحصاری ؟؟؟
god eater ها رو هم فراموش نکنین ...

خیلی جالبه از الان تا اخر سال تنها عنوان که می شه گفت همین last g هست nier که ۲۰۱۷ میاد یعنی دست به دامن چه بازی هایی شدید منطقون توی حلقم:))

حداقل حقیقت رو قبول کنید که امسال سونی هیچی بازی رسما نداره الکی این بازی ها لیست نکنید.
تقاضا دارم تک تک بازی های X1 رو نام ببری برای امسال!
و تقاضا دارم نظرت رو در مورد تک تک بازی هایی که بچه ها نام بردن بگی،میخوام بدونم چرا هیچ محسوب شدن یا میشن! قصد ترول هم نیست،بیا قشنگ روشنمون کن!

95%ـش رو که بالاخره میگی با سلیقه ی من جور نبوده پس هیچ! (این مشکل سلیقت میشه نه سونی که بازی نداده! :D )

یک درخواست دیگه هم دارم، میخوام اگر بشه یوزر PSN و XBLAـت رو بدی،ببینم تا الان سال چیا بازی کردی،چیا بازی میکنی، و کلا سالی چندتا بازی میخری!
من خودم کم بازی نمیکنم،اما با این حال،هرچی فکر میکنم خیلی از بازی ها رو(و انحصاری چندتاشون...) رو باید یا کلا بی خیال بشم،یا فعلا بی خیال بشم! میخوام ببینم برنامه ی شلوغ(شایدم به خاطر کویر،خلوت!) و جیب شما اوضاعش چطوره!

حالا یوزر مهم نیست،ولی واقعا میخوام اون قضیه ی لیست رو بهش بپردازی واقعا!

کاری به مقایسه بازی ها ندارم و حرفهای دوستمون رو هم قبول ندارم قطعا :D ولی این لیستی که بالا گذاشته شده دیگه خیلی کارش خنده داره، حداقل INSIDE و Killer Instinct Season 3 رو هم میزاشت آدم میگفت منطقی اومده مقایسه کرده (البته ممکنه تاریخش واسه قبل از عرضه اینا باشه ولی منطقی اینه تو یه بازی زمانی خاص در نظر بگیره که شرایط برابر باشه) :D حالا یکی نیاد باز لیست بزاره چون مشخصا تو 6 ماه اول سال وضع سونی از نظر انحصاری بهتر بوده، کلا منظورم نحوه مقایسه هست که تو شکل خیلی خفنی انجام شده! :D
شما هر شکل غیر خفنی هم بازیهای اینا رو مقایسه کنی باز هم پی به وخامت اوضاع ماکرو میبری:دی
آخه اون رفیقمون اومد یچیز گفت که عرش بلرزه دراومد
پ. ن؛
فقط ادیت کردم مخصوص همین شکلکا :دی

• Like
Reactions: SPILL
ملت اینجا از کویر میگن اونوقت ما اون سمت توی کلاب JRPG داریم تو سر خودمون میزنیم که این همه بازی که توی این چندماهه میان رو چجوری بگیریم و به حال جیبمون گریه میکنیم :D کاشکی یکم از این کویرای بقیه هم به ما میرسید حداقل جیب بدبخت میتونست یه نفسی بکشه :(

پ.ن: حالا بماند که چقدرم این چندوقته با فروشای مختلف سونی مجبور شدیم هی پیاده شیم.

ملت اینجا از کویر میگن اونوقت ما اون سمت توی کلاب JRPG داریم تو سر خودمون میزنیم که این همه بازی که توی این چندماهه میان رو چجوری بگیریم و به حال جیبمون گریه میکنیم :D کاشکی یکم از این کویرای بقیه هم به ما میرسید حداقل جیب بدبخت میتونست یه نفسی بکشه :(

پ.ن: حالا بماند که چقدرم این چندوقته با فروشای مختلف سونی مجبور شدیم هی پیاده شیم.
این جنگولک بازی ژاپنی ها که game به حساب نمیاد ... فقط کسایی که مشاعرشون رو از دست دادن میرن دنبال این جور چیزا

کنفرانسای سونی واقعا مسخرشو دراورده شن مو که معلوم نیست کی میاد یه بازی از کوجیما نمایش داد که بعدا معلوم شد هنو انجین نداره اینم که دو سه سال دیگه میاد پی اس 4 به این خوبیم که میخواد با دادن یه مدل جدید خرابش کنه.
سونی امسال بهترین کنفرانس چند سال اخیر و داشته! مثل اینکه کامل ندیدی شما دوست عزیز
اونم از مایکرو که یه بازی درست درمون درخور این نسل نشون نداد اونم از سوتیشون که تریلر های تکراری پخش میکردنx_x زشته نگین این چیزارو اینجا :))

من خودم روش BGS رو ترجیه می دم و از دست CDP کمی عصبانیم که چرا اینقدر زود Cyberpunk 2077 رو معرفی کرد؛ ولی خوب بازی خودشو دیگه، دوست داره الان معرفی کنه 2025 عرصه بشه:|

• Like
Reactions: Skull Knight
البته چیزی که جالبه اینه 90 درصد اینا یا PC بازن یا PS4 ندارن blah blah blah
کاری به این بحثی که به واسطه یه پست بی محتوا که 3 ثانیه تفکر پشتش نبود، ایجاد شد ندارم، اما اگه فکر میکنی PC بازی نداره و PC گیمرا صبح تا شب نشستن ضجه میزنن و دعا میکنن و از نون شبشون میزنن تا بلکه بازی های سونی رو بازی کنن (این طرز تفکر رو آدمای غارنشین هم نداشتن)، باید بگم به طرز وحشتناکی باید یه فکری به حال خودت بکنی چون بعیده بتونی بیشتر از وضعیت کنونی جلوتر بری.
99.9 دهم درصد دوستانی که از این جور پست ها میدن یا فن pcهستن یا کنسول سونی دسترسی ندارن !!!!!
99.9%... جدی میفهمین چی میگین؟ نه جدی متوجه جنبه طنزآلود پست هایی که میدین، هستین؟ انصافا 5-10 ثانیه تفکر میتونه از بروز خیلی حوادث جلوگیری کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or