به این زودی ها منتظر spiderman نباشید.

mr-game&watch

کاربر سایت
spiderman-ps4.jpg

در پاسخ به پرسش یکی از هواداران در مورد تاریخ انتشار بازی اسپایدرمن در تویتر استدیوی Insomniac اعلام نمود که "تنها چیزی که می توانیم بگویم این است که تاریخ انتشاری وجود ندارد و احتمالاً اعلام آن در آینده نزدید نخواهد بود"، همچنین این استدیو در مورد تاریخ انتشار اعلام شده از طرف GameStop "December 26th 2017" افزود "این تاریخ واقعی عرضه نیست".

Spiderman PS4 Release Date Not Coming “Anytime Soon” – Insomniac « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

پ.ن: متاسفانه توی عنوان اشتباه کردم و عنوان درست "به این زودی ها منتظر تاریخ عرضه اسپایدرمن نباشید " هست. مدیران لطفاً اصلاح کنند. متشکرم

اونموقع که سه چهار سال پیش مایکی دسته دسته عنوان معرفی می کرد بدون تاریخ انتشار مورد نداشت الان برای سونی مورد داره؟:))
بله همه این بازی هایی که دارن برای مایکی میان برای همون سال ها هستش:-bd
مورد داشتیم عناوینی 2014 معرفی شدن اونوقت احتمال داره برای زمان اسکرپیو عرضه بشن:))
همینو بگو ! بعضی ها یا کم حافظه هستن یا مشکل دیگه ای دارند crackdown 3 تو E3 2014 نمایش دادن E3 2016 تموم شد هنوزم در راهه , scalebound تو E3 2014 نمایش دادن 2 تا E3 دیگه هم رفت بازم ایشالا 2017 میاد یعنی 3 سال بعد از نمایش اولیه , کوانتوم بریک (بماند که با نمایش CG و مثلا XONE exclusive) تو E3 2013 نشون دادن سال 2016 ریلیز شد , مورد داشته بازی نشون داده بعده 2 سال انتظار تازه فهمیدن کنسل شده . الان مثلا بزرگترین AAA مایکرو هیلو5 که E3 2013 نشون دادن آخره 2015 اومد چه اتفاقی عجیبی رخ داد ؟! فورزا هم که میبینید چون آخره هر سال یه نسخه دارن میدن طبیعیه که باید E3 همون سال نشون بدن
تو تاپیک های سونی نمیشه نظر داد :-"

مگه قانونی جدیدا به وجود اومده که هر چی معرفی شد همون سال باید بیاد؟ اینم دستورالعمل جدیده که اضافه شده به نوع پست های فروم؟ از قدیم کلی از بازی معرفی میشدن و تو بازه 1 الی 2 ساله منتشر میشد. تو این بازه زمانی هم اطلاعات بیشتر به ملت داده میشد. الان قانون عوض شده؟

مگه قانونی جدیدا به وجود اومده که هر چی معرفی شد همون سال باید بیاد؟ اینم دستورالعمل جدیده که اضافه شده به نوع پست های فروم؟ از قدیم کلی از بازی معرفی میشدن و تو بازه 1 الی 2 ساله منتشر میشد. تو این بازه زمانی هم اطلاعات بیشتر به ملت داده میشد. الان قانون عوض شده؟

نه اما قانون سال های زیاد یا تاخیر برای سونی به مراتب بیشتره. به هر حال ماکروسافت بارها بازی معرفی کرده چند ماه بعد عرضه شده اینم بی تاثیر درش نیست

@s.1
چندتا پست بالاتر رو دوباره بخون! یه بازیه سالانه به اسم فورزا هست که فقط چندماه بعد از معرفی عرضه میشه!

سونی هم امسال اصلا بازی نداره، آنچارتد4 کشک ، اون TLG هم درسته امسال میاد ولی چون یک بازیه تاخیر خوردست جزو بازی های هیچ سالی حساب نیست ، Gravity Rush 2 چون ژاپنیه حساب نیست و ریمسترش هم ایضاً حساب نیست به هیچ وجه ، No Man's Sky هم با اینکه بازیه 60$یه ولی چون تگ Indie خورده بازم به درد نمیخوره!

و اینگونه شد که PS4 امسال بازیی نداشته! =)) (بازی های ژاپنی و انیمه ای و ... هم چون برای این جماعت مهم نیست، اصلا و ابدا و به هیچ وجه حساب نمیشن! )

@s.1
چندتا پست بالاتر رو دوباره بخون! یه بازیه سالانه به اسم فورزا هست که فقط چندماه بعد از معرفی عرضه میشه!

سونی هم امسال اصلا بازی نداره، آنچارتد4 کشک ، اون TLG هم درسته امسال میاد ولی چون یک بازیه تاخیر خوردست جزو بازی های هیچ سالی حساب نیست ، Gravity Rush 2 چون ژاپنیه حساب نیست و ریمسترش هم ایضاً حساب نیست به هیچ وجه ، No Man Sky هم با اینکه بازیه 60$یه ولی چون تگ Indie خورده بازم به درد نمیخوره!

و اینگونه شد که PS4 امسال بازیی نداشته! =)) (بازی های ژاپنی و انیمه ای و ... هم چون برای این جماعت مهم نیست، اصلا و ابدا و به هیچ وجه حساب نمیشن! )
غیر از اینا که گفتی R&C هم با اون نمرات و فروش فوق العاده که کلا کشک بود و GT هم که آخره سال میاد اونم کشکه خلاصه عجب کویریه اونور ولی گلستان بوده :))

بفرما ! رچت که عشق خودم هست رو هم فراموش کردم انقدر گفتن کویر!!!=))
حالا غیر از این، World of Final Fantasy هم هست! :-" (بالاخره یه اسپین اف از یک سریه معروف و محبوب هست:D )
KH 2.8 هم هست ، اصلش ریمستره، ولی یک بخش های جدید با استفاده از تکنولوژی های به کار رفته برای KH III هم داره:D

کویر را احساس کنیم!=)) کمبود بازی را احساس کنیم! :))

ویرایش: ای داد بیداد! SFV هم متاسفانه تو کویرمون داشتیم!:-"

من کاری ندارم اما امسالم 4 تا انحصاری می داد بد نمی شد کلا ادم یاد کویر می افته
صرفا جهت اطلاع:
Uncharted 4: A Thief's End
The Last Guardian
Gravity Rush 2
Drawn to Death
Ratchet & Clank
Nier Automata
Shadow of the Beast
Alienation
Persona 5

و.....
اونایی که بین PS4 و PC مشترک بود رو هم ننوشتم

من کاری ندارم اما امسالم 4 تا انحصاری می داد بد نمی شد کلا ادم یاد کویر می افته
:Arrowd:
@s.1

سونی هم امسال اصلا بازی نداره، آنچارتد4 کشک ، اون TLG هم درسته امسال میاد ولی چون یک بازیه تاخیر خوردست جزو بازی های هیچ سالی حساب نیست ، Gravity Rush 2 چون ژاپنیه حساب نیست و ریمسترش هم ایضاً حساب نیست به هیچ وجه ، No Man's Sky هم با اینکه بازیه 60$یه ولی چون تگ Indie خورده بازم به درد نمیخوره!

بفرما ! رچت که عشق خودم هست رو هم فراموش کردم انقدر گفتن کویر!!!=))
حالا غیر از این، World of Final Fantasy هم هست! :-" (بالاخره یه اسپین اف از یک سریه معروف و محبوب هست:D )
KH 2.8 هم هست ، اصلش ریمستره، ولی یک بخش های جدید با استفاده از تکنولوژی های به کار رفته برای KH III هم داره:D

کویر را احساس کنیم!=)) کمبود بازی را احساس کنیم! :))

ویرایش: ای داد بیداد! SFV هم متاسفانه تو کویرمون داشتیم!:-"
صرفا جهت اطلاع:
Uncharted 4: A Thief's End
The Last Guardian
Gravity Rush 2
Drawn to Death
Ratchet & Clank
Nier Automata
Shadow of the Beast
Alienation
Persona 5

و.....
اونایی که بین PS4 و PC مشترک بود رو هم ننوشتم

+
Guilty Gear Xrd -Revelator-
Star Ocean 5
The King of Fighters XIV
Dragon Quest Builders
و ....

کلا ادم یاد کویر می افته
یاد کویر می افته
کویر

mksbx3pqcifnmhz859yz.gif

خیلی جالبه از الان تا اخر سال تنها عنوان که می شه گفت همین last g هست nier که ۲۰۱۷ میاد یعنی دست به دامن چه بازی هایی شدید منطقون توی حلقم:))

حداقل حقیقت رو قبول کنید که امسال سونی هیچی بازی رسما نداره الکی این بازی ها لیست نکنید.

• Like
Reactions: bluestar
خیلی جالبه از الان تا اخر سال تنها عنوان که می شه گفت همین last g هست nier که ۲۰۱۷ میاد یعنی دست به دامن چه بازی هایی شدید منطقون توی حلقم:))

حداقل حقیقت رو قبول کنید که امسال سونی هیچی بازی رسما نداره الکی این بازی ها لیست نکنید.
نوژن تعریف امسال از منطق تو چیه دقیقا؟؟؟!!!!:-t
در حال حاضر 2016 هستش . بازی های 2016 رو برات نوشتن . یه سریاشون رو که خیلی قشنگ از کنارش سوت زنان رد میشی. یه سریاش که کلا از لحاظ تو بازی محسوب نمیشن. در اخر هم سال 12 ماهه تبدیل سال 6 ماه میشه با منطق خودت.
برای زیر سوال بردن این کنسول واقعا دست به دامن چه حرکت هایی میشی بخدا. الان چیزی که زیر سواله دقیقا منطق خودته برادر من.
خیلی دوست دارم بدونم مثلا خودت چی بازی میکنی که از همه چی بهتره.
در ضمن چیزی رو که تجربه نکردی زیر سوال نبر.

اون تیکه پستت که گفتی (( حداقل حقیقت رو قبول کنید)) خیلی عالی بود. :)):))

حداقل بگو از هر زمانی که من میگم تا اخر سال بازی نداره.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or