به این زودی ها منتظر spiderman نباشید.

mr-game&watch

کاربر سایت
spiderman-ps4.jpg

در پاسخ به پرسش یکی از هواداران در مورد تاریخ انتشار بازی اسپایدرمن در تویتر استدیوی Insomniac اعلام نمود که "تنها چیزی که می توانیم بگویم این است که تاریخ انتشاری وجود ندارد و احتمالاً اعلام آن در آینده نزدید نخواهد بود"، همچنین این استدیو در مورد تاریخ انتشار اعلام شده از طرف GameStop "December 26th 2017" افزود "این تاریخ واقعی عرضه نیست".

Spiderman PS4 Release Date Not Coming “Anytime Soon” – Insomniac « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

پ.ن: متاسفانه توی عنوان اشتباه کردم و عنوان درست "به این زودی ها منتظر تاریخ عرضه اسپایدرمن نباشید " هست. مدیران لطفاً اصلاح کنند. متشکرم

اونموقع که سه چهار سال پیش مایکی دسته دسته عنوان معرفی می کرد بدون تاریخ انتشار مورد نداشت الان برای سونی مورد داره؟:))
بله همه این بازی هایی که دارن برای مایکی میان برای همون سال ها هستش:-bd
مورد داشتیم عناوینی 2014 معرفی شدن اونوقت احتمال داره برای زمان اسکرپیو عرضه بشن:))

میدونید مشکل چیه؟مشکل اینه اینسومنیاک داره برای PS4 انحصاری میسازه!اخه یکی نیست به سونی قاتل بی رحم دزد بگه خود اسپنسرم فانتزی سانست 2 داشته لامصب!
ولی خب این هیت ورزیدنم بی دلیل نیست منم تو کنفرانس موردعلاقم کنسول معرفی میشد ولی اونور(کنفرانس کنسولی که فعلا 2 تا IP بالای 90 داشته که خب بقیه نداشتن) دقیقه به دقیقه بازی aaa نشون میدادن حرصم میگرفت طبیعیه خب:-j:D

دقیقا یکی از ویژگی های کنفرانس های سونی همین نمایش بازی هایی هست کلا به این زودی نباید منتظرشون بود. با همین استراتژی کنفرانس خیلی بیشتر مورد توجه قرار میگیره.
باوووشه ...

کنفرانسای سونی واقعا مسخرشو دراورده شن مو که معلوم نیست کی میاد یه بازی از کوجیما نمایش داد که بعدا معلوم شد هنو انجین نداره اینم که دو سه سال دیگه میاد پی اس 4 به این خوبیم که میخواد با دادن یه مدل جدید خرابش کنه.

یاد حرف این بنده خدا افتادم ( مایکل پچر )
میگفت کنفرانس سونی ارزش نداره یک بازی نشون میده میگه حالا بعدا معلوم میشه کی میاد شاید صد سال بعد خخخخ
حداقلش اینه که مثل ماکروسافت هر روز سیاستاشو عوض نمیکنه، مورد داشتیم به چند ساعت رسیده این اختلاف زمانی :-j

دقیقا یکی از ویژگی های کنفرانس های سونی همین نمایش بازی هایی هست کلا به این زودی نباید منتظرشون بود. با همین استراتژی کنفرانس خیلی بیشتر مورد توجه قرار میگیره.
برام سوال پیش امده میشه ویژگی های بقیه کنفرانس ها را هم بگین:-/8->

کلا تو تاپیک های مرتبط با سونی هیچ کس نباید خلاف نظر فن هاش نظر بده
نه که تو تاپیک های مایکرو با گل و شیرینی به استقبال نظر مخالف میاید .. یه چیزی انداختن تو دهنتون ... فنای سونی فلان فنای سونی بمان ...
.........................................
به نظر من بازی همون پاییز ۲۰۱۷ میاد ...یا نهایت زمستان ۲۰۱۸ .. زمان خوبیم هست برای عرضه .. چون اخر امسال و نیمه اول ۲۰۱۷ انقدر ترافیک بازی هست که همون بهتر 2017 هم عرضه نشه

آخرین ویرایش:
یاد حرف این بنده خدا افتادم ( مایکل پچر )
میگفت کنفرانس سونی ارزش نداره یک بازی نشون میده میگه حالا بعدا معلوم میشه کی میاد شاید صد سال بعد خخخخ
منم یاد این جمله افتادم که میگفت "سلامتی بازی های کامپیوتری که بهمون یاد دادن وقتی دشمن میبینی یعنی راهو درست داری میری"
اینجام وقتی میبینی حرکتت فشار میاره به یه عده خاص یعنی کارتو درست انجام دادی :D
ما بازی میکنیم شما هم زل بزن به داشبورد کنسول محبوبت خخخخ کن به ما :D

منم یاد این جمله افتادم که میگفت "سلامتی بازی های کامپیوتری که بهمون یاد دادن وقتی دشمن میبینی یعنی راهو درست داری میری"
اینجام وقتی میبینی حرکتت فشار میاره به یه عده خاص یعنی کارتو درست انجام دادی :D
ما بازی میکنیم شما هم زل بزن به داشبورد کنسول محبوبت خخخخ کن به ما :D
حالا چرا شما ملت فکر میکنید بهم فشار اومده
خریدن ps4 خیال کردید خیلی کار شاقیه یا مثلا من طرفدار فلان برندم. نه! هر پلتفرمی که بهترین بازی رو ارائه کنه قطعا تجربه میکنم توی نسل هشت همه ی کنسول ها رو دارم
به نظرم تا این تاریخ وان انحصاری های متنوعی ارائه کرده اما سال 2017 سال خوبی برای ps4 هست قطعا بازی هاشو تهیه میکنم مخصوصا god of war

• Like
Reactions: MegalaDon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or