این از خود بازیه؟یعنی کاملاreal time?و اینم دور آخر شات های بازی
ببینم شما HALO4 را بازی کردی ؟! یعنی میتونم تضمین کنم بازی نکردی چون اگه بازی میکردی یه همچین سوالی نمیپرسیدی !این از خود بازیه؟یعنی کاملاreal time?
prerender نیست؟
ببینم شما HALO4 را بازی کردی ؟! یعنی میتونم تضمین کنم بازی نکردی چون اگه بازی میکردی یه همچین سوالی نمیپرسیدی !
خب معلومه بازی نکردم.اگه بازی میکردم که صاحب کرسی بودم اینجا:d
فرخ من چندتا پست دادم اینجا؟اصلا چیزی گفتم جز اینکه یه نفر دائم به انحصاریای سونی گیر میداد منم اومدم شعلشو بکشم پایین؟من اصلا نظری ندادم.فقط توو نظرسنجی شرکت کردم.خب برای من این جالبه که کسی وقتی یه بازی را تجربه نکرده چطور میتونه صاحب نظر باشه ؟! از اول این بحثهایی که انجام شده منظورمه !
شما یه لطف بفرما برو بازی را فردا تهیه کن و انجام بده ببینیم نظرت در مورد بازی چیه ؟!
این از خود بازیه؟یعنی کاملاreal time?
prerender نیست؟
دوست عزیز ترول نکن . هر دو موارد رو که داره ( شما بخون نداره اصلا . خیالت هم راحت). تاپیک در مورد گرافیک هستش احیانا
من نمیدونم چی شد الان از بحث گرافیک یهو زدی تو گیم پلی و هوش مصنوعی . یعنی دیگه جوابی نباشه باید اینجوری جاده خاکی بری دوست من!!!
از نحوه پست دادن مشخصه ! حتی تو تاپیک قبلی ! شما چطور هیلو 4 را بازی نکرده تو نظر سنجی شرکت کردی ؟!فرخ من چندتا پست دادم اینجا؟اصلا چیزی گفتم جز اینکه یه نفر دائم به انحصاریای سونی گیر میداد منم اومدم شعلشو بکشم پایین؟من اصلا نظری ندادم.فقط توو نظرسنجی شرکت کردم.
اینا Screenshot ـه دیگه اسکرین شات که pre-rendered نمیشه! از داخل بازی کپچر کردن.این از خود بازیه؟یعنی کاملاreal time?
prerender نیست؟
از نحوه پست دادن مشخصه ! حتی تو تاپیک قبلی ! شما چطور هیلو 4 را بازی نکرده تو نظر سنجی شرکت کردی ؟!