من در عجبم که این گرافیک هیلو 4 چیکار کرده که بکی میگه عکسا bullshot ـه! یکی باورش نمیشه کات سینا ریل تایمه! یکی میگه عکسای waypoint فلان و بیساره.! یعنی باور همچین گرافیکی برای بعضی ها اینقدر سخته! دیگه خودتون تا تهش برید ببینید که گرافیکه بازی چه قدر بالاست.
مشکل اینجاست که بعضی ها اصلا نمیدونن گرافیک یعنی چی! آره منم U3 و GOD3 بازی کردم و انصافا جفتشون در نگاه اول از هیلو 4 بهتر هستن ولی بدبختی همین جاست که یارو بر اساس همون نگاه اولش میاد میگه این گرافیکش بهتره! نمونشم همین چند صفحه قبل که اومده میگه هوش مصنوعی چه ربطی به گرافیک بازی داره! خب عزیز من وقتی نمیدونی همین میشه که اون بیابان انچارتد 3 دلتو می بره به بیابون دیگه.
برای درک بهترم همین الان چندتا عکس از مترو 2033 گرفتم. بازی با بالاترین تنظیمات ممکن داره اجرا میشه دو تا عکس اول به محیط خالی رو نشون میده که فریمشون 20 و 23 هستش بعد درست دو سه متر اون ور تر توی یه صحنه ی شلوغ چون موتور بازی مجبور میشه هوش مصنوعی کلی NPC رو پردازش کنه فریم بازی تا 10 میاد پایین.
خب با این وضع معلومه که یه عده اصلا نباید فرق بین اون بیابان هیلو 4 با اون وسعت محیط، ماموت و ... رو نفهمه و بیابونی که توش پرنده هم پر نمیزنه رو بهش ترجیح بده.