ببینم مستر چیف چه تعداد پلی گون داره؟! اصلا داره؟!:dبنظرتون مدل کاراکتر خود ناتان رو مسترچیف داره?! اصلا مسترچیف دیده نمیشه که!! تو بازیه هیلو فقط رو محیط کار میکنن اما تو U3 مدل کاراکترها هم مدنظره, اینو میشه در نظر گرفت دوستان یا نه?
دیگه زیاد هم بزرگ نمایی نکنید ضعیف ترین قسمت های GOW III هم از 80% بازی های این نسل بهتر و تر تمیز تر بود به این دلیل به چشم میومد که بقیه ی قسمت های بازی بی نقص بود. وگرنه اگر یه بازی سرتاسرش مثل ضعیف ترین قسمت های GOW III هم باشه باز هم عالیه !god 3 مشکلش اینه که بعضی جاهاشو فوق العاده ساختن ولی بعضی جاهاشو فکر کنم دادن دست آبدارچیشون طراحی کنه:dکلا تو بازی بعضی جاها هم گیم پلی هم گرافیک افت میکنه بعضی جاها به اوج میرسه
اگه این مشکلو نداشت خیلی از uncharted بهتر بود
دارم نسبت به آنچارتد میگم:dوگرنه از بازیای معمولی که یه سرو گردن بالاتر حالا نزنی دو شقمون کنی:dولی بازم به نظر من halo 4 از جفتشون بهتره حالا بزن دو شقم کن:dدیگه زیاد هم بزرگ نمایی نکنید ضعیف ترین قسمت های GOW III هم از 80% بازی های این نسل بهتر و تر تمیز تر بود به این دلیل به چشم میومد که بقیه ی قسمت های بازی بی نقص بود. وگرنه اگر یه بازی سرتاسرش مثل ضعیف ترین قسمت های GOW III هم باشه باز هم عالیه !
بله بلهوقتي ميگي بهترين بازي تاريخ يعني همه بازي ها تا قيامت رو شامل ميشه؟خير تا اون لحظه گفتار رو شامل ميشه.....اينم تا اين لحظه نسل شامل ميشه.......شايد اصلا نسل ٣ سال ديگه طول بكشه(مثلا) در نتيجه اينجا هم منظور تا همين لحظس
اولا منو قاطي بهترين بدترين خودتون نكنيد......اصلا واسم مهم نيس كدوم بهترين كدوم بدترين(فقط يه راي دادم به عنوان نظر شخصي)و نمي خوام هم در اين مورد بحثي بكنمبله بله
بهترین بازی تاریخ یعنی بازی هایی که از 7 سال قبل اومدن تا همین امروز
بازی هایی که فرضا 2 ماه دیگه قراره بیان قبول نیست
آی گِت ایت !!!!!!!!!!!!!!!!! :cheesygri
من موندم چطوری روتون میشه این تفسیرای من درآوردی رو تایب کنید توی این صفحات !!!!
اگر به این هم باشه تا الان گاو 3 بهترینِ نسل بوده، نه هیلو !
بعد اونوقت اسسینز 3 و فارکرای 3 که این نسل نیومدن که بخواد توی نظر سنجی باشن !!!!
اونا 14 ساعت بعد از ایجاد این نظر سنجی اومدن، نباید اینجا باشن !!
هرت هرت هرت
میخواین 800 تا سایت نام ببرم که ریج رو بهترین گرافیک دنیا میشناسن در کنار هیلو؟ بگم بگم؟؟
جمعش کنید باوووووووو
آنچارت 3 هم خیلی بالا پایین داشت یک مرحله مثل صحرا آدم شاخ در میورد یک مرحله هم کاملا معمولی بود..
یک نکته ای که هیلو داره و هیچ بازی دیگری نداره منبع های نور هست که به شکل عجیب غریبی تو بازی خیلی زیاد هست..یعنی هر جا که میری از زمین و آسمان و در و دیوار و حتی اسلحه ها هم منابع نور میبینی که کیفیت مطلوبی هم داره..