Lord Xbox
کاربر سایت
چرا هیلو 4 SSAO ،perobject motion blur و camera motion blur نداره؟
مگه آنچارتد 3 داره؟
چرا هیلو 4 SSAO ،perobject motion blur و camera motion blur نداره؟
چرا هیلو 4 SSAO,per objet motion blur,camera motion blur و cascade shadow نداره؟ببخشید پس کی میزنن ؟! حتما تو اوایل نسل باید میزدم تا مردم به صورت علم غیب گرافیک نسل را پیشبینی میکردند ؟! لول !
نه بابا ؟! شما دیگه میتونی نیای تو این تاپیک استقبال میشه شدید ! ممنون ! لول !
---------- نوشته در 11:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 AM ارسال شده بود ----------
بهترین گرافیک نسل بدون شک از نظر خودم HALO4 و هرکسی میتونه بیاد خلافش را ثابت کنه که متاسفانه نمیتونه بکنه از هر بابت بیاد از افکتهای ذره ای تا درشت ! لول ! ریل تایم بودن و فیس انیمیشن و نورپردازی و سایه زنی و تکسچرو...... بالاخره هر مبحثی دارید
2 : U3 و RAGE
3 : Crysis2
نظر من:
gears 3
crysis 2
halo 4
red dead xbox360 version
در مورد the last of us فعالا نمیتونم نظر قطعی بدم ولی همین تریلر آخری اچ دیشو که دیدم حسابی نا امید شدم.
اولا کل تریلر 100 ثانیه هست که 20 ثانیش از گیم پلی نیست اکثرش از کاتسین هست که به احتمال خیلی خیلی زیاد از قبل رندر شده اون قسمتهای گیم پلی بازیم چیز عجیبی توش ندیدم فقط انیمیشن جالبی داشت معلومه قسمتای زیادیو کپچر گرفتن.
گیم پلی:
کاتسین
پس معلومه که آنچارتد 3 بازی نکردی چون دیگه هر کی بازی کرده میدونه object motion blur که تو دموها بود تو نسخه نهایی حذف شد.یعنی lol
ببخشید پس کی میزنن ؟! حتما تو اوایل نسل باید میزدم تا مردم به صورت علم غیب گرافیک نسل را پیشبینی میکردند ؟! لول !
2 : U3 و RAGE
3 : Crysis2
برو عزیزم توی این فکر باش که انچارتد 3 کاتسین هاش روی 8 تا ps3 اجرا می شدهsackboy
چی میگی تو ؟ برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه .
هنوز یا نگرفتی وقتی نظره کسیو میخونی جلز ولز نکنی مشکل توئه.
خوب نا امید شدی که شدی به من چه؟
چرا هیلو 4 SSAO,per objet motion blur,camera motion blur و cascade shadow نداره؟
من به این فکر باشم؟برو عزیزم توی این فکر باش که انچارتد 3 کاتسین هاش روی 8 تا ps3 اجرا می شده
کجایی هستی شما؟ can you speak persian?نخندون مارو یعنی چی نسخه بلوری حساب بازی باگ داشت تو اولین پچ موشن بلور برگشت در ضمن بازی بدون پچ SSAO داشت رو هوا حرف نزن