بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
احد داری میپیچونی قضیه رو :d خیلی واضحه که منظور چیه ، من پست قبلیم کامل توضیح دادم ... الان اینی که توی این تاپیک میبینی همونی هست که در نهایت در انتخاب سایها و مجلات میبینی ، اتفاق عجیبی نیفتاده . تو خودت کلا یجور دیگه میبینی قضیه رو ... مشکل اینه که این 2 مورد رو از هم جدا نمیکنی . میتونم بیشتر واست توضیح بدم با سند و مدرک ولی سخته ، حسش نیست :d

حرفه IGN بعد از نقد بازی از اونجایی که IGN هم نقش مهمی اخر سال داره :دی

Of course, gorgeous graphics are only one responsibility a console’s killer app must bear. Perhaps equal to Halo 4’s monitor-melting visuals is its bar-none

بقیه سایتها را هم وقت کردم قرار میدم .

عزیزم برای چی کشش میدی ؟! الان چندین ساله سایتها بر طبق روالی که گفتم گرافیک بازی را انتخاب میکنند !بالا هم توضیح دادند ما هنری و بصری داریم تا هنری و بصری ! یه گرافیک هنر و بصری ممکنه با افکتهای کم حجم تر به وجود بیاد .مثلا اینو در نظر بگیر تو داری تو یه بازی به دوربرت نگاه میکنی و میبینی که در چشم اندازی که قرار داری از نورپردازیهای چشم نواز استفاده شده ! تا اینجا یادت نگه دار ! خب این نورپردازی میتونه کاملا تکنیکی باشه یا نباشه مثلا اون نورپردازی میتونه کاملا حجمی و داینامیک باشه که بار تکنیکی را خیلی بالا میبره و یا اون نورپردازی میتونه کاملا به صورت لاینهای دوبعدی طراحی شده باشه و داینامیک هم نباشه .
یا مثلا تو توی چشم اندازی که قرار داری میتونی سخره های دور را ببینی و خیلی هم هنری و چشم نواز طراحی شده باشند ! خب همین سخره ها میتونه کاملا دوبعدی طراحی شده باشند یا این سخره ها میتونه کاملا 3D طراحی شده باشند و...........

با مثال هایی که زدم میبینی که در دو حالت گرافیک بصریه و هنری تو وجود داره ولی یکی تکنیکی هست یکی نیست .
وقتی میگیم سایتها گرافیکی را انتخاب میکنند گرافیک بصری را میزارن کنار گرافیک تکنیکی و گرافیک برتر سال را انتخاب میکنند !

من دیگه چطوری بخوام توضیح بدم ؟:دی اقا تو یه لطفی کن اینا را همش را یه جا و باهم فاکتور بگیر و گرافیک برتر را انتخاب کن !
سایتی مثل گیم اسپات هم گرافیک هنری و تکنیکی رو از هم سوا کرده. و همین باعث میشه حرف شما که میگی سایت ها این مدلی انتخاب میکنن، رد بشه. بازیسنتر هم این مدلی انتخاب میکنه!
ثانیا سوال من یه چیز دیگست به خدا :دی من میگم چرا با هم بررسی میشن؟ اگر با هم بررسی میشن پس چرا جورنی نیست؟ شما داری اصطلاحات رو معنی میکنی فقط، که اینم جواب سوال من نیست.

احد داری میپیچونی قضیه رو :d خیلی واضحه که منظور چیه ، من پست قبلیم کامل توضیح دادم ... الان اینی که توی این تاپیک میبینی همونی هست که در نهایت در انتخاب سایها و مجلات میبینی ، اتفاق عجیبی نیفتاده . تو خودت کلا یجور دیگه میبینی قضیه رو ... مشکل اینه که این 2 مورد رو از هم جدا نمیکنی . میتونم بیشتر واست توضیح بدم با سند و مدرک ولی سخته ، حسش نیست :d

پیچوندن نیست به خدا :دی شفاف سازی هست :دی
منم با سند و مدرک ثابت میکنم که دیگه بهتره این جور مقوله ها از هم تفکیک بش، چون خیلی گسترده شدن :دی ولی فروم این اجازه رو نمیده و همچین مسائلی، فیس تو فیس به نتیجه میرسه.:دی

اینو تو تاپیک امتیازات HALO4 هم پرسیدم.تا حالا سایتی اشاره به بهترین گرافیک کنسولی بودن HALO4 داشته؟
من خودم بازی رو انجام ندادم.ولی با تعریف های که بچه ها تو تاپیکش کردند برام جالبه بدونم نظر منتقدین چیه.

اینو تو تاپیک امتیازات HALO4 هم پرسیدم.تا حالا سایتی اشاره به بهترین گرافیک کنسولی بودن HALO4 داشته؟
من خودم بازی رو انجام ندادم.ولی با تعریف های که بچه ها تو تاپیکش کردند برام جالبه بدونم نظر منتقدین چیه.

اصطلاحاتي مثل ويژوالي كه مانيتورتونن رو ذوب مي كنه يا گرافيكي كه نفس گير هست به چشم خورده:d ولي اينكه بهترين گرافيك كنسولي هست نه در اين بازي نه در بقيه بازيهاي امسال به چشم نخورده

حالا به كلمات نيس به نظري كه منتقدا اخر سال ميدن ربط داره

نظر یه سری از سایت ها در مورد گرافیک Halo 4، سایت هایی هستن که امتیازشون تو متا ثبت میشه :دی
NZGamer
Visually, the game is a feast for the eyes. It looks, quite simply, like a next-generation game, leaps and bounds better than anything else on consoles today. If you've been gradually moving away from consoles, in favor of a high-specked PC, you absolutely must take a look at Halo 4 in motion. The technical boffins at 343 are geniuses, quite simply, and Halo 4 stands as the Xbox 360's crowning visual achievement.

Gaming Nexus
The level designs aren't as linear as they have been in the past; there are moments that remind me of the original Halo, allowing you to do a bit of exploration between battles. There is a great variety in the scenery, as you battle in spaces ranging from ancient Forerunner tombs to wide open landscapes; they all look great. That is because the visuals powering this game are among the best seen on the Xbox 360 to date. This game looks awesome and, at times, amazing. There are some pre-rendered cutscenes, especially in the beginning, that I thought were live actors rather than rendered figures. That visual quality never falters during the entire adventure

Game Informer
Halo 4 is a visual marvel, with gorgeous environments accentuated by high dynamic range lighting and breathtaking particle effects

Destructoid
The visuals, lighting, and art direction are phenomenal too, adding tons of detail and pushing the Xbox 360 to points I haven't seen in any other game on the console

اصطلاحاتي مثل ويژوالي كه مانيتورتونن رو ذوب مي كنه يا گرافيكي كه نفس گير هست به چشم خورده:d ولي اينكه بهترين گرافيك كنسولي هست نه در اين بازي نه در بقيه بازيهاي امسال به چشم نخورده

حالا به كلمات نيس به نظري كه منتقدا اخر سال ميدن ربط داره

اولا کی گفته سایتی نگفته بهترین ؟:دی دوما قرار نیست یه سایتی حتما از کله BEST استفاده کنه خیلی از کلمات رنگی تر مثل top notch یا second the non یا limit و pushing سخت افزار یا stand point که در مورد گرافیک میگن همشون یه معنی میده بعضیهاشون بیشتر هم معنی میده :دی

این چندتا از نظرات سایتها که تو متا ثبت شدند میزارم ببینید بسیار از گرافیک بازی تعریف شده تا اینجای کار که هیلو 4 انتخاب اول برای اخر ساله بعدش چه اتفاقی میخواد رخ بده خبری ندارم !

polygon
It's a technological achievement that most have assumed was outside of the reach of Microsoft's now seven-year-old console

Machinima
What can I say about Halo 4 that hasn’t already been seen? The visuals have been massively overhauled to make this the best looking Halo, if not the best looking 360 game to date. With that said, this is a game on hardware that’s pushing seven years and the inevitable shortcomings of the console are definitely shown here. Some textures look low res up close and while the new lighting system is gorgeous, some might find the overuse of lens flares distracting
.

NZGamer
Visually, the game is a feast for the eyes. It looks, quite simply, like a next-generation game, leaps and bounds better than anything else on consoles today. If you've been gradually moving away from consoles, in favour of a high-specced PC, you absolutely must take a look at Halo 4 in motion. The technical boffins at 343 are geniuses, quite simply, and Halo 4 stands as the Xbox 360's crowning visual achievement
.

Destructoid
The visuals, lighting, and art direction are phenomenal too, adding tons of detail and pushing the Xbox 360 to points I haven't seen in any other game on the console. Comparing Halo 3's visuals to Halo 4's is night and day, to the point that the former looks last-gen in comparison

Game Revolution
I also just need to take a minute and gush about this game's visuals. This is hands-down the most gorgeous game you'll find on the Xbox 360. Microsoft has made it clear that this is the most expensive game they've ever made and it shows in the production values. From Halo 4's jaw-dropping facial animations to its vibrant and super-detailed landscapes, this game is downright stunning

Gaming Age
From an audio/visual standpoint, Halo 4 has some noticeable improvements and changes as well

ign
Of course, gorgeous graphics are only one responsibility a console’s killer app must bear. Perhaps equal to Halo 4’s monitor-melting visuals is its bar-none, best-in-class sound design

worthplayingVisually
, Halo 4 is a step up from Halo: Reach. It's noticeable in regular gameplay, but where the engine really shines is in the cinema scenes. The Halo franchise has always had an issue with rendering human faces in detail. Not any longer. The human characters shown here look and move naturally enough that they occasionally cross the uncanny valley into realism. That's not hyperbole. When you initially fire up Halo 4, it's very easy to mistake the first set of characters you see for human actors rather than CGI creations.

Pushing the visual limits does have one annoying side effect

metro.co.uk
What most certainly isn’t though is the graphics, which are by far the best the series has ever seen and such a massive leap on from Halo Reach it almost feels like it’s on a different console. The detail and lighting in particular are exemplary, and for the first time a Halo title is in the running for the best-looking game on the hardware.

Game Informer:
Halo 4 is a visual marvel, with gorgeous environments accentuated by high dynamic range lighting and breathtaking particle effects. However, the experience is more than the graphics; I rarely feel the need to call out the sound effects of a game, but Halo
4
Graphics:Phenomenal visual detail and lighting makes this a dazzling showcase of the Xbox 360’s power is an exception

آخرین ویرایش:
اینم یکی دیگه تو متا هم ثبت شده :
theglobeandmail.com
The most noticeable thing about Halo 4 are its visuals. While top-tier, big-budget blockbuster releases are expected to have fantastic graphics, developer 343 Industries – taking over for series originator Bungie – seems to have goosed a little more horsepower out of the Xbox 360.

مگه کنسول گرافیک هم داره؟:d
یکی از همین بازیهای با گرافیک عصر تیرکمون رو انتخاب کنید بره;)

البته همون طور ک میدونین خیلی از بازیهیا هنوز ریلیز نشدن پس نمیشه تا تاریخ انتشارشون و فقط از روی چند تریلر ک منتشر شده دربارشون نظر داد. ولی بخوایم صرفا ب تریلرها بسنده کنیم Farcry 3 غوغاست!

---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 PM ارسال شده بود ----------

اینم یکی دیگه تو متا هم ثبت شده :
theglobeandmail.com
خوب عزیزم این چی زو ثابت میکنه. خیلی از منتقدها برای خیلی از بازیها ک گرافیک خیلی خوبی داشته باشه از این اصطلاحات استفاده میکنن!

از نظر خودم منطقی بخوام بگم halo 4 بهترین بازی بود از نظر گرافیک دیدم(قبلا هیچ بازی رو درسطح کراسیس 2 نمی دونستم ولی نظرم برگشت ). واقعا یه سرو گردن بالا هست من تو کل بازی به اون عظمت و بزرگی محیط یک بارم افت فریم ندیدم.
Forza Horizon

• این بازی ارکید هم می تونه یکی از بهترین ها باشه تو ریسینگ از نظر گرافیک

خوب عزیزم این چی زو ثابت میکنه. خیلی از منتقدها برای خیلی از بازیها ک گرافیک خیلی خوبی داشته باشه از این اصطلاحات استفاده میکنن!
و کدوم یکی از این بازی ها در حد این هیلو گرافیک داشتن؟

و کدوم یکی از این بازی ها در حد این هیلو گرافیک داشتن؟
منم نگفتم هیلو گرافیک بدی داره در حالی که ریچ یکی از نفس گیرترین گرافیکهای این نسل رو داشت. حرف من اینه که تا ریلیز شدن همه بازیا نمیشه نظر قطعی داد و منم فقط از روی تریلرهای منتشر شده نظرم رو گفتم.

منم نگفتم هیلو گرافیک بدی داره در حالی که ریچ یکی از نفس گیرترین گرافیکهای این نسل رو داشت. حرف من اینه که تا ریلیز شدن همه بازیا نمیشه نظر قطعی داد و منم فقط از روی تریلرهای منتشر شده نظرم رو گفتم.

منم با نظر شما موافقم.مثلا همین farcry 3 اگه واقعا گرافیک بازی همین تریلرها که نشون دادن باشه لقب بهترین
گرافیک رو بهش باید داد توی بازیهایی که عرضه شده

چون هنوز بازیهای دیگه نیومدن واقعا" نباید نظر داد بهتر بود بنظرم همون آخر که همه اومدن نظر میدادیم ولی خوب باز به نظرم رقابت باید بین Hitman و Farcry و Halo 4 باشه که فقط Halo 4 اومده تا الان و گرافیکش رو سنجیدیم که فوق العاده بوده و باید منتظر بقیه باشیم تا بتونیم نظر بدیم و در آخر هم بگم که اصلا" امسال در مورد گرافیک اون چیزی که انتظار داشتم نبوده واقعا"(به جز همین چندتا بازی آخری) و بنظرم شاید اصلا" بهترین امسال به بهترین پارسال هم نرسه.ولی خوب سال دیگه اونقد بازیهای پر گرافیک هست که بخواد امسال رو جبران کنه(TLOU,Beyond,GOW:A,GTA V,Bioshok:I,...)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or