بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این ویدیوی 14 دقیقه ای از Farcry 3 هست ، دکمه های 360 ه ولی ممکنه مربوط به PC هم باشه ( با دسته 360 مثل Crysis 2 ) اگه کنسولیش این باشه من به این رای میدم :d

Far Cry 3: Open world walkthrough - Gamersyde

ویرایش :
تصحیح میکنم ، اگه این باشه روی کنسول به عنوان گرافیک نسل بهش رای میدم l-) از نظر جزییات و زیبایی و ... هیچی از عناوین خطی مثل Uncharted کم نداره بلکه شاید بیشتر هم داره و جالب اینجاست که کاملا Open World ه !!! یجورایی معجزه ست بنظر من ! :|

آخرین ویرایش:
به احتمال 80% هیلو4
به احتمال 20% فارکرای3
اساسین3 هم درسته انیمیشن ها و جزییات کاراکتراش خوبه ولی به طور کلی گرافیکش با بازی پارسال فرق زیادی نداره! فقط همون رو یک کم آپدیت کردن.این فارکرای3 هم یهو توی زمینه گرافیک شاخ شده:d

من یه دو ساعتی AC III بازی کردم. گرافیکش خیلی خوبه و به نظرم کاندید بهترین گرافیک هم میشه ولی احتمال برنده شدنش رو بیشتر از 10% نمیدونم.

yes
ok

---------- نوشته در 09:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 PM ارسال شده بود ----------

forza عالیه

من هنوز رای ندادم اما 99% به فورزا میدم . :d عالیه این بازی

من هنوز رای ندادم اما 99% به فورزا میدم . :d عالیه این بازی
اگه با من بود من میتونستم FORZA را هم انتخاب کنم !:دی ولی اگه منطقی باشید و همه چی را قشنگ دسته بندی کنی و......... از دید سایتها بخوای قضاوت کنی بین این بازی ها باید 3 تا عنوان HALO4 و FARCRY 3 و AC را انتخاب کنی :دی
این 3 تا بازی که گفتم نه تنها بهترین گرافیک سال میتونند بشند بلکه با نبود 2 رقیب کنار هم بهترین گرافیم نسل هم میشه براشون لقب داد ! AC فوق العادست جزئیات و محیطها فوق العادست و از لحاظ هنری و بصری هم فوق العادست ولی بازی باگ داره و باگهای ریز و درشتی هم داره در کنارش ناپایداری فریم را هم در نظر بگیریم که گاها اذیت کنندست و...........حالا نسخه PS3 را چه وضعیتیه نمیدونم .
FARCRY 3 هنوز نیومده که بخوام قضاوت کنم ولی از دید من تا الان HALO4 و FARCRY 3 با شرایطی داره در الویت هستند ولی AC هم در کنارشون میتونه قرار بگیره .

آخرین ویرایش:
اگه با من بود من میتونستم FORZA را هم انتخاب کنم !:biggrin1: ولی اگه منطقی باشید و همه چی را قشنگ دسته بندی کنی و......... از دید سایتها بخوای قضاوت کنی بین این بازی ها باید 3 تا عنوان HALO4 و FARCRY 3 و AC را انتخاب کنی :biggrin1:

اتفاقا خواستم اینم بگم که امیدی نیست سایتی فورزا رو انتخاب کنه اما به احتمال خیلی خیلی زیاد حتما کاندید خواهد شد
اما برای خود من تا الان بهترین گرافیک رو داشته چون خیلی خیلی خوبه . واقعا آدم لذت میبره ازین گرافیک و طراحی محیط و ماشین ها

بین HALO 4 & FarCry 3 داشتم میتفکریدم،بعد گفتم بدیم به FarCry،هرچند بازی به لحاظ گرافیک اوضاع خیلی خوبی و درجه یکی روی کنسول نداره و اصل گرافیکش مربوط به PCمیشه;)
اشتباهی روی ACIII کیلیک کردم=))

این AC III انصافا گرافیک هنریش حرف نداره. تنوع رنگ و محیط بیداد میکنه :دی وقتی بازی میکنم یه جورایی یاد آنچارتد میفتم :دی از نظر تنوع و کیفیت انیمیشن هم حرف نداره.

گرافیک Forza Horizon فوق العادست، یعنی الان به من بگن سه تا گرافیک این نسل رو نام ببر یکیش اینو انتخاب میکنم. امسال هم به نظر من:

1. Halo 4
2. Forza Horizon
3. Witcher 2 :دی واقعا رو 360 عالی درآورده بودن، هرچند یه مقدار object loading داشت ولی در مجموع عالی بود.

Farcry 3 هم نمیدونم چرا هرچی تریلر میبینم amazed نمیشم:دی این 14 دقیقه ای ـه رو هم دیدم، به نظرم زیادی رنگ هاش رو تند به کار بردن که زورکی خوشگل بشه. مثلا سبزش خیلی سبزه یا آبیش خیلی آبیه. البته افکت آبش باحال بود خوشم اومد، اما در کل بعید میدونم بهترین باشه. محیط هاش هم خیلی شبیه به هم و تکراریه (مگر اینکه یه سری مراحل داشته باشه که تا حالا نشون نداده باشن).

به نظرم اساسين 3 هم به دليل داشتن مشكلات تكنيكي فراوان در گرافيك از ليست برترين گرافيك هاي سال خارج شد از اولم مشخص بود حريف غولي به نام halo 4 هيچوقت نخواهد شد.
ويچر 2 هم گرافيك بسيارعالي داره وبه نظر خودم حتي در اكثر زمينه ها هم از اساسين 3 جلوتره ولي باز حريف هيلو 4 نميشه تنها ميمونه farcry 3 كه حس ميكنم اين بازي يوبي سافت هم به سرنوشت assassins creed 3 دچار ميشه و داري مشكلات تكنيكي گرافيكي خواهد بود پس فقط و فقط بازي عظيم halo 4 سزاوار دريافت برترين گرافيك سال ميباشد.
به احتمال قوي asssassins creed 3 برنده جايزه بهترين داستان و نويسندگي از سايت ها خواهد بود.

خب با اومدن AC و امتیازاتش و نکات مثبت و منفی که در مورد گرافیکش گفته شده فکر کنم به راحتی میشه نتیجه گرفت که فقط اینجا یه HALO4 میمونه با FARCRY3 :دی هیلو4 تکلیفش مشخصه ولی تکلیف FARCRY3 هنوز مشخص نیست . اگه بشه یه تاپیک نظر سنجی مختص برای این دوتا بازی میزارم که اخرین تصمیتون را بگیرید :دی ولی دنیا را چه دیدید یدفعه اخر سال بزنه Hitman: Absolution انتخاب بشه ! :دی

به نظر من Forza در این چند سال اخیر حرف اول و آخر رو در بخش گرافیک زده .
و مطمئنا Horizon هم بهتر از نسخه های قبلی خودش هست و دارای گرافیکی خیره کننده !

طراحی و رنگبندی محیط در FarCry 3 بی نظیره و از این لحاظ بهترین بازی محسوب میشه !

طراحی جزئیات در Warfighter به بهترین نوع خودش می باشد و این بازی هم میتونه بهترین گرافیک رو داشته باشه .

به نظر من Forza در این چند سال اخیر حرف اول و آخر رو در بخش گرافیک زده .
و مطمئنا Horizon هم بهتر از نسخه های قبلی خودش هست و دارای گرافیکی خیره کننده !

طراحی و رنگبندی محیط در FarCry 3 بی نظیره و از این لحاظ بهترین بازی محسوب میشه !

طراحی جزئیات در Warfighter به بهترین نوع خودش می باشد و این بازی هم میتونه بهترین گرافیک رو داشته باشه .
دوست عزيز فكر كنم كمتر پيش بياد تا يك بازي ريسينگ رو به عنوان برترين گرافيك انتخاب كنند ولي فورزا حتما جز كانديدها خواهد بود.
در مورد رنگ بندي هم اساسين 3 رنگ بنديش عالي بود ولي فقط بخاطر رنگ بندي يه بازي رو بهترين گرافيك نميكنن بازي بايد از همه فاكتورهاي گرافيكي برخوردار باشه تا به عنوان برترين گرافيك انتخاب بشه از رنگ بندي ,تكسچر , نورپردازي, پليگان, انيميشن, مدلينگ, وسعت و شلوغي و جزئيات محيط ,جزئيات كاركترها ,رزوليشن و aa, سايه زني, نرخ فريم ريت و تنوع محيط ها گرفته تا گرافيك هنري و بصري بازي تا به عنوان برترين گرافيك انتخاب بشه.
كه با توجه به سبك و وسعت محيط ها اين معيارها براي انتخاب برترين گرافيك بالا و پايين ميشه مثلا انيميشن ها تو يه بازي سوم شخص خيلي بيشتر مورد توجه و بررسي قرار ميگيره تا يه بازي اول شخص شوتر بخاطر همين بايد گرافيك بازيرو با استناد به سبكش مورد تجزيه و تحليل قرار داد.
در مورد medal هم داشتن جزئيات بالا در يك محيط بسته هنر نيست هر چند اين بازي هم موارد لازم رو نداره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or