بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هر چند كه ac3 , fc3 از لحاظ گرافيكي در سطح بالايي قرار دارن مخصوصا ac3 كه از لحاظ سطح جزئيات و انيميشن ها عالي هست و منو ياده uncharted 2 ميندازه اما در مقابل غولي به نام halo 4 مقايسه گرافيكيشون بيشتر شبيه به جوك ميمونه.

من فقط یه درخواستی دارم از دوستان و اون هم اینه که فردا پس فردا که جوایز VGA و سایت های مختلف مشخص شد اگر بازی مورد علاقتون به اون چیزی که فکر میکنید نرسید، نریزید تو تاپیک های مختلف زمین و زمان رو زیر سوال ببرید که آی حق فلان بازی رو خوردن و این منتقد ها اندازه پشمک هم حالیشون نیست و هر آدم کوری هم میفهمه فلان بازی بهترین گرافیک امسال بود و اینا...

چون در این صورت فقط باعث خنده ی دیگران میشید.

ac3 و فارکرای 3 روی کنسول های معجزه هستن انیمیشن هاشون فوق العاده هستن بازی ها هر دو اپن رولد هستن و روی کنسول ها روون اجرا می شن کیفت هر کاراکتر و نرمی گیم پلی واقعا معجزه هستش ac3 رو بیشتر معجزه می دونم چون با اون گرافیک 1000 تا ادم رو پردازش می کنه با صورت های تقریبا متفاوت

من که تا الان بین اونایی که بازی کردم Crysis 2 و Max Payne 3 بهترین بودند یعنی تک تک

الان امروز همین امروز Batman Arkham City رو نصب کردم و بازی کردم با Dx 11 اینم بد نبود

ولی غلط هست تایپیک شما از کجا میدونی AC III گرافیکش چقدره یا Hitman A

بعد با بازی هایی که اومده مقایسه کردیشون

ممنون بابت تایپیک ولی ای کاش اونایی که اومدند رو نمی ذاشتید :d

Halo گرافیکش واقعا خوبه
از نظر تکنیکی هم خیلی خوب کار شده
اون مرحله کوه ها هم که تو کویر بودن عالیه اما بعد یه مدت تکراری میشه مراحل
همش سفینه و فلان :d

واسه همین به Farcray 3 رای دادم

Assasin که اصلا در حد و اندازه Halo نیست ...

میگم VGA رو که کلا قبول ندارید
کی VGA رو قبول نداره؟ حالا مثلا یکی، دو نفر این حرف رو زدن یعنی اینکه دیگه هیچکس VGA رو قبول نداره؟ :دی البته قرار هم نیست هر چی VGA بگه دقیقا همون درست باشه ولی اعتبارش مثل بقیه سایت های معروف هست، یه مقدار بیشتر البته :دی منظورم اینه مثلا آخر سال 20 تا سایت جایزه فلان رو دادن به بازی X ولی VGA همون جایزه رو داد به بازی Y نیایم صرفا جایزه VGA رو علم کنیم، اونی رو باید در نظر گرفت که بیشتر جایزه گرفته، حالا جوایز مساوی یا نزدیک به هم بود اونوقت جایزه VGA ارزشش بیشتر میشه :دی

کی VGA رو قبول نداره؟ حالا مثلا یکی، دو نفر این حرف رو زدن یعنی اینکه دیگه هیچکس VGA رو قبول نداره؟ :دی البته قرار هم نیست هر چی VGA بگه دقیقا همون درست باشه ولی اعتبارش مثل بقیه سایت های معروف هست، یه مقدار بیشتر البته :دی منظورم اینه مثلا آخر سال 20 تا سایت جایزه فلان رو دادن به بازی X ولی VGA همون جایزه رو داد به بازی Y نیایم صرفا جایزه VGA رو علم کنیم، اونی رو باید در نظر گرفت که بیشتر جایزه گرفته، حالا جوایز مساوی یا نزدیک به هم بود اونوقت جایزه VGA ارزشش بیشتر میشه :دی
مگه VGA نظر یک نفره :دی ؟
Editor in Chief (کسی که نظرش برابر هست با جمیع منتقدین سایت یا مجله مربوطه) بیش از 90% ـه سایت ها و مجلات معروف (GameInformer, 1Up, GameSpot, IGN, PC Gamer, Destructoid, Joystiq, GameTrailers, Wired, Giant Bomb, Kotaku و...) به عنوان داور حضور دارن برای مشخص کردن جوایز, مثل Game Critics Awards .

مگه VGA نظر یک نفره :دی ؟
Editor in Chief (کسی که نظرش برابر هست با جمیع منتقدین سایت یا مجله مربوطه) بیش از 90% ـه سایت ها و مجلات معروف (GameInformer, 1Up, GameSpot, IGN, PC Gamer, Destructoid, Joystiq, GameTrailers, Wired, Giant Bomb Kotaku و...) به عنوان داور حضور دارن برای مشخص کردن جوایز, مثل Game Critics Awards .
بله خودم کامل اطلاع دارم :دی ولی منظورم از اون کامنت خیلی واضح بود دیگه، مثلا سال 2008 که VGA بهترین بازی سال رو به GTA IV داد، Fallout 3 و MGS4 خیلی بیشتر از GTA IV جایزه بهترین بازی سال رو از جاهای مختلف بردن. منظورم اینه به صرف اینکه VGA یه جایزه رو به فلان بازی بده نمیشه گفت حتما همون بازی تو اون بخش بهترین بازی سال بوده، اینو قبول نداری یعنی؟ :دی البته اول کامنت قبلیم رو بخون اونجا بهتر توضیح دادم :دی

بله خودم کامل اطلاع دارم :دی ولی منظورم از اون کامنت خیلی واضح بود دیگه، مثلا سال 2008 که VGA بهترین بازی سال رو به GTA IV داد، Fallout 3 و MGS4 خیلی بیشتر از GTA IV جایزه بهترین بازی سال رو از جاهای مختلف بردن. منظورم اینه به صرف اینکه VGA یه جایزه رو به فلان بازی بده نمیشه گفت حتما حق همون بازی بوده، اینو قبول نداری یعنی؟ :دی البته اول کامنت قبلیم رو بخون اونجا بهتر توضیح دادم :دی
2008 استثنا بود هرچند تفاوت خیلی نبود :دی غیر از 2008 هر بازی که بالاترین تعداد GOTY رو داشته توی VGA هم به عنوان بازی سال انتخاب شده . ولی خُب VGA نظر اکثر سردبیران (کسائی که با خودشون نظر جمیع ادیتور های اون سایت رو میارن) سایت ها و مجلات معتبر هست یعنی امتیازش در مقابل یک سایت فکر کنم 1 به 40 باشه مثلا :دی

2008 استثنا بود هرچند تفاوت خیلی نبود :دی غیر از 2008 هر بازی که بالاترین تعداد GOTY رو داشته توی VGA هم به عنوان بازی سال انتخاب شده . ولی خُب VGA نظر اکثر سردبیران (کسائی که با خودشون نظر جمیع ادیتور های اون سایت رو میارن) سایت ها و مجلات معتبر هست یعنی امتیازش در مقابل یک سایت فکر کنم 1 به 40 باشه مثلا :دی
منظورم صرفا Goty نبود، البته 2003 هم انتخابشون داغون بود :دی خودم که گفتم اعتبارش بیشتره ولی دیگه 1 به 40؟ :دی این سایت های معروفی که تو VGA حق رای دارن:
Game Informer
Kotaku
Joystiq
Destructoid
Official Xbox Magazine
GamesRadar
Giant Bomb
GameSpot
PC Gamer
IGN
GameTrailers
فکر نمیکنم 1 به 40 محاسبه بشه اعتبارش البته در مقایسه با مجموع سایت ها، نه فقط 1 سایت. اگه 1 سایت رو در نظر بگیریم که خب مشخصه اعتبار VGA خیلی بیشتره در حد همون 1 به 40 :دی :دی البته اینو هم در نظر بگیر که تو یه سایت هم فقط 1 نفر رای نمیده، افراد زیادی رای میدن :دی ضمن اینکه بحث من کلا این نبود، ولی مشکلی نیست همین VGA رو آخر سال در نظر می گیرم، بقیه رو هم کاری نداریم اصلا :دی

---------- نوشته در 02:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:30 AM ارسال شده بود ----------

راستی من اینو اضافه کنم که اگه فقط یه سایت خاص رو با VGA مقایسه کنیم، مشخصه اعتبار VGA خیلی خیلی بیشتره، ولی همون جوری که گفتم اگه مثل تو یه بخش 40 تا سایت بیان بازی X رو انتخاب کنن و 5 تا سایت به همراه VGA بیان بازی Y رو انتخاب کنن، به شخصه نظر اون 40 تا سایت واسم مهمتره :دی منظور من از اولش این بود :دی

منظورم صرفا Goty نبود، البته 2003 هم انتخابشون داغون بود :دی خودم که گفتم اعتبارش بیشتره ولی دیگه 1 به 40؟ :دی این سایت های معروفی که تو VGA حق رای دارن:
Game Informer
Kotaku
Joystiq
Destructoid
Official Xbox Magazine
GamesRadar
Giant Bomb
GameSpot
PC Gamer
IGN
GameTrailers
فکر نمیکنم 1 به 40 محاسبه بشه اعتبارش، البته هر کسی نظری داره :دی البته اینو هم در نظر بگیر که تو یه سایت هم فقط 1 نفر رای نمیده، افراد زیادی رای میدن :دی ضمن اینکه بحث من کلا این نبود، ولی مشکلی نیست همین VGA رو آخر سال در نظر می گیرم، بقیه رو هم کاری نداریم اصلا :دی
1 به 40 مثال بود اما واضحه که اعتبارش خیلی خیلی از نظر یک سایت بالاتره :دی منظور منم این نبود که بقیه رو بیخیال (اونم بقیه ای که اکثراً خودشون شرکت دارن توی این مراسم) منظورم اینه VGA نظر اکثر سایت ها و مجلات معتبر هست و هیچ رقمه نمیشه زیر سوال بردش یا اعتبارشو کمتر از اون چیزی که هست جلوه داد .

راستی من اینو اضافه کنم که اگه فقط یه سایت خاص رو با VGA مقایسه کنیم، مشخصه اعتبار VGA خیلی خیلی بیشتره، ولی همون جوری که گفتم اگه مثل تو یه بخش 40 تا سایت بیان بازی X رو انتخاب کنن و 5 تا سایت به همراه VGA بیان بازی Y رو انتخاب کنن، به شخصه نظر اون 40 تا سایت واسم مهمتره :biggrin1: منظور من از اولش این بود :biggrin1:
در صورت همچین موردی نظر بنده هم به نظر شما نزدیکتره اما اتفاق افتادنش محاله :دی !

این مقایسه اشتباهه مقایسه halo4 با این بازیها مثل مقایسه crisis2 dx11 با بقیه بازیهاست.اصلا halo 4 اجازه ی انتخاب به آدم نمیده!

AC III هم فکر نمیکنم شانسی داشته باشه ، انجین بازی جدیده و بازی زیباتر شده از لحاظ گرافیکی ، مشکل Screen Tearing ی که همه نسخه های قبلی داشتند هم نداره ، ولی از نظر تکنیکی مشکلاتی داره و مثل Halo بی نقص نیست ...
Forza Horizon هم خیلی خوبه ، اگه طراحی اتومبیل هاش بهتر بود حتی میشد بهش رای داد اینجا .

آخرین ویرایش:
AC III هم فکر نمیکنم شانسی داشته باشه ، انجین بازی جدیده و بازی زیباتر شده از لحاظ گرافیکی ، مشکل Screen Tearing ی که همه نسخه های قبلی داشتند هم نداره ، ولی از نظر تکنیکی مشکلاتی داره و مثل Halo بی نقص نیست ...
Forza Horizon هم خیلی خوبه ، اگه طراحی اتومبیل هاش بهتر بود حتی میشد بهش رای داد اینجا .

من از اول اینجا به خیلی ها گفتم امسال تنها رقیب HALO4 میتونه FARCRY3 باشه . خودم هم رای ندادم میخوام بازیش کنم بعد نظر بدم .

اوووووووووو.....چرا همه به هالو رای دادن؟گرافیک به این خوبی mass effect رو فراموش کردید؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or