بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب با اومدن AC و امتیازاتش و نکات مثبت و منفی که در مورد گرافیکش گفته شده فکر کنم به راحتی میشه نتیجه گرفت که فقط اینجا یه HALO4 میمونه با FARCRY3 :دی هیلو4 تکلیفش مشخصه ولی تکلیف FARCRY3 هنوز مشخص نیست . اگه بشه یه تاپیک نظر سنجی مختص برای این دوتا بازی میزارم که اخرین تصمیتون را بگیرید :دی ولی دنیا را چه دیدید یدفعه اخر سال بزنه Hitman: Absolution انتخاب بشه ! :دی
خیلی دلت می خواد فارکرای بشه انحصاری رقیب؟ :d
====
من هنوز رای ندادم. باید اول همشون رو بازی کنم

چرا گرافیک تکنیکی و هنری از هم تفکیک نشدن؟ به نظر من اصلا نمیشه نظر داد. وقتی دو مبحث کاملا از هم جدا هستن، پس چرا در کنار هم بررسی میشن؟

چرا گرافیک تکنیکی و هنری از هم تفکیک نشدن؟ به نظر من اصلا نمیشه نظر داد. وقتی دو مبحث کاملا از هم جدا هستن، پس چرا در کنار هم بررسی میشن؟
بر حسب سنت اکثر سایت های بزرگ دنیا که آخر سال یه بازی رو بعنوان "گرافیک برتر" انتخاب می کنن که از مجموع هر دو فاکتور فنی و هنری هست:دی!

بر حسب سنت اکثر سایت های بزرگ دنیا که آخر سال یه بازی رو بعنوان "گرافیک برتر" انتخاب می کنن که از مجموع هر دو فاکتور فنی و هنری هست:دی!
گرافیک تکنیکی و هنری دیگه خیلی گسترده شدن. به نظر من بررسیشون در کنار هم کاردرستی نیست. از طرفی بعضی از بازی‌ها بیشتر نیازمند گرافیک هنری هستن و بالعکس.

گرافیک تکنیکی و هنری دیگه خیلی گسترده شدن. به نظر من بررسیشون در کنار هم کاردرستی نیست. از طرفی بعضی از بازی‌ها بیشتر نیازمند گرافیک هنری هستن و بالعکس.

یه گرافیک تکنیکی داریم ، یه طراحی بصری داریم ، یه طراحی هنری ...

طراحی هنری کاملا از اینا جداست ، ولی در انتخاب بهترین گرافیک هم گرافیک تکنیکی باید عالی باشه هم طراحی بصری ، مثلا یه بازی ممکنه زیبا باشه ولی مشکل فریم ریت و Aliasing و لود شدن و ... داشته باشه پس تکنیکی ضعیفه ! یا برعکس از لحاظ تکنیکی قوی و بی نقص باشه ولی زیبا و چشم نواز نباشه ، بازم انتخاب نمیشه .

اما طراحی هنری بازیهایی هستند که مشانه هنر و متفاوت بود رو میشه در اونها دید . مثل Limbo یا Journey یا Okami یا ...

halo 4

عالی بود من یک لحظه هم افت فریم ندیدم با این شلوغی و محیط های بزرگ

برای pc هم moh اما تنها می مونه fc3 که تا نیاد مشخص نمی شه

یه گرافیک تکنیکی داریم ، یه طراحی بصری داریم ، یه طراحی هنری ...

طراحی هنری کاملا از اینا جداست ، ولی در انتخاب بهترین گرافیک هم گرافیک تکنیکی باید عالی باشه هم طراحی بصری ، مثلا یه بازی ممکنه زیبا باشه ولی مشکل فریم ریت و Aliasing و لود شدن و ... داشته باشه پس تکنیکی ضعیفه ! یا برعکس از لحاظ تکنیکی قوی و بی نقص باشه ولی زیبا و چشم نواز نباشه ، بازم انتخاب نمیشه .

اما طراحی هنری بازیهایی هستند که مشانه هنر و متفاوت بود رو میشه در اونها دید . مثل Limbo یا Journey یا Okami یا ...

گرافیک تکنیکی اون موقع معنی پیدا میکنه که مشکلاتی نظیر افت فریم توی بازی‌هایی نباشن که تکنیک‌های گرافیکی زیادی توشون به کار رفته باشه. واسه همینه که میگم باید جدا در نظر گرفتشون.الان به نظرت جورنی نیازمند تکنیک‌های گرافیکی در حد کرایسس هست؟ واسه همین میگم که بهتره جدا در نظر گرفته بشن. الان گزینه‌ها رو ببین ... چرا جورنی توشون نیست؟ جورنی چشم‌نواز هست و از نظر تکنیکی هم مشکل نداره. کلا مشخصه که با تعریف جامعی از گرافیک، این تاپیک زده نشده. واسه همین بود که معترض شدم.

طراحی هنری هم بخشی از طراحی بصری هست و نمیشه جدا در نظر گرفتش. به عبارتی طراحی هنری هست که باعث میشه طراحی بصری خوب باشه. گیم‌اسپات هم تعریف مشابهی داده ازش. طراحی بصری یعنی اون چیزی که باعث میشه تصویر زیبا دیده بشه. مثلا نورپردازی، زوایایی که دوربین برای ما تصویر میده. واسه همینم انیمشن هم توی همین دسته قرار میگیره. علت اینکه چیزی رو زیبا میبینیم همون هنری بودنش هست. توی بناها، اگر طراحی‌ها توشون مثلا نمادها، علائم و حتی شکل خاصی داشته باشن، طوری که از یک طرح ساده تفاوت بیشتری داشته باشن و ...(خیلین و نمیشه اینجا نوشتشون) جزو بناهایی با طراحی‌های هنری محسوب میشن. طراحی بصری هم معمولا همون گرافیک هنری در نظر گرفته میشه.

آخرین ویرایش:
گرافیک تکنیکی اون موقع معنی پیدا میکنه که مشکلاتی نظیر افت فریم توی بازی‌هایی نباشن که تکنیک‌های گرافیکی زیادی توشون به کار رفته باشه. واسه همینه که میگم باید جدا در نظر گرفتشون.الان به نظرت الان نیازمند تکنیک‌های گرافیکی در حد کرایسس هست؟ واسه همین میگم که بهتره جدا در نظر گرفته بشن. الان گزینه‌ها رو ببین ... چرا جورنی توشون نیست؟ جورنی چشم‌نواز هست و از نظر تکنیکی هم مشکل نداره. کلا مشخصه که با تعریف جامعی از گرافیک، این تاپیک زده نشده. واسه همین بود که معترض شدم.

طراحی هنری هم بخشی از طراحی بصری هست و نمیشه جدا در نظر گرفتش. به عبارتی طراحی هنری هست که باعث میشه طراحی بصری خوب باشه. گیم‌اسپات هم تعریف مشابهی داده ازش. طراحی بصری یعنی اون چیزی که باعث میشه تصویر زیبا دیده بشه. مثلا نورپردازی، زوایایی که دوربین برای ما تصویر میده. واسه همینم انیمشن هم توی همین دسته قرار میگیره. علت اینکه چیزی رو زیبا میبینیم همون هنری بودنش هست. توی بناها، اگر طراحی‌ها توشون مثلا نمادها، علائم و حتی شکل خاصی داشته باشن، طوری که از یک طرح ساده تفاوت بیشتری داشته باشن و ...(خیلین و نمیشه اینجا نوشتشون) جزو بناهایی با طراحی‌های هنری محسوب میشن. طراحی بصری هم معمولا همون گرافیک هنری در نظر گرفته میشه.
خب شما اگه پسته اول منو میخوندید متوجه میشدید . گفتم که شما گرافیک تکنیکی + هنری و بصری و+ انیمیشن در نظر میگیری و انتخاب میکنی . یعنی یه جمع بندی میکنی میبینی کدوم بازی هست که این جنبه ها را در حد خوب یا عالی کنار هم داره ؟

آخرین ویرایش:
خب شما اگه پسته اول منو میخوندید متوجه میدید . گفتم که شما گرافیم تکنیکی + هنری و بصری و+ انیمیشن در نظر میگیری و انتخاب میکنی . یعنی یه جمع بندی میکنی میبینی کدوم بازی هست که این جنبه ها را در حد خوب یا عالی کنار هم داره ؟
اتفاقا پست اول رو خوندم ... اگر نخونده بودم این سوال رو مطرح میکردم... "گرافیک؟ منظورتون کدومشه؟"
در مورد هنری، بصری هم توضیح دادم که در یک خانوادن. گیم اسپات هم همچین تعریفی ازش داره.

اتفاقا پست اول رو خوندم ... اگر نخونده بودم این سوال رو مطرح میکردم... "گرافیک؟ منظورتون کدومشه؟"
در مورد هنری، بصری هم توضیح دادم که در یک خانوادن. گیم اسپات هم همچین تعریفی ازش داره.
منم گفتم هر 3 تا جنبه را جمع بزن ببین کدومش خوبه ؟! ببین کدوم بازی تونسته این 3 تا چیز را به خوبی کنار هم داشته باشه ؟ یعنی منفرد بهشون نگاه نکن ! دیگه از این واضحتر من نمیتونم توضیح بدم !

منم گفتم هر 3 تا جنبه را جمع بزن ببین کدومش خوبه ؟! ببین کدوم بازی تونسته این 3 تا چیز را به خوبی کنار هم داشته باشه ؟ یعنی منفرد بهشون نگاه نکن ! دیگه از این واضحتر من نمیتونم توضیح بدم !

من هم به این معترضم که چرا در کنار هم بررسی میشن. الان کجای این قضیه پیچیدست؟ شما از کجای پست من به این نتیجه میرسی که من پست اول رو نخوندم؟

پست اول من ...

جواب ...

خب شما اگه پسته اول منو میخوندید متوجه میشدید . گفتم که شما گرافیک تکنیکی + هنری و بصری و+ انیمیشن در نظر میگیری و انتخاب میکنی . یعنی یه جمع بندی میکنی میبینی کدوم بازی هست که این جنبه ها را در حد خوب یا عالی کنار هم داره ؟

من اعتراضم به این هست که چرا دو مقوله در کنار هم بررسی میشن و بهتر بود از هم تفکیک میشدن. الان شما داری "چگونه انتخاب بکنیم" رو توضیح میدی! متاسفانه جواب‌هایی که شما دادی اصلا ربطی به پست من نداشت.

تاکیدم میکنم که انیمیشن و اینا واسه خودشون مجزا نیستن و در طراحی بصری گنجونده میشن.

خب بخاطر اینکه بنظرمن هم باید همه چی با هم بررسی بشه ، Journey زیباست ولی این زیبایی رو مدیون یه ایده هنریه ، نه اینکه گرافیک سنگین و قوی داشته باشه ، همونطور که Rayman یا Limbo هم زیبا هستند ولی روی ضعیف ترین سیستم ها هم اجرا میشن . نمیدونم چطوری منظورم رو برسونم ... طراحی هنری کلا جداست و به خلاقیت سازنده بستگی داره .

یه سری طراحی ها افکت های گرافیکی هستند که باعث میشن بازی از نظر بصری زیبا بشه و در عین حال خیلی هم سنگین هستند و وقتی یه بازی بتونه این حجم سنگین گرافیکی رو به خوبی و بدون مشکل نمایش بده میتونه کاندید بهترین گرافیک بشه ، ولی یه سری زیبایی ها هستند که مربوط میشه به خلاقیت و ایده سازنده که میتونه با هنر خودش اونو خلق کنه ... بطور مثال همین Rayman خیلی زیباست ولی به راحتی روی همه پلتفرم ها اجرا میشه چون بار گرافیکی سنگینی نداره ، افکتهای خاصی هم نداره پس نمیشه اینا رو با هم سنجید .

این تاپیک هم بازیهایی که نام برده شده جز همون مورد اول هستند و سایتها و مجلات هم برای انتخاب بهترین گرافیک با نامهایی از قبیل Best Visual یا Best Technical Graphic یا Best Graphic بازیهایی از همین قبیل رو انتخاب میکنند .
در عین حال خیلی ها Best Art Design هم دارن که دیگه با گرافیک بازیها کاری ندارن و جنبه طراحی هنری رو در نظر میگیرن که در این زمینه ممکنه بازیهایی از دسته اول هم حضور داشته باشند .

حالا تو نیت این تاپیک رو همون دسته اول حساب کن :d

تا حالا که 3 مرحله از Halo4 رو رفتم واقعا مناظر و اشیا و دشمنان و همه و همه فوق العادست:-o
اگه وایمیستادن این بازی رو برای Xbox720 میساختن و عرضه میکردن چی میشد:-o;;)

خب بخاطر اینکه بنظرمن هم باید همه چی با هم بررسی بشه ، Journey زیباست ولی این زیبایی رو مدیون یه ایده هنریه ، نه اینکه گرافیک سنگین و قوی داشته باشه ، همونطور که Rayman یا Limbo هم زیبا هستند ولی روی ضعیف ترین سیستم ها هم اجرا میشن . نمیدونم چطوری منظورم رو برسونم ... طراحی هنری کلا جداست و به خلاقیت سازنده بستگی داره .

یه سری طراحی ها افکت های گرافیکی هستند که باعث میشن بازی از نظر بصری زیبا بشه و در عین حال خیلی هم سنگین هستند و وقتی یه بازی بتونه این حجم سنگین گرافیکی رو به خوبی و بدون مشکل نمایش بده میتونه کاندید بهترین گرافیک بشه ، ولی یه سری زیبایی ها هستند که مربوط میشه به خلاقیت و ایده سازنده که میتونه با هنر خودش اونو خلق کنه ... بطور مثال همین Rayman خیلی زیباست ولی به راحتی روی همه پلتفرم ها اجرا میشه چون بار گرافیکی سنگینی نداره ، افکتهای خاصی هم نداره پس نمیشه اینا رو با هم سنجید .

این تاپیک هم بازیهایی که نام برده شده جز همون مورد اول هستند و سایتها و مجلات هم برای انتخاب بهترین گرافیک با نامهایی از قبیل Best Visual یا Best Technical Graphic یا Best Graphic بازیهایی از همین قبیل رو انتخاب میکنند .
در عین حال خیلی ها Best Art Design هم دارن که دیگه با گرافیک بازیها کاری ندارن و جنبه طراحی هنری رو در نظر میگیرن که در این زمینه ممکنه بازیهایی از دسته اول هم حضور داشته باشند .

حالا تو نیت این تاپیک رو همون دسته اول حساب کن :d

خب اگر Rayman رو بیایم به قول تو از بعد تکنیکی، گرافیک سنگینی روش اعمال کنیم، نتیجش چی میشه به نظرت؟ منظور من اینه که یه بازی مثل آنچارتد باید در این سطح باشه، اتمسفرش به شدت روی گرافیک تکنیکی میچرخه(هر چند آنچارتد از بعد بصری هم عالیه:دی) با این حال یکی مثل Rayman هم در حد دنیای خودش نیازمند تکنیک هست و اتمسفرش به خاطر همین سبک گرافیکیش خوبه. حتی ببین ... مگه گرافیک یه چیز بصری نیست؟ ما بیایم همه تکنیک‌های گرافیکی رو یه جا جمع کنیم. به نظرت کی اینا ارزش پیدا میکنن؟ حتما وقتی که تصویر زیبایی به ما بدن. اینم باز میشه طراحی بصری ... یک بازی ممکنه با کار کردن بر روی تکنیک‌های گرافیکی به طراحی بصری خوب برسه و یکی ممکنه با ایده‌های آغشته به هنر به چنین جایگاهی برسه. به نظر من این واژه "گرافیک"، بهتر بود تفکیک میشد چون واقعا واژه گنده‌ای هست. یا حداقل همه بازی‌هایی طراحی بصری عالی دارن اینجا گنجونده میشدن.
به زبان ساده‌تر، من نمیتونم بگم گرافیک آنچارتد بهتر از ریمن هست. ولی خیلی راحت میتونم بگم گرافیک آنچارتد بهتر از ریج هست :دی
در مورد اینکه میگی منظور تاپیک، مورد اول هست هم کاملا موافقم، نبودن Journey بهترین دلیل میتونه باشه. اینکه بیایم یه واژه مطرح کنیم و بعدش بیایم بگیم همه ابعاد رو در نظر بگیرین و در نهایت بازی‌هایی که قرار داده بشن که فقط یک دسته رو پوشش بدن، از نظر من تناقض داره.

عزیزم برای چی کشش میدی ؟! الان چندین ساله سایتها بر طبق روالی که گفتم گرافیک بازی را انتخاب میکنند !بالا هم توضیح دادند ما هنری و بصری داریم تا هنری و بصری ! یه گرافیک هنر و بصری ممکنه با افکتهای کم حجم تر به وجود بیاد .مثلا اینو در نظر بگیر تو داری تو یه بازی به دوربرت نگاه میکنی و میبینی که در چشم اندازی که قرار داری از نورپردازیهای چشم نواز استفاده شده ! تا اینجا یادت نگه دار ! خب این نورپردازی میتونه کاملا تکنیکی باشه یا نباشه مثلا اون نورپردازی میتونه کاملا حجمی و داینامیک باشه که بار تکنیکی را خیلی بالا میبره و یا اون نورپردازی میتونه کاملا به صورت لاینهای دوبعدی طراحی شده باشه و داینامیک هم نباشه .
یا مثلا تو توی چشم اندازی که قرار داری میتونی سخره های دور را ببینی و خیلی هم هنری و چشم نواز طراحی شده باشند ! خب همین سخره ها میتونه کاملا دوبعدی طراحی شده باشند یا این سخره ها میتونه کاملا 3D طراحی شده باشند و...........

با مثال هایی که زدم میبینی که در دو حالت گرافیک بصریه و هنری تو وجود داره ولی یکی تکنیکی هست یکی نیست .
وقتی میگیم سایتها گرافیکی را انتخاب میکنند گرافیک بصری را میزارن کنار گرافیک تکنیکی و گرافیک برتر سال را انتخاب میکنند !

من دیگه چطوری بخوام توضیح بدم ؟:دی اقا تو یه لطفی کن اینا را همش را یه جا و باهم فاکتور بگیر و گرافیک برتر را انتخاب کن !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or