بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان لطفاً به نظر همدیگه احترام بذارین. شاید به نظر یکی بهترین گرافیک کنسولی این نسل متعلق به Angry Birds باشه و از نظر یکی دیگه متعلق به Halo 4 و U3 و ... . نظر هر کسی محترمه.
وقتی که یکی داره الکی فن بازی درمیاره و مقرضانه قضاوت میکنه چطور؟ الان یکی اومده پست داده هر چی بازی مالتی پلتفرم ک تو سال 2012 اومده نسخه 360 سرتره!!! خوب این با کدوم دلیل و مدرکه؟!! حداقل 4تا اسکرین شات بزاره ک ما قانع شیم!

مثل اینکه فنای سونی خالی بندیای سونیو باور کردن هنوز منتظرن بازیای با 120 فریم و 4 بعدی بازی کنن !؟
بابا جمع کنین به خدا من خودم max payne 3 رو روی 360 و ps3 دیدم توی ps3 کلا یه سری چیزا تو بازی ناپدیده دقیقا مثل red dead که نصف محیط تو ps3 خالی بود تو mass effect 3 ام اختلاف زیاده مخصوصا تو فریم بی خودیم خودتونو خر نکنید که اختلاف 0.02 ثانیه تکسچر لود شدنه او از این چرت و پرتا.

---------- نوشته در 09:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:20 AM ارسال شده بود ----------

max payne 3:
xbox360
1280x-1

play3
1280x-1

مثل اینکه فنای سونی خالی بندیای سونیو باور کردن هنوز منتظرن بازیای با 120 فریم و 4 بعدی بازی کنن !؟
بابا جمع کنین به خدا من خودم max payne 3 رو روی 360 و ps3 دیدم توی ps3 کلا یه سری چیزا تو بازی ناپدیده دقیقا مثل red dead که نصف محیط تو ps3 خالی بود تو mass effect 3 ام اختلاف زیاده مخصوصا تو فریم بی خودیم خودتونو خر نکنید که اختلاف 0.02 ثانیه تکسچر لود شدنه او از این چرت و پرتا.

Mortal-Kombat-Kratos-3-600x250.jpg

59696627626983071621.jpg

last-of-us-ellie-thumb.jpg

FarCry 3 رو اصلا دست کم نگیرید! اگه تو لیست نبود حتما Halo4 رو انتخاب میکردم واقا فوق الادست! هرچند اخرشم از لحاظ تکنیکی و فرم ریت و ... اینجور مسائل رو بخوان در نظر بگیرن احتمالا همین هیلو میشه .

نمیخوام اینجا مقایسه راه بندازم ولی محض اطلاع میگم cut-scene ریل تایم halo4 از cut-scene pre-rendered بیشتر گرافیک داره !
اون cut-scene هایی که از خیلی بازی ها میزارید همگی از قبل رندر شدست که با همین حالت مقایسه کنید با این عکس که کاملا ریل تایم هست :

67739921760691220943.jpg

الان god of war3 و uncharted3 چه ربطی به این بحث دارن که دارن مقایسه میشن؟:d
the last of us رو هم بی خیال شید لطفا چون فقط خودتون رو ضایع میکنید;;)
مال سال 2012 هم نیست

بوی سوخته ای چیزی نمیاد؟ ^_^
هیتمن چند روز دیگه میاد باید دید چه می کنه

این تاپیک مقایسه بازیهای 2012 ست ، پای بقیه رو نکشید وسط ، پاک میشه ...

من که هنوز رای ندادم تا اومدن farcry 3 هم رای نمیدم ولی امروز cod bo2 رو گرفتم اونم گرافیک خیلی عالی ای داره حتی میتونه از بعضی جهات بهترین باشه.

من که هنوز رای ندادم تا اومدن farcry 3 هم رای نمیدم ولی امروز cod bo2 رو گرفتم اونم گرافیک خیلی عالی ای داره حتی میتونه از بعضی جهات بهترین باشه.

ولی کو گوش شنوا ؟! من اینا را به چند نفر دهنم پاره شد بگم !:دی COD همیشه مدعی بوده حالا اینم در نظر بگیر که بازی بالای 30 فریم تا 60 فریم اجرا میشه در این حین بازی از لحاظ بصری و سنگینی محیط هم فوق العادست ! افکتهای ذره ای و نورپردازی هم عالی کار شده توش . شخصیت ها با جزئیات فوق العاده و انیمیشن عالی طرحی شدند .

کلا اگرم کسری و کاستی داره به خاطر 60 فریم بودنش نمیشه گیری بهش داد چون بازی از لحاظ گیم پلی و سرعتش و 60 فریم بودنش یک لحظه اجازه استراحت به سخت افزار نمیده ! که تونسته چنین گرافیکی به نمایش بزاره !

ولی خب مطمئنا شانس اول شدن اخر سال نداره اما نظر شخصی خودم بازی را تو لیست قرار دادم چون همیشه از گرافیکش خوشم اومده به قول خودشون هم واقعا انجینشون را میشه به پورشه تشبیه داد !واقعا هم همینطوره . هرچند مطمئنا مخالفین و هیتر های بازی نمیخوان قبول کنن ولی چنین گرافیکی را در شرایط 60 فریم بودن اگه بخوای با انجین BF3 بسازی یعنی مطمئن هستم نصفه اینی که تو BO2 میبینیم گرافیک نخواهد داشت ! اگه واقعا میشد حتما دایس بازیهاش را 60 فریم میساخت ! یا هر سازنده ی دیگه ای !

cod همیشه تو گرافیک مدعی بوده به جز پارسال که خوب اونم به غیر از افکت ذرات تو بقیه چیزا زیاد پیشرفت نکرده بود هر سال تو لیست کاندید بهترین گرافیک اکثر سایتا بوده البته یه مشکلی که خیلیا با cod مخصوصا روی کنسول دارن اینه که تکسچرهای بازی یکم ضعیفه و این مشکل وقتی روی اکثر LCD/LED تی وی ها بازی میکنی چون کنتراست واقعی تصویر پائینه بیشتر تو ذوق میزنه پیشنهاد من اینه که اونایی که LED یا LCD دارن مخصوصا اون مدلایی که local dimm نداره مثل اکثر مدلای سامسونگ و ال جی حتما بک لایت رو کم کنن یا بازی رو روی مد استاندارد و سینما که مشکی عمیقتری نمایش میده بازی کنن.

cod همیشه تو گرافیک مدعی بوده به جز پارسال که خوب اونم به غیر از افکت ذرات تو بقیه چیزا زیاد پیشرفت نکرده بود هر سال تو لیست کاندید بهترین گرافیک اکثر سایتا بوده البته یه مشکلی که خیلیا با cod مخصوصا روی کنسول دارن اینه که تکسچرهای بازی یکم ضعیفه و این مشکل وقتی روی اکثر LCD/LED تی وی ها بازی میکنی چون کنتراست واقعی تصویر پائینه بیشتر تو ذوق میزنه پیشنهاد من اینه که اونایی که LED یا LCD دارن مخصوصا اون مدلایی که local dimm نداره مثل اکثر مدلای سامسونگ و ال جی حتما بک لایت رو کم کنن یا بازی رو روی مد استاندارد و سینما که مشکی عمیقتری نمایش میده بازی کنن.
میگم این تکنولوژی را تو بازی ها قرار دادند که با تشخصیص مدل tv خودشون را اتوماتیک تیونینگ کنند یا adjust کنند تنظیمات tv را نسبت به مدلش در بهترین شرایط ؟:دی LOL :دی یا حداقل کی این اتفاق خواهد افتاد ؟:دی بازم لول :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or