بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ولی امسال که کلا غیر از Halo 4 هیچ بازیه شاخی دز زمینه گرافیک نبوده میتونه کاندید بشه ...
Forza Horizon:دی با Journey کاری ندارم، ولی میتونستن جای Dishonored یا AC3 همین فورتزا رو بگذارن.

Forza Horizon:دی با Journey کاری ندارم، ولی میتونستن جای Dishonored یا AC3 همین فورتزا رو بگذارن.

AC III هر ضعفی داشته باشه گرافیکش نیست:دی
اما Dishonored فک کنم اشتباه تایپی بود گذاشتنش تو لیست:confused: Horizon واقعاً 6 سر و گردن از این بالاتر بود

ضمنا خیلی رو این جملات نقدها حساب نکن ، سر Rage هم از اینا زیاد میگفتن ، یادته هی میومدی طومار مینوشتی ؟! آخر سال با مقداری لبو ازش قدردانی کردند :d

جون گرافیک را فقط تکنیکال حساب نمیکنن همه موارد را در نظر میگیرن . RAGE بیشترین کتکی خورد تو جایزه نگرفتنش به نظر خودم سر تکسچر لودینگ بازی بود که یه مشکل تکنیکی براش حساب میشد بالاخره یه خورده پاره مشکلاتی داشت و مثل انچارتد بدون باگ و تر و تمیز نبود . خودت هم میدونی اگه یه انچارتد 3 نبود قشنگ RAGE شیک جایزه را برده بود ! :دی یعنی RAGE تا انچارتد 3 نبوده بهترین گرافیک بوده که تو اینو هم قبول نداشتی ! بالاخره ما خیلی بحث کردیم با خیلی ها که گرافیک بازی را اشغال و ..... میگفتند !

در ضمن منظورت را از فارکرای ندونستم ؟! التن من میگم باید ببینیم سایتها در مورد گرافیک فارکرای 3 چی میگن ! یعنی اگه مثل هیلو 4 ستایش نشه و اگه گرافیک بازی اون چیزی هست و دیدی باشه بازم فقط نظر خودت مهمه و سایتها نه ؟!

جایزه رو کاری ندارم ، اگه دادن به Halo 4 که مبارکتون باشه و حالشو میبرید و پزش رو میدید ... من نظر خودمو دارم میگم ... مثلا پارسال هم بعد از U3 من GeOW 3 رو بهترین میدونستم در حالی که خیلی کمتر از Rage و Crysis تحویلش گرفتن . الان هم Halo 4 که مسلما بهترینه ولی احتمالا برای من FarCry 3 جاشو میگیره .

آره ... قبول دارم ، چون هم زیبا بود هم تکنیکی بی نقص بود ... فقط طراحی ماشیناش عالی نبود . البته Most Wanted هم نمیدونم بازی کردی یا نه اونم خیلی خوب بود مخصوصا یه سری افکتهاش فوق العاده بود ... البته اکثرا بازیهای Racing و Sport تو این انتخابهای آخر سال فقط در ژانر خودشون دیده میشن !

جایزه رو کاری ندارم ، اگه دادن به Halo 4 که مبارکتون باشه و حالشو میبرید و پزش رو میدید ... من نظر خودمو دارم میگم ... مثلا پارسال هم بعد از U3 من GeOW 3 رو بهترین میدونستم در حالی که خیلی کمتر از Rage و Crysis تحویلش گرفتن . الان هم Halo 4 که مسلما بهترینه ولی احتمالا برای من FarCry 3 جاشو میگیره .
با اینکه بارها گفتم ........... gears 3 در این که فوق العاده بود شکی نیست ولی فقط از لحاظ تکنیکیال . مثلا از لحاظ انیمیشن و هنری با rage قابل قیاس بود ؟ کرایسیس هم خودش یه بازی پر از مشکل و پر از باگها بود و نه انمیشن دروست و حسابی داشت .
سال قبل هم بازیهایی انتخاب شدند که میتونست گرافیک بدون ایراد و کامل ارائه بدند که خود batman از اون دسته بود که هم تکنیکی عالی بود و هنریش فوق العاده بود انیمیشنهاش هم عالی بود .

سالهای قبل کسی نظرش را میگفت حکم بریدن سرش را میدادی :دی مثلا سال 2008 یادت میاد ؟ سال 2008 وقتی من میگفتم حقه gear2 و یا کرایسیس وارهد بود چرا من ادم بده بودم ؟ سر انتخاب نشدن بازیهای pc را نمیتونی بهانه بگیری چون یه بار این انتخاب سال 2004 با انتخاب hl2 اتفاق افتاد و یه بار سال 2006 با انتخاب کرایسیس 1 . البته سال 2008 بیشتر عجیب بود چون نه گیرز 3 و نه کرایسیس کاندید هم نشده بودند .

بعد از طرفی همچین میگی امسال گرافیک شاخ نداشتیم و.......... یعنی واقعا گرافیک ME3 و AC3 و Witcher 2 حتی خود Max Payne 3 که بنظرم برخلاف انتظار زیاد تحویل گرفته نشد شاخ نبودند . ولی خب قبول دارم سال قبل شرایط سخت تر بود . امسال هم اگر HALO4 اول بشه براش فرقی نمیکرد چون از خیلی سایتها لقبش را گرفته :دی

آخرین ویرایش:
نظرات شما که جزو جاذبه های گردشگری و جذب توریست بازیسنتره :دی. مثلا فرموده بودید یه جا Max Payne 3 بهترین بازی امسال میشه که دیدیم چی شد. این فار کرای 3 ام پتانسیلش رو داره بشه یه Moh: Warfighter دیگه. اون نمایشی که توی کنفرانس سونی داشتن، فاجعه بود همه چیش.
درمورد Journey ام کسی که بازی نکرده نظر هچلهفت میزاره. قیامت گرافیکی هست Journey.

بهترین گرافیکهای کنسولی پارسال به نظر من با دلیل:
U3 به دلیل گرافیک هنری زیبا , تکنیکی عالی , انیمیشن عالی , تقریبا تمام مدت این بازی بدون نقص بود و اگرم نقصی داشت با کارگردانی عالی پوشش داده بودن.
Crysis 2 به دلیل گرافیک تکنیکی کلا معجون تموم نشدنیه تکنیکهای گرافیکی بود این بازی ولی شلخته ساخته بودنش.
Gears 3 از بعضی جنبه های تکنیکی بی نظیر و بهترین بود از نظر هنریم با موضوع بازی کاملا هماهنگی داشت ولی انیمیشن متوسطی داشت.
Forza 4 تو سبک ریسینگ بهترین و تکنیکی ترین گرافیکو داشت.
Batman AC گرافیک هنری عالی و اتمسفر واقعا بت منی ای :dداشت.
Rage گرافیک عالی + محیط وسیع + 60fps
LA Noire انیمیشن فوق العاده صورت که بعضی وقتها آدم فکر میکرد هنر پیشه واقعیه.

در مورد بازیای امسالم نظرمو بعد از Farcry 3 میدم یه چیزایی توش دیدم که اگه رو کنسولها اجرا شده باشن شاید بهترین گرافیک تاریخ تا الان باشه.
ولی در باره AC3 نمیدونم چی بگم گرافیک خیلی عالی ای داره ولی در کنارش ضعفهای خیلی بزرگیم داره.

نظرات شما که جزو جاذبه های گردشگری و جذب توریست بازیسنتره :دی. مثلا فرموده بودید یه جا Max Payne 3 بهترین بازی امسال میشه که دیدیم چی شد. این فار کرای 3 ام پتانسیلش رو داره بشه یه Moh: Warfighter دیگه. اون نمایشی که توی کنفرانس سونی داشتن، فاجعه بود همه چیش.
درمورد Journey ام کسی که بازی نکرده نظر هچلهفت میزاره. قیامت گرافیکی هست Journey.

اولا اینجا مربوط به گرافیکه ، راجع به گرافیک هم حرف میزنیم ... Max Payne هم من پیش بینی م این بود که عالی خواهد شد ، با توجه به سابقه R* این پیش بینی ها رو همه بچه ها انجام میدن خیلی وقتها هم اشتباه میشه و ما از شما عذر میخوایم حضرت نستراداموس . نظر مال بعد از انجام بازیه که برای من اندازه 7 - 7.5 ارزش داشت ، نه بیشتر .
FarCry 3 هم باز بحث گرافیکه ، نه اینکه خود بازی در چه حدیه ، ویدیوهایی که نشون دادن بنظرمن عالی بوده .

میدونم البته ، درک میکنم ، خیلی سخته ، باز تو خیلی قوی و محکم هستی که الان اینجایی من بودم حداقل 3 ماه فقط میخوابیدم |-)

اولا Crysis مال 2013 است و دوما 100 درصد مطمئن باش این برای PC ه و اختلافش با کنسول خیلی زیاده ...

خب FARCRY 3 را فکر کنم همین دیروز امروز 3 و 4 تا ویدئو دیدم باید عرض کنم در حد هیلو 4 اصلا و ابدا نیست :دی بازی گرافیک بصریش خیلی خوبه ولی بخوایم از لحاظ نورپردازی داینامیک و .....ایجاد سایه و مدلینگ و شیدر ها و کلا تکنیکهای به کار برده شده مقایسه کنیم هم تراز هیلو 4 نیست . نسخه PC هم شبیه کنسولی هست و تفاوت انچنانی ندارند . یعنی دیگه حرف هیلو 4 شانس اورد را نیارید که زشته :دی

من AC3 رو دارم رو 360 بازی میکنم واقعا عالیه
رو تلویزیون fullhd hdmi 43" Led
بازی horizon هم دارم بازی میکنم اونم خوبه واقعا

ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2

خب FARCRY 3 را فکر کنم همین دیروز امروز 3 و 4 تا ویدئو دیدم باید عرض کنم در حد هیلو 4 اصلا و ابدا نیست :دی بازی گرافیک بصریش خیلی خوبه ولی بخوایم از لحاظ نورپردازی داینامیک و .....ایجاد سایه و مدلینگ و شیدر ها و کلا تکنیکهای به کار برده شده مقایسه کنیم هم تراز هیلو 4 نیست . نسخه PC هم شبیه کنسولی هست و تفاوت انچنانی ندارند . یعنی دیگه حرف هیلو 4 شانس اورد را نیارید که زشته :دی

اتفاقا PC ش خیلی فرق داره روی تنظیمات بالا ، متاسفانه همه ویدیوهایی که تا الان نشون داده بودن مال PC بوده و حتی اونی که در کنفرانس یوبیسافت در E3 و با دسته PS3 نشون دادن و حتی دکمه های PS3 هم در HUD بود یه کلکی چیزی داشته چون من چند تا ویدیو مربوط به Review ها رو دیدم هر دو نسخه کنسولی Screen Tearing شدید دارن و تکسچرها هم اصلا به خوبی چیزی که تا حالا دیده بودم نبود ...
نظرسنجی هم که بسته شد من دیگه نمیتونم رای بدم :d اما امسال در مجموع همون Halo 4 از همه بهتر بود ... اگه بخوایم بعد از Halo 4 رو انتخاب کنیم من به AC III رای میدم و بعد هم Forza .

اتفاقا PC ش خیلی فرق داره روی تنظیمات بالا ، متاسفانه همه ویدیوهایی که تا الان نشون داده بودن مال PC بوده و حتی اونی که در کنفرانس یوبیسافت در E3 و با دسته PS3 نشون دادن و حتی دکمه های PS3 هم در HUD بود یه کلکی چیزی داشته چون من چند تا ویدیو مربوط به Review ها رو دیدم هر دو نسخه کنسولی Screen Tearing شدید دارن و تکسچرها هم اصلا به خوبی چیزی که تا حالا دیده بودم نبود ...
نظرسنجی هم که بسته شد من دیگه نمیتونم رای بدم :d اما امسال در مجموع همون Halo 4 از همه بهتر بود ... اگه بخوایم بعد از Halo 4 رو انتخاب کنیم من به AC III رای میدم و بعد هم Forza .

والا دیروز من نسخه pc را هم دیدم زیاد چیزه خیلی شاخی نبود !:دی یعنی اگه رزولیشن و aa را بیخیال بشی از هیچ جهت چه تکسچر و چه نورپردازی و سایه زنی و..........بپای هیلو 4 نمیرسه . کلا اون نمایشی که من تو e3 دیدم با این چیزی که الان دیدم خیلی فرق داشت .

راستی اگه میتونی این نظر سنجی را عوض کن خودت و فقط بازهایی که تو vga قرار دارند را بزار که دوباره رای بدیم اینطوری تو یه فاز دیگه میریم :دی و بهانه خوبی که ببینیم کی به چی رای میده :دی از بدبختی خودم هم رای ندادم !:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or