Dreadlord
کاربر سایت
Forza Horizon با Journey کاری ندارم، ولی میتونستن جای Dishonored یا AC3 همین فورتزا رو بگذارن.ولی امسال که کلا غیر از Halo 4 هیچ بازیه شاخی دز زمینه گرافیک نبوده میتونه کاندید بشه ...
Forza Horizon با Journey کاری ندارم، ولی میتونستن جای Dishonored یا AC3 همین فورتزا رو بگذارن.ولی امسال که کلا غیر از Halo 4 هیچ بازیه شاخی دز زمینه گرافیک نبوده میتونه کاندید بشه ...
Forza Horizon با Journey کاری ندارم، ولی میتونستن جای Dishonored یا AC3 همین فورتزا رو بگذارن.
ضمنا خیلی رو این جملات نقدها حساب نکن ، سر Rage هم از اینا زیاد میگفتن ، یادته هی میومدی طومار مینوشتی ؟! آخر سال با مقداری لبو ازش قدردانی کردند :d
Forza Horizon با Journey کاری ندارم، ولی میتونستن جای Dishonored یا AC3 همین فورتزا رو بگذارن.
با اینکه بارها گفتم ........... gears 3 در این که فوق العاده بود شکی نیست ولی فقط از لحاظ تکنیکیال . مثلا از لحاظ انیمیشن و هنری با rage قابل قیاس بود ؟ کرایسیس هم خودش یه بازی پر از مشکل و پر از باگها بود و نه انمیشن دروست و حسابی داشت .جایزه رو کاری ندارم ، اگه دادن به Halo 4 که مبارکتون باشه و حالشو میبرید و پزش رو میدید ... من نظر خودمو دارم میگم ... مثلا پارسال هم بعد از U3 من GeOW 3 رو بهترین میدونستم در حالی که خیلی کمتر از Rage و Crysis تحویلش گرفتن . الان هم Halo 4 که مسلما بهترینه ولی احتمالا برای من FarCry 3 جاشو میگیره .
نظرات شما که جزو جاذبه های گردشگری و جذب توریست بازیسنتره . مثلا فرموده بودید یه جا Max Payne 3 بهترین بازی امسال میشه که دیدیم چی شد. این فار کرای 3 ام پتانسیلش رو داره بشه یه Moh: Warfighter دیگه. اون نمایشی که توی کنفرانس سونی داشتن، فاجعه بود همه چیش.جایزه رو کاری ندارم ، اگه دادن به Halo 4 که مبارکتون باشه و حالشو میبرید و پزش رو میدید ... من نظر خودمو دارم میگم ... مثلا پارسال هم بعد از U3 من GeOW 3 رو بهترین میدونستم در حالی که خیلی کمتر از Rage و Crysis تحویلش گرفتن . الان هم Halo 4 که مسلما بهترینه ولی احتمالا برای من FarCry 3 جاشو میگیره .
نظرات شما که جزو جاذبه های گردشگری و جذب توریست بازیسنتره . مثلا فرموده بودید یه جا Max Payne 3 بهترین بازی امسال میشه که دیدیم چی شد. این فار کرای 3 ام پتانسیلش رو داره بشه یه Moh: Warfighter دیگه. اون نمایشی که توی کنفرانس سونی داشتن، فاجعه بود همه چیش.
درمورد Journey ام کسی که بازی نکرده نظر هچلهفت میزاره. قیامت گرافیکی هست Journey.
خب FARCRY 3 را فکر کنم همین دیروز امروز 3 و 4 تا ویدئو دیدم باید عرض کنم در حد هیلو 4 اصلا و ابدا نیست بازی گرافیک بصریش خیلی خوبه ولی بخوایم از لحاظ نورپردازی داینامیک و .....ایجاد سایه و مدلینگ و شیدر ها و کلا تکنیکهای به کار برده شده مقایسه کنیم هم تراز هیلو 4 نیست . نسخه PC هم شبیه کنسولی هست و تفاوت انچنانی ندارند . یعنی دیگه حرف هیلو 4 شانس اورد را نیارید که زشته
اتفاقا PC ش خیلی فرق داره روی تنظیمات بالا ، متاسفانه همه ویدیوهایی که تا الان نشون داده بودن مال PC بوده و حتی اونی که در کنفرانس یوبیسافت در E3 و با دسته PS3 نشون دادن و حتی دکمه های PS3 هم در HUD بود یه کلکی چیزی داشته چون من چند تا ویدیو مربوط به Review ها رو دیدم هر دو نسخه کنسولی Screen Tearing شدید دارن و تکسچرها هم اصلا به خوبی چیزی که تا حالا دیده بودم نبود ...
نظرسنجی هم که بسته شد من دیگه نمیتونم رای بدم :d اما امسال در مجموع همون Halo 4 از همه بهتر بود ... اگه بخوایم بعد از Halo 4 رو انتخاب کنیم من به AC III رای میدم و بعد هم Forza .