بهترین گرافیک، متعلق به کدام بازی است ؟(Pc)

• Thread starter Thread starter kayne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک ؟

• crysis 2

رای‌ها: 102 47.4%
  • witcher 2

رای‌ها: 16 7.4%
  • alan wake

رای‌ها: 10 4.7%
  • batman arkham city

رای‌ها: 12 5.6%
  • crysis

رای‌ها: 29 13.5%
  • BF3

رای‌ها: 46 21.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    215
من کاری ندارم کدوم بهتره ولی فقط خواستم از موتوره کرای انجینه 3 تقدیر کنم که کرایسیس 2 رو میشه رو سیستم های معمولی به پایین ( خودمو میگم ) رو 1080p و حالت گیمر به راحتی و گرفتنه فریمه بالا بازی کرد.

من به کرایسیس 2 رای دادم ولی بازم میگم گرافیک bf3 بیشتره اما چون کرای انجین هم خیلی سبکه هم روی گرافیک های ضعیف هم بازی رو خوب اجرا میکنه من به کرایسیس 2 رای دادم

در ضمن شما ویچر 2 رو گزاشتید ولی اسکایریم رو نزاشتید
اسکایریم هم با اینا میتونه رقابت کنه

از نظر من ویچر اونقدرا گرافیکش رو نمیشه با بازی های الان مقایسه کرد
مثلا بتمن و آلن ویک گرافیک بیشتری نسبت به ویچر 2 دارن

از نظر نور پردازی bf3 و alan wake از همه بهترن.

فقط موندم این تیم کوچیک remedy چطوری تونسته چنین افکت های سینمایی رو خلق کنه!؟ من هنوز تو کف ام :d

در مورد این عکس نمیشه توضیح داد فقط باید خودتون ببنید با افکت ، محیط رو به چه شکل در آوردن :d
54913311121424891744.jpg

اینم چندتا عکس ناب از crysis 2 :d

اینو !
92578674936542971233.jpg

نور پردازی و صحنه های گرافیکی بازی خیلی خوبه ولی اگه بخوای به تکسچر ها نگاه کنی میبینی کرایسیس و بتل تو این چیزا از همه سرترند
البته درسته سبک ها متفاوته

در مورد کرایسیس 2 هم این رفتی پچ Dx11 روش نصب کردی من میگم باید بدون پچ با یکدیگر مقایسشون کنیم اینجوری نامردی میشه

کاربر kayne واقعا مرسی بخاطر عکسی که زیر آب گرفته بودی از کراسیس 2 فوق العاده بود فوق العاده . بازم از این عکسایه قشنگت بزار ...

ولی خداییش تورو که نمیدونم من خیلی بد شدم همش تو بازی دنباله یه چیزیم ازش عکس بگیرم و هی از داستان قشنگ بازی عقب میمونم .

در مورد کرایسیس 2 هم این رفتی پچ Dx11 روش نصب کردی من میگم باید بدون پچ با یکدیگر مقایسشون کنیم اینجوری نامردی میشه
به قول یه یکی از دوستان دیگه پچ Dx11 اومده پس باید اونم در نظر گرفت :d ولی یه نکته ایی که تو آلن ویک خیلی جلب توجه میکنه به نظرم جدا از نورپردازی و سایه زنی حرفه اییش افکت های سینمایی خاص بازی هست که باعث شده این جو فوق العاده به گیمر منتقل بشه .

@ jetalpha : من این بازی رو 2 سال پیش رو 360 استاد کردم :d

ولی من این دو بازی رو (بتل و کرایسیس 2) رو بدون پچ و ... میسنجم چون رسمیش همینه توی بهرتین گرافیک سال هم نمیان اول پچ dx11 نصب کنن بعد بگن کدوم گرافیک بهتره

الان چند تا عکس از بازی عادی گرفتم از یک صحنه هم خیلی خوشم اومد میگزارم ببینید
حیف کامپیوترم جواب نمیده اون پچ dx11 رو بزارم وگرنه منم میزاشتم

اینم لینک اون صحنه ای که گفتم 3 مگ
Crysis2 2012-03-01 20-57-08-70 00_00_08-00_00_15~3.mkv - 3.8 MB
درمورد اینم بگم که
این کرایسیس هم خیلی خوب کار شده اگه دقت کنین میبینید کرایسیس یک گرافیک طبیعیی داره که کرایسیس 2 نداره البته نمیشه گفت نداره کرایسیس 2 گرافیک هنریش بیشتر هست ولی اگه نگاه کرایسیس کنین بیشتر شبیه واقعیت هست ولی چون بازی بدون fxaa و ssao حال نمیده کرایسیس گرافیکش زیاد خوب نیست

ولی هیچ کدوم قابل مقایسه با bf و crysis 2 نبودند
من که ویچر 2 رو در پایین ترین سطح میبینم نسبت به بازی هایی که تو لیست هست

حرف کاملا اشتباهی .شکی در اشتباه بودن این حرف نیست
از نظر گرافیک هنری ویچر 2 حرف اول رو میزنه.از نظر گرافیک فنی هم معلومه کرایسیس 2 با dx11 چون تکنولوژی جدید تری رو ثاپورت می کنه .اما ویچر از نظر گرافیک هنری انقلابی در حاله حاضره.
من لینک عکس ها رو میزارم تا برای بچه هایی که با دایل آپ وصل میشن صفحه سنگین نشه
http://www.geek.com/wp-content/uploads/2010/11/172-the-witcher-2-screenshot-39-580x326.jpg
http://img.brothersoft.com/screensh...10_gameplay_trailer_hd-397459-1282295859.jpeg
http://i42.tinypic.com/2pt9e9u.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or