only_crysis
کاربر سایت
خب الان اینجوریه دیگه خودت عکس گذاشتی من رو منحرف کردی حالا می خوای نظرم رو عوض کنی اصلاً تو کتم نمیره اون چیزی که من تو عکس ها دیدم یه نسل دیگه بودآخه احسان جون تکسچرهای Crysis 2 هم در ابتدا این شکلی که نبود به لطف high res texture patch تکسچرهاش به این شکل دراومد :d
نمی خوام نظرت عوض کنم کرایسیس 2 با DX11 گرافیکش دقیقاً در سطح همون عکس هاست ولی منظورم این بود که به واسطه DX11 گرافیک ـش به اون level رسیده :dخب الان اینجوریه دیگه خودت عکس گذاشتی من رو منحرف کردی حالا می خوای نظرم رو عوض کنی اصلاً تو کتم نمیره اون چیزی که من تو عکس ها دیدم یه نسل دیگه بود
Two years after the launch of the original game, the once-cancelled PC version of Alan Wake has finally been released, offering the chance to witness a unique game technology at the height of its immense potential.
While the gameplay credentials of the original Xbox 360 game proved to be somewhat controversial, the engine that powers it remains an absolutely remarkable piece of work. Originally conceived as an open world "sandbox" game, the final version of Alan Wake proved to be somewhat linear, but vestiges remain of the original design - the landscape is vast, with a hugely impressive view distance, while the engine's handling of light and shadow is still quite unlike anything else we've seen on console
خب همینش خوبه دیگه فک نمیکنم بازی دیگه ای با dx11 هم بهش برسه میرسه ؟نمی خوام نظرت عوض کنم کرایسیس 2 با DX11 گرافیکش دقیقاً در سطح همون عکس هاست ولی منظورم این بود که به واسطه DX11 گرافیک ـش به اون level رسیده :d
حالا صبر کن دارم سعی میکنم از لحظات ناب alan wake چندتا ویدئو کم حجم (زیر 20 مگ ) ردیف کنم ببینی حال بیای :d
کیفیت بالا دوست داری؟:d اگه بخوام مستقیم از گیم پلی با رزولوشن 1920x1080 کپچر کنم هر 30 ثانیه ـش احتمالاً حجمی معادل 1 گیگ پیدا میکنه !( بازم دوست داری؟ :d) . در ضمن تو مراحل شب به نظرم alan wake سرتره :dخب همینش خوبه دیگه فک نمیکنم بازی دیگه ای با dx11 هم بهش برسه میرسه ؟
کم حجم که خوب نیست برو رو کیفیت خوب حال بیاییم