بهترین گرافیک، متعلق به کدام بازی است ؟(Pc)

• Thread starter Thread starter kayne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک ؟

• crysis 2

رای‌ها: 102 47.4%
  • witcher 2

رای‌ها: 16 7.4%
  • alan wake

رای‌ها: 10 4.7%
  • batman arkham city

رای‌ها: 12 5.6%
  • crysis

رای‌ها: 29 13.5%
  • BF3

رای‌ها: 46 21.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    215
خب معلومه دیگه.بهترین گرافیک Rage ـه.مخصوصا نسخه پی سی که کولاک کرد:d
آخه احسان جون تکسچرهای Crysis 2 هم در ابتدا این شکلی که نبود به لطف high res texture patch تکسچرهاش به این شکل دراومد :d​

بالاخره دراومد دیگه:d

به نظر من بهترین گرافیک تا به حال Metro 2033 بوده که توی گزینه ها نیست، یعنی حداقل من خودم لذتی که از گرافیک شاهکار اون بازی بردم از هیچ بازی دیگه ای نبردم! منتها بین این گزینه های موجود به عرصه جهاد 3 رای دادم.

امسال Metro: Last Light خواهد اومد و امیدوارم علاوه بر این که خودش مثل 2033 بازی فوق العاده ایه، متای توپی هم بگیره که دیگه کسی جرات نکنه تو همچین نظرسنجی یی نذاردش! :دی

آخرین ویرایش:
من به ویچر رای دادم چون به نظرم خیلی یک دست بازی از لحاظ تکنیکی و هنری.
الن ویک واقعا گرافیک خوفی داره ولی انیمیشن ها تکستچر ها تو ذوق می زنن ، البته بیشترین چیزی که رو اعصاب ادم میرفت تو الن ویک مو های آلن هستش که نکردن اینا بیان A2C رو دیگه برای مو استفاده نکنن:((

آخه احسان جون تکسچرهای Crysis 2 هم در ابتدا این شکلی که نبود به لطف high res texture patch تکسچرهاش به این شکل دراومد :d
خب الان اینجوریه دیگه :دی خودت عکس گذاشتی من رو منحرف کردی حالا می خوای نظرم رو عوض کنی :دی اصلاً تو کتم نمیره :دی اون چیزی که من تو عکس ها دیدم یه نسل دیگه بود :دی

دوستان همه می گن Crysis 2 ولی باید به سال عرضه هم توجه کرد.Crysis 1 با توجه به اینکه در سال 2007 عرضه شده بی رقیب هست.هنوز هم که هنوز بی رقیبه.اتمسفرش هم خیلی بهتر از نسخه دوم و حتی مراحل هم بزرگتر هستن پس در مجموع نسخه اول گرافیکش بهتره.

خب الان اینجوریه دیگه :دی خودت عکس گذاشتی من رو منحرف کردی حالا می خوای نظرم رو عوض کنی :دی اصلاً تو کتم نمیره :دی اون چیزی که من تو عکس ها دیدم یه نسل دیگه بود :دی
نمی خوام نظرت عوض کنم کرایسیس 2 با DX11 گرافیکش دقیقاً در سطح همون عکس هاست ولی منظورم این بود که به واسطه DX11 گرافیک ـش به اون level رسیده :d

حالا صبر کن دارم سعی میکنم از لحظات ناب alan wake چندتا ویدئو کم حجم (زیر 20 مگ ) ردیف کنم ببینی حال بیای :d

آخرین ویرایش:
نمیتونم فقط یکی رو بگم،هم BF و هم C1&2 هر سه تا واقعا چشم نوازن البته با احتساب این high res texture pack کرایسیس 2 از همه بهتر میشه ولی اگه بخوایم اینو در نظر بگیریم منم یه تریلر از کرایسیس دیدم با یه پچ بود اسمش یادم نیست "راست یا دروغ رو نمیدونم" به قول دوستم فکم رفت برا خودش با واقعیت مو نمیزد"اغراق"

سلام...
کرایسیس 1 و 2 خیلی گرافیک واقع گرایانه ای دارن...
به لحاظ ظاهری هم همه ی تکسچرها عالین حتی نسخه ی اولش که هیچ وقت یادم نمیره!
اصلا این گرافیک باورم نمیشد..
ولی به لحاظ هنری نسخه ی دوم کرایسیس خوبه ولی عالی نیست
آلن ویک ولی فوق العاده است. که اتفاقا من آلن ویک رو بیشتر می پسندم چون همه چیز که تکسچر نیست!
البته bf3 رو زیاد خوشم نیومد اصلا کیفیت یه سری مدل ها خوب نبود.مخصوصا ماشینها.شایدم تو سیستم من اینجوری بود.
کاش تو نظرسنجی prince of persia 2008 رو هم میذاشتید.خیلی هنریه.

من به aw رای میدم :دی کاری با بقیه مسائل ندارم ولی دوتا از فاکتورهای مهم گرافیکی یعنی نورپردلزی و سایه ها هیچ بازی حتی به گرد aw نمیرسه چه از لحظ تکنیکالی و چه از لحاظ داینامیک بودن و چه از لحظ حجمی بودن لامصب خداست در این زمینه یعنی رمدی با خیال راحت میتونه دستش را ببوسه و این انجینه نورپردازیش را بزاره واسه نسل بعد ! یعنی رسما پاشون را فراتر از این نسل گذاشتند .
کلا از لحظ حجم افکت فقط کرایسیس 2 هست که میتونه باهاش رقابت کنه تو بعضی صحنه ها حجم افکت aw دیگه غیر قابله توصیفه .

ا

کیفیت و وضوح افکت ها تو بعضی مراحل به قدری بالا هست که نمونه مشابه ـش کم میشه پیدا کرد :d

اینو جدا میذارم خدایی قبول کنید هضمش خیلی سخته :d
41321011927089553055.jpg

مصطفی بیکاری ؟:دیاین عکسها را ادم میبینه نمیدونه روحش شاد بشه یا بره بمیره :دی یه بازی چقدر میتونه در زمینه نورپردازی و سایه خدا باشه اخه ؟:| این عکس اخری هم فکر کنم واسه حجم افکت گذاشتی؟:دی که خوب اومدی واقعا معرکست .

من موندم چرا DF اینهمه با انجین AW حال میکنه؟! بعد از 2 سال هنوزم داره هم از نسخه PC و هم 360 تعریف میکنه و میگه تکنولوژِی انجینه بازی بینظیر هست !
Two years after the launch of the original game, the once-cancelled PC version of Alan Wake has finally been released, offering the chance to witness a unique game technology at the height of its immense potential.

While the gameplay credentials of the original Xbox 360 game proved to be somewhat controversial, the engine that powers it remains an absolutely remarkable piece of work. Originally conceived as an open world "sandbox" game, the final version of Alan Wake proved to be somewhat linear, but vestiges remain of the original design - the landscape is vast, with a hugely impressive view distance, while the engine's handling of light and shadow is still quite unlike anything else we've seen on console

نمی خوام نظرت عوض کنم کرایسیس 2 با DX11 گرافیکش دقیقاً در سطح همون عکس هاست ولی منظورم این بود که به واسطه DX11 گرافیک ـش به اون level رسیده :d

حالا صبر کن دارم سعی میکنم از لحظات ناب alan wake چندتا ویدئو کم حجم (زیر 20 مگ ) ردیف کنم ببینی حال بیای :d
خب همینش خوبه دیگه :دی فک نمیکنم بازی دیگه ای با dx11 هم بهش برسه :دی میرسه ؟ :دی
کم حجم که خوب نیست برو رو کیفیت خوب حال بیاییم :دی

خب همینش خوبه دیگه :دی فک نمیکنم بازی دیگه ای با dx11 هم بهش برسه :دی میرسه ؟ :دی
کم حجم که خوب نیست برو رو کیفیت خوب حال بیاییم :دی
کیفیت بالا دوست داری؟:d اگه بخوام مستقیم از گیم پلی با رزولوشن 1920x1080 کپچر کنم هر 30 ثانیه ـش احتمالاً حجمی معادل 1 گیگ پیدا میکنه !( بازم دوست داری؟ :d) . در ضمن تو مراحل شب به نظرم alan wake سرتره :d

@فرخ : واقعاً نمی دونی؟:d فک کنم هرکسی یه دور Alan wake از اول تا آخر رو تنظیمات high بازی کنه حرفای DF تایید کنه :d

همه حرفای دوستان قبول .. ولی من از گرافیک هیچ بازی تا به حال به اندازه آرکام سیتی لذت نبردم ...
اون شهر تاریک و خفقان گرفته ... بارش برف .. وقتی بلورهای برف رو رو لباس بتمن میدیدم دیوونه میشدم ... تکسچرهای بازی هم فوق العاده بود .. از لباس بتمن و کت وومن گرفته تا محیط و زمین .. انگار باهات حرف میزنن ...
من الان ویک رو نزدم ولی تا به حال نورپردازی به این قدرت ندیده بودم که تو بتمن دیدم ...
در کل بتمن ...

واقعا عجب سوال سختی کرد مصطفی به Crysis 2 رای دادم ولی دلم با Alan Wake هست و شاید حق BF3 خورده باشم اصلا نمیشه نتیجه گیری درست کرد هر کدومشون تو یک چیزی برتر هستند.
پ.ن:این Alan Wake شاهکار نورپردازیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or