بهترین گرافیک، متعلق به کدام بازی است ؟(Pc)

• Thread starter Thread starter kayne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک ؟

• crysis 2

رای‌ها: 102 47.4%
  • witcher 2

رای‌ها: 16 7.4%
  • alan wake

رای‌ها: 10 4.7%
  • batman arkham city

رای‌ها: 12 5.6%
  • crysis

رای‌ها: 29 13.5%
  • BF3

رای‌ها: 46 21.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    215
مصطفی اگه میتونی حتما از Metro 2033 هم یه سری عکس مشتی کپچر کن بذار حال کنیم :دی اونم گرافیکش فوق العاده بود.
الان واقعا به شک افتادم اونی که رو PS3 بازی کردم Crysis 2 بود :دی
راستش یکی از دلایلی که نمی خواستم نظر سنجی بذارم همین بود چون میدونستم یسری از بازی از قلم می افتن :d در هر صورت من الان همه بازی ها رو سیستمم نصب نیست ولی سعی میکنم هر بار لیست آپدیت کنم :d

با تشکر از دوستان....

خوب از اونجایی که سیستم های دوستان متفاوت هست عکس ها هم تا حدودی کم و زیاد متفاوت هستند...
از عنوان the witcher 2براتون چندتا شات میذارم...از کرایسیس 2 هم واستون میذارم...به ذوری همراه با جدیترین مد ها.

دوستان ببخشید کنتراست عکس ها زیادی بالست یه جورایی که سیاهی درست کرده یه جورایی در تنظیم fxaa عجله کردم و....
عکس هارو هم با دو کارت 580 گرفتم.

دوستان عکس ها با نهایت جزییات و افکت blue shift هستند.

تو یسری موارد واقعاً alan wake گرد و خاک به پا کرده :d یعنی تو افکت ، نورپردازی و سایه زنی در کنار کرایسیس 2 بنظرم پادشاه های این نسل هستـن :d

بنظرم پتانسیل واقعی Alan wake زمانی مشخص میشه که افکت های DX11 بهش اضافه کنن.

از نظر تکنیکی کرایسیس 2 خوب بود اما بار هنری نداشت!!
به نظر من گرافیک یه بازی باید اول چشم نواز باشه که توی این چند تا بازی Alan wake این ویژگی رو داشت

این نسخه ی PC آلن ویک انگار یه بازی دیگه ـس اصلاً :دی ولی بازم هیچی به کرایسیس 2 نمیرسه :دی خدایی عکس هاش از درون نابود میکنه :دی

این نسخه ی PC آلن ویک انگار یه بازی دیگه ـس اصلاً :دی ولی بازم هیچی به کرایسیس 2 نمیرسه :دی خدایی عکس هاش از درون نابود میکنه :دی
احسان من شخصاً یواش یواش داره نظرم عوض میشه :d گرافیک alan wake تو بعضی سکانس ها مخصوصاً مراحل آخر غیر قابل توصیف میشه :d به نظرم میشه لقب هالیوودی ترین گرافیک pc رو به آلن ویک داد فــــیلتر های رنگ فوق العاده سینمایی ، افکت های بی نظیر نورپردازی رویایی ، سایه های ریل تام ، فیزیک معرکه . . . .

کیفیت و وضوح افکت ها تو بعضی مراحل به قدری بالا هست که نمونه مشابه ـش کم میشه پیدا کرد :d

اینو جدا میذارم خدایی قبول کنید هضمش خیلی سخته :d
41321011927089553055.jpg

بهترین تاپیک کل عمرم تو بازیسنتر رو دیدم>:d< . مرسی از دوست عزیز صاحب تاپیک . عالیه !

وارد تاپیک شدم تک تک عکس های crysis 2 و ّAlan wake و The witcher 2 و BF3 رو دیدم انگار جان تازه ای در من دمیده شد :d ( فوق العادست )

من به crysis 2 رای دادم چون رقیبی نداره ! اما همشون چند سر و گردن از گرافیک های کنسولی بالاترند .:((

به این فکر افتادم که یه سیستم خفن جمع کنم و دوباره Pc Gamer بشم :-/

اما یه لحظه فکر کردم :-/ که تقریبا 1 میلیون باید بذارم کنار واسش تا بتونم یه همچین گرافیکی داشته باشم ( اونم با این وضعیت بازار :()

ولش کن بابا میریم همون ( Gears , FM4 , Halo ) خودمون رو بازی میکنیم .;)

احسان من شخصاً یواش یواش داره نظرم عوض میشه :d گرافیک alan wake تو بعضی سکانس ها مخصوصاً مراحل آخر غیر قابل توصیف میشه :d به نظرم میشه لقب هالیوودی ترین گرافیک pc رو به آلن ویک داد فــــیلتر های رنگ فوق العاده سینمایی ، افکت های بی نظیر نورپردازی رویایی ، سایه های ریل تام ، فیزیک معرکه . . . .

کیفیت و وضوح افکت ها تو بعضی مراحل به قدری بالا هست که نمونه مشابه ـش کم میشه پیدا کرد :d

اینو جدا میذارم خدایی قبول کنید هضمش خیلی سخته :d
41321011927089553055.jpg
نور و سایه و ایناش که حرف نداره :دی اصلاً با لبات بازی میکنه :دی ولی یه سری تکسچر و ... ـش چون از روی 360 اومده به شدت توی ذوق میزنه :دی مثلاً اون پوسته پوسته شدن رنگ کرایسیس 2 رو میارم جلوی چشمام این تبدیل به بچه بازی میشه :دی

به نظرم کرایسیس و آلن هر دو عالی هستن و انتخاب رو خیلی سخت میکنن , با این حال من به بتمن رای دادم چون نمیشه بین اون دوتا یه بازی رو انتخاب کرد :d

نور و سایه و ایناش که حرف نداره :دی اصلاً با لبات بازی میکنه :دی ولی یه سری تکسچر و ... ـش چون از روی 360 اومده به شدت توی ذوق میزنه :دی مثلاً اون پوسته پوسته شدن رنگ کرایسیس 2 رو میارم جلوی چشمام این تبدیل به بچه بازی میشه :دی
آخه احسان جون تکسچرهای Crysis 2 هم در ابتدا این شکلی که نبود به لطف high res texture patch تکسچرهاش به این شکل دراومد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or