بهترین گرافیک، متعلق به کدام بازی است ؟(Pc)

• Thread starter Thread starter kayne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک ؟

• crysis 2

رای‌ها: 102 47.4%
  • witcher 2

رای‌ها: 16 7.4%
  • alan wake

رای‌ها: 10 4.7%
  • batman arkham city

رای‌ها: 12 5.6%
  • crysis

رای‌ها: 29 13.5%
  • BF3

رای‌ها: 46 21.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    215
همه حرفای دوستان قبول .. ولی من از گرافیک هیچ بازی تا به حال به اندازه آرکام سیتی لذت نبردم ...
اون شهر تاریک و خفقان گرفته ... بارش برف .. وقتی بلورهای برف رو رو لباس بتمن میدیدم دیوونه میشدم ... تکسچرهای بازی هم فوق العاده بود .. از لباس بتمن و کت وومن گرفته تا محیط و زمین .. انگار باهات حرف میزنن ...
من الان ویک رو نزدم ولی تا به حال نورپردازی به این قدرت ندیده بودم که تو بتمن دیدم ...
در کل بتمن ...

بتمن واقعا خارق العاده بود . فیزیکش نورپردازیش و کیفیت تکسچرهاش بی نظیر بود .
اینو وقتی متوجه میشی که 60 فریم بازیش کنی .

من به aw رای میدم :دی کاری با بقیه مسائل ندارم ولی دوتا از فاکتورهای مهم گرافیکی یعنی نورپردلزی و سایه ها هیچ بازی حتی به گرد aw نمیرسه چه از لحظ تکنیکالی و چه از لحاظ داینامیک بودن و چه از لحظ حجمی بودن لامصب خداست در این زمینه یعنی رمدی با خیال راحت میتونه دستش را ببوسه و این انجینه نورپردازیش را بزاره واسه نسل بعد ! یعنی رسما پاشون را فراتر از این نسل گذاشتند .
کلا از لحظ حجم افکت فقط کرایسیس 2 هست که میتونه باهاش رقابت کنه تو بعضی صحنه ها حجم افکت aw دیگه غیر قابله توصیفه .

واقعا شما به اون بازی که از روی کنسول پورت شده بود میگی شاهکار ؟ نور داینامیک داشت ولی بقیه محیط با رنگ سیاه و دود و غبار پوشیده شده بود .
گرافیک واقعیش رو وقتی باید دید که شما وارد اون مرحله میشید که در ویلای اون جناب دکتر هستید و از قضا روز هست و شما رو میبره و دور و اطراف رو بهتون نشون میده . اونجا دقیقا خود هف لایف 1 بود :))
در ضمن منظور شما از نسل مربوط میشه به کنسول و بازی های کنسول و سخت افزار کنسول این حرف شما در مورد PC صدق نمی کنه .
برای PC نسل متصور نیست .

Crysis 2 با این که خیلی گرافیک داشت بازم توی لیست نامزد های بهترین گرافیک سال 2011 نبود

لیستشم اینا بودن:

Batman arkham city
L.A NOIRE
Uncharted 3
RAGE

که سر انجام Uncharted 3 جایزه رو گرفت

و خبری هم از Crysis 2 و BF 3 نبود

واقعا لیست بیخودیه
L.A NOIRE چیه اون وسط آخه:|

Crysis 2 با این که خیلی گرافیک داشت بازم توی لیست نامزد های بهترین گرافیک سال 2011 نبود

لیستشم اینا بودن:

Batman arkham city
L.A NOIRE
Uncharted 3
RAGE

واقعا لیست بیخودیه
ال ای نویر؟
به نظرم اونقدرا گرافیک نداشت!!

ال ای نویر؟
به نظرم اونقدرا گرافیک نداشت!!
خوبه خودمم توی اسپویلر گفتم

مسخرس واقعا
البته فکر کنم قصدشون این بوده فقط بازی های سوم شخص رو با هم مقایسه کنن
اگه مثلا Crysis و BF رو میاوردن نمیشد مقایسه کرد یک بازی سوم شخص رو با اول شخص

لیستشم اینا بودن:

Batman arkham city
L.A NOIRE
Uncharted 3
RAGE

واقعا لیست بیخودیه
خوب معلومه مراسمی که تو سالن sony pictures برگزار میشه توقع داری بیاد چیزی به غیر از ساخته های سونیو انتخاب کنه؟

خوب معلومه مراسمی که تو سالن sony pictures برگزار میشه توقع داری بیاد چیزی به غیر از ساخته های سونیو انتخاب کنه؟
ایول پس رشوه های سونی بوده که برنده های VGA رو مشخص میکرده ؟! ای ننگ به این سونی رشوه پرداز ! :| چقدر یه کمپانی باید احمق باشه که رشوه بده و بازی انحصاری خودش توی VGA 2011 دو تا جایزه بگیره نه بیشتر. یعنی ببین Uncharted 3 چقدر داغون بوده که با کلی پول و وعده وعیدهای سونی فقط دو تا جایزه گرفت که تازه یکی از این دو تا هم برای گرافیک بود که مطمئناً باید به LEGO Star Wars III میدادن. احتمالاً سال 2009 درآمد سونی خیلی زیاد بوده که تونسته رشوه ها رو به موقع پرداخت کنه ، وگرنه سال های 2010 و 2011 هم بازی های PS3 رو انتخاب میکردن دیگه ؟! :-/
=============
واقعاً آدم حیرت میکنه بعضی پست ها برای شوخی هست یا جدیه. یعنی برگزاری مراسم توی Sony Pictures Studios که کلهم کوچیک ترین ارتباطی به بخش بازی سونی نداره ، ارتباط داده میشه به نحوه اهدای جوایز ! lol اگه قرار بود بخش فیلم سونی با بخش بازی در ارتباط باشن که الآن سری بازی های Resident Evil و Spiderman و ... باید انحصاری کنسول های سونی بود !
مثلاً اگه سونی کمپانی تولید خودرو هم داشت و منتقدها سوار ماشین های سونی میشدن ، احتمالاً باز ارتباط داشت به دست های پنهان سونی !!! البته هنوز شک دارم چیزی که خوندم شوخی بود یا جدی ! :دی احتمالاً شوخی بوده دیگه ، چون بعیده کسی بتونه با جدیت همچین حرفی بزنه !

ایول پس رشوه های سونی بوده که برنده های VGA رو مشخص میکرده ؟! ای ننگ به این سونی رشوه پرداز ! :| چقدر یه کمپانی باید احمق باشه که رشوه بده و بازی انحصاری خودش توی VGA 2011 دو تا جایزه بگیره نه بیشتر. یعنی ببین Uncharted 3 چقدر داغون بوده که با کلی پول و وعده وعیدهای سونی فقط دو تا جایزه گرفت که تازه یکی از این دو تا هم برای گرافیک بود که مطمئناً باید به LEGO Star Wars III میدادن. احتمالاً سال 2009 درآمد سونی خیلی زیاد بوده که تونسته رشوه ها رو به موقع پرداخت کنه ، وگرنه سال های 2010 و 2011 هم بازی های PS3 رو انتخاب میکردن دیگه ؟! :-/
=============
واقعاً آدم حیرت میکنه بعضی پست ها برای شوخی هست یا جدیه. یعنی برگزاری مراسم توی Sony Pictures Studios که کلهم کوچیک ترین ارتباطی به بخش بازی سونی نداره ، ارتباط داده میشه به نحوه اهدای جوایز ! lol اگه قرار بود بخش فیلم سونی با بخش بازی در ارتباط باشن که الآن سری بازی های Resident Evil و Spiderman و ... باید انحصاری کنسول های سونی بود !
مثلاً اگه سونی کمپانی تولید خودرو هم داشت و منتقدها سوار ماشین های سونی میشدن ، احتمالاً باز ارتباط داشت به دست های پنهان سونی !!! البته هنوز شک دارم چیزی که خوندم شوخی بود یا جدی ! :دی احتمالاً شوخی بوده دیگه ، چون بعیده کسی بتونه با جدیت همچین حرفی بزنه !

اگه به صفحه های قبل مراجعه کنی میبینی که با جدیت تمام این حرفهای =)) رو میزنه :d

=============

عجب! عجب! یعنی هیچ ارتباطی بین سونی پیکچرز و سونی کامپیوتر نیست!!! حتما سود سونی پیکچرز میره تو جیب مایکروسافت!؟ بعدشم من نگفتم u3 خیلی داغونه ولی خودت بشین یکم فکر کن ببین با crysis 2 قابل مقایسه هست یا نه!؟ یا مثلا خودت یکم فکر کن ببین گرافیک gears 2 یا crysis war head بالاتره یا mgs4 !!

عجب! عجب! یعنی هیچ ارتباطی بین سونی پیکچرز و سونی کامپیوتر نیست!!! حتما سود سونی پیکچرز میره تو جیب مایکروسافت!؟ بعدشم من نگفتم u3 خیلی داغونه ولی خودت بشین یکم فکر کن ببین با crysis 2 قابل مقایسه هست یا نه!؟ یا مثلا خودت یکم فکر کن ببین گرافیک gears 2 یا crysis war head بالاتره یا mgs4 !!
مثال زدم ! اگه ارتباطی بین اینا بود ، الآن بازی های RE و Spiderman و ... هم انحصاری کنسول های سونی بودن ، چون فیلم هاشون برای سونی هست. به جز این هم همون طور که گفتم اگه قرار بود همه چی انقدر راحت باشه ، همون سال 2008 که مثال زدین هم MGS4 بهترین بازی سال میشد نه GTA IV. سال 2010 و 2011 هم بازی های سونی بهترین میشدن. ولی توی این نسل فقط سال 2009 بوده که یه بازی از سونی بهترین عنوان سال از نگاه VGA بوده. اونم U2 بوده که بیشتر از 200 تا جایزه اون سال برد و کلاً بازی دیگه ای به جز اون نمیتونست توی VGA انتخاب بشه.
در مورد گرافیک هم متأسفانه یا خوشبختانه این رویکردی هست که منتقدها دارن و ربطی به رشوه دادن سونی نداره و معمولاً بازی های کنسولی رو بیشتر از PC تحویل میگیرن. دیگه این رو باید از منتقدها پرسید ، شاید مثلاً محدودیت های کنسول ها رو در نظر میگیرن و نسبت به اون انتخاب میکنن که فلان بازی کنسولی تونسته تا چه حد این محدودیت ها رو کنار بزنه. همون MGS4 اون سال از طرف خیلی د ،از سایت ها به عنوان بهترین گرافیک معرفی شد ، نه فقط از طرف VGA.

همون سالی که mgs4 و انتخاب کرده کاندید بهترین گرافیک اینا بودن:
Sonic Unleashed
Fallout 3
Super Smash Bros. Brawl

یعنی gears 2 و crysis war head از اینا بدبخت تر بودن؟ که کاندیدم نشدن؟

یا همین سال 2011 کدوم آدم عاقلی میتونه قبول کنه crysis 2 و bf3 حداقل ماله pc یا gears 3 خاک تو سر تر از la noir یا batman ac هستن که حتی کاندیدم نشدن؟ یعنی من خودم چشم ندارم؟

بعدشم اسم کامل این مراسم Spike Video Game Award یه انتخابیه مثل بقیه انتخابا تو جاهای دیگه ام به عنوان یه مراسم پوشش میدن یا خبرو درج میکنن جنبه دیگه ای نداره که اینجا کردنش مثل اسکار اینام اگه میخواستن بی طرف بمونن میتونستن برن یه سالن دیگه نه اینکه فرت و فرت برن تو سالن سونی پیکچرز.

100% کرایسیس 2 . الان من بتل 3 میزنم مییینم با اون Dx11 + High Res قابل مقایسه نیست .

شما برین کراسیسی 2 رو با DX11 + High Res رو Ultra بزنین دیگه این تاپیک نمیاین ..

مثال زدم ! اگه ارتباطی بین اینا بود ، الآن بازی های RE و Spiderman و ... هم انحصاری کنسول های سونی بودن ، چون فیلم هاشون برای سونی هست..

سونی استودیوی توزیع کننده اون فیلماس صاحب امتیاز و اثر این فیلما کسه دیگس اگر اون طرف راضی بشه میتونه قرار داد ببنده بازیه همین فیلمارو فقط برای کنسولای سونی یا هر کسی که عشقش میکشه بزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or