1. Mafia قسمت Prologue بازی و همچنین آخرین صحنه ی بازی که Tommy داره پند و نصیحت میکنه به افرادی که این بازی رو کردن...
2. Metal Gear Solid Series ... تمامی قسمتهایی که توسط Harry Gregson-Williams اجرا شدن و به خصوص تم اصلی خود بازی که همه میشناسنش...
3. Silent Hill Series ... آهنگهای تپه ی خاموش همیشه برای گوش دلنواز نیستن ولی مطمئنا تاثیر روانی زیادی رو روی هر فردی میگذارن...من به شخصه آهنگهای قسمت دوم بازی رو خیلی بیشتر از بقیه دوست دارم چونکه نشون دهنده ی حالتهای روانی هر شخصیت بود...
4. Beyond Good & Evil ... خیلی عالی کار شده...مخصوصا قسمت که Jade ایمانش رو برای ادامه ی کارش و نجات دادن بقیه از دست میده...اشک در میاره !
5. Fahrenheit ... آهنگی که موقع نصب اجرا میشه...آهنگهایی که میتونین با دستگاه استریو ی خونگیتون پخش کنین بخصوص آهنگ Santa Monica ... و تمام Soundtrack های دیگه ی بازی...
6. Neverhood ... این بازی در حد خودش از بهترین و جالبترین آلتهای موسیقی استفاده کرده بود که دنیای عجیب Neverhood رو به زیبایی به تصویر میکشید...خیلی عالی بود...یادش بخیر
7.The Longest Journey : Dream Fall ... تمام موسیقی های این بازی به من آرامش میدادن...
فعلا این ها رو میگذارم ولی تا بیستمین شماره ادامه داره و بقیه ی آهنگهای دلخواهمو توی پستهای بعدی میگذارم..
متشکرم...Nemesis