hp_i3 کاربر سایت Jun 10, 2007 #79 Final fantasy ha ke shahkaran Mafia hamke khodas And Then There were none ham vaghan binazire manba in ahanga zendegikardam
Final fantasy ha ke shahkaran Mafia hamke khodas And Then There were none ham vaghan binazire manba in ahanga zendegikardam
liquid_snake کاربر سایت Jun 10, 2007 #80 Mafia Metal gear solid 1,2,3 shadow of the colossus (اون قسمتی که با غول ها در گیر میشه)
Hodor کاربر سایت Jun 10, 2007 #82 یه عنوان هست که هیچ کدوم یادش نبودید! freedom fighters مطمینم هنوز بازیی ساخته نشده که اینقدر موسیقی تاثیر گذاری داشته باشه مثه این بازی
یه عنوان هست که هیچ کدوم یادش نبودید! freedom fighters مطمینم هنوز بازیی ساخته نشده که اینقدر موسیقی تاثیر گذاری داشته باشه مثه این بازی
killer_godofgames کاربر سایت Jun 25, 2007 #83 music channel of the games واقعا music بازی godof war2 قشنگه من ریتمشو می پسندم.
Skuul کاربر سایت Jun 25, 2007 #84 من ميگم اول GodFather واقعا عاليه ولي از روي فيلمش ساختن (برداشتن) بعدش مافيا اون اولش كه داره اسامي رو معرفي مي كنه واي محشره
من ميگم اول GodFather واقعا عاليه ولي از روي فيلمش ساختن (برداشتن) بعدش مافيا اون اولش كه داره اسامي رو معرفي مي كنه واي محشره
Medivh کاربر سایت Aug 12, 2007 #85 اين چرا داره خاک ميخوره ؟! ------------------ 1. Warcraft 3 2. Mafia 3. Devil may cry 4. LBA2 5. Hitman codename 47 6. Godfather (اين شاهکار ennio moricone هست که موسيقي فيلم حساب ميشه...نه بازي)
اين چرا داره خاک ميخوره ؟! ------------------ 1. Warcraft 3 2. Mafia 3. Devil may cry 4. LBA2 5. Hitman codename 47 6. Godfather (اين شاهکار ennio moricone هست که موسيقي فيلم حساب ميشه...نه بازي)