بهترین مخفی کار؟؟

بهترین مخفی کار کدوم است؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    203
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من هر دو تا رو بازی کردم ولی وقتی اسم مخفی کاری می آد یاد sam fisher می اقتم.....:p

بابا من چند بار بگم اين ازي به پاي متال گير نميرسه
منم میگم MGS به پای SC نمیرسه!میخوای چی بگی!:cool:
واقعا ادم چه استدلال هایی که نمیبینه!(البته بلا نسبت استدلال)
در اخر اون چیزی که واسه ادم احترام میاره محتوای پسته نه تعداد پست;)

من بازی Splinter Cell خیلی دوست دارم و شدیدا منتظر نسخه در حال ساخت بازیش هستم
ولی اگر از لحاظ داستان و شخصیت پردازی مقایسه کنیم SC نمیتونه به MGS برسه
البته بحث گیم پلی و گرافیک به سلیقه بر میگرده......
دوستان از پستهای KratoooOooos ناراحت نشید..این کاربر تا جایی که فهمیدم فقط قصد خراب کردن تاپیک های مختلف داره......

سلام من الان اومدم تو پست دیدم KratoooOooos دوباره زده تو تریپ فن بازی. عزیز دل برادر snake پیر با هزارتا ابزار خفن میاد اما Samو agent47 با اسلحه های عادی میان.
مخفی کار یعنی sam و agent47 یک قاتل حرفه ای و مخفی بودنم چاشنی کارشه. و only SAM FISHER

به نظر من باید بین Sam Fisher و Agent 47 و Solid Snake یه فینال برگذار بشه...

به نظر من که سم و مامور 47 خیلی واردتر هستند و تو هیتمن میبینید که باید ماموریت را مخفیانه انجام بدید وگرنه میبازید!!

موفق باشید ;)

سلام من الان اومدم تو پست دیدم KratoooOooos دوباره زده تو تریپ فن بازی. عزیز دل برادر snake پیر با هزارتا ابزار خفن میاد اما Samو agent47 با اسلحه های عادی میان.
مخفی کار یعنی sam و agent47 یک قاتل حرفه ای و مخفی بودنم چاشنی کارشه. و only SAM FISHER
از اون حرفا بودا!!!:biggrin1: همچین میگی انگار Sam fisher با چماق مخفی کاری میکنه. اگه اینطوری که Riddick از همه ی اینا بهتره!

به نظر من باید بین Sam Fisher و Agent 47 و Solid Snake یه فینال برگذار بشه...

به نظر من که سم و مامور 47 خیلی وارد تر هستند.
همینطوریشم با اینکه دو تا شخصیت از MGS هست، کسی نمیتونه از اسنیک جلو بزنه. نیازی به فینال و این کارا نیست.

شما از کجا میگید که واردتر هستند؟ وارد بودن رو بازیکنی که داره بازی رو انجام میده مشخص میکنه. (لطفا از روی فن بازی حرف نزنید.)
و تو هیتمن میبینید که باید ماموریت را مخفیانه انجام بدید وگرنه میبازید!!

دوست من هیتمن بازی میکنه یه نفر هم تو نقشه نمیذاره بمونه. همه رو میزنه میکشه. تو همه ی هیتمن ها میتونسیتد کله رو بندازید پایین برید همه رو بکشید.

آخرین ویرایش:
موافقم با کیا(به خاطر تعویض عکس هم ممنون)
اسنیک کجاش هزار تا ابزار داره به جز سالید آی و مارک 2 چیزی داره؟
سالید آی که همون پاندورا تومارو هم سم نایت ورژن میزاره...
مارک 2 هم که فقط بلده ول بچرخه کار دیگه ای بلده من نمیدونم:دی
کیا جون اینا حسودیشون میشه تو متال گیر سالید گیم پلی راحت تره :دی(شوخی کردما!)
در کل اسنیک از خود بیگ باس هم بهتره :دی
میبینید که رای اش بیشتره :دی
ببخشید یه نفر گفت کاریزما،کاریزما کی هست؟

Congratulations! شما جایزه جوک ترین پست سال رو دریافت می کنید.

خیلی عذر می خوام اسنیک با کدوم ابزار خفن اومده؟ هرچی هم باشه نه پس کله کچلش بارکد داره نه رو لباسش چراغ خواب که تو تاریکی نور سبز درخشنده از خودش ساطع بکنه. ضمن اینکه اگرچه خودش هیچ قدرت ماورالاطبیعه نداره اما 99% دشمناش دارن.

ضمنا اسنیک مثل سم تک بعدی نیست همزمان نتونه هم مخفی کاری کنه هم اگر لازم شده نبرد تن به تن هم اگر لازم شد بزنه دخل همه رو بیاره... FACT

Congratulations!
ضمنا اسنیک مثل سم تک بعدی نیست همزمان نتونه هم مخفی کاری کنه هم اگر لازم شده نبرد تن به تن هم اگر لازم شد بزنه دخل همه رو بیاره... FACT
دقیقا! تو اسپبینتر سل اسلحه به عنوان دکور گذاشته شده و اصلا نمیشه باهاش بازی کرد.

Congratulations! شما جایزه جوک ترین پست سال رو دریافت می کنید.

خیلی عذر می خوام اسنیک با کدوم ابزار خفن اومده؟ هرچی هم باشه نه پس کله کچلش بارکد داره نه رو لباسش چراغ خواب که تو تاریکی نور سبز درخشنده از خودش ساطع بکنه. ضمن اینکه اگرچه خودش هیچ قدرت ماورالاطبیعه نداره اما 99% دشمناش دارن.

سلام
سیاوش جان اون وقت Drebin Shop میشه کجای MGS4 ؟ :دی اون همه اسلحه اون همه سلاح سنگین!!
اون بحث چراغ خواب که فقط واسه اینه که شمایی که بازی باز هستی بتونی تشخیص بدی سم رو تو تاریکی!! به هر حال باز بهتر از جعبه و بشکه هست:دی
سیاوش بوی بازی دات میاد بی خیال:دی

به هر حال باز بهتر از جعبه و بشکه هست
میگم این سم فیشر که میگید بلده خشاب عوض کنه؟! بلده سلاح دستش بگیره اصلا؟! من که هر وقت سلاح رو از جیبم دراوردم عبارت زیر میومد جلو چشمم :
Mission Failed. Please Dont Cry. Little Sam Not Avail. He Cant Use Any Weapon. So....Choose Another Way!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or