KratoooOooos
کاربر سایت
من با اسنیک رفتم.به هیچ وجهم از Sam Fisher زده نشدماتفاقا برعکسش اتفاق افتادبابا اصلا با اسنيك بري از هرچي sam fisherهستش زده ميشي
بابا من چند بار بگم اين ازي به پاي متال گير نميرسه
منم میگم MGS به پای SC نمیرسه!میخوای چی بگی!بابا من چند بار بگم اين ازي به پاي متال گير نميرسه
از اون حرفا بودا!!!:biggrin1: همچین میگی انگار Sam fisher با چماق مخفی کاری میکنه. اگه اینطوری که Riddick از همه ی اینا بهتره!سلام من الان اومدم تو پست دیدم KratoooOooos دوباره زده تو تریپ فن بازی. عزیز دل برادر snake پیر با هزارتا ابزار خفن میاد اما Samو agent47 با اسلحه های عادی میان.
مخفی کار یعنی sam و agent47 یک قاتل حرفه ای و مخفی بودنم چاشنی کارشه. و only SAM FISHER
همینطوریشم با اینکه دو تا شخصیت از MGS هست، کسی نمیتونه از اسنیک جلو بزنه. نیازی به فینال و این کارا نیست.به نظر من باید بین Sam Fisher و Agent 47 و Solid Snake یه فینال برگذار بشه...
به نظر من که سم و مامور 47 خیلی وارد تر هستند.
و تو هیتمن میبینید که باید ماموریت را مخفیانه انجام بدید وگرنه میبازید!!
سلام من الان اومدم تو پست دیدم KratoooOooos دوباره زده تو تریپ فن بازی. عزیز دل برادر snake پیر با هزارتا ابزار خفن میاد اما Samو agent47 با اسلحه های عادی میان.
مخفی کار یعنی sam و agent47 یک قاتل حرفه ای و مخفی بودنم چاشنی کارشه. و only SAM FISHER
دقیقا! تو اسپبینتر سل اسلحه به عنوان دکور گذاشته شده و اصلا نمیشه باهاش بازی کرد.Congratulations!
ضمنا اسنیک مثل سم تک بعدی نیست همزمان نتونه هم مخفی کاری کنه هم اگر لازم شده نبرد تن به تن هم اگر لازم شد بزنه دخل همه رو بیاره... FACT
Congratulations! شما جایزه جوک ترین پست سال رو دریافت می کنید.
خیلی عذر می خوام اسنیک با کدوم ابزار خفن اومده؟ هرچی هم باشه نه پس کله کچلش بارکد داره نه رو لباسش چراغ خواب که تو تاریکی نور سبز درخشنده از خودش ساطع بکنه. ضمن اینکه اگرچه خودش هیچ قدرت ماورالاطبیعه نداره اما 99% دشمناش دارن.
ضمنا اسنیک مثل سم تک بعدی نیست همزمان نتونه هم مخفی کاری کنه هم اگر لازم شده نبرد تن به تن هم اگر لازم شد بزنه دخل همه رو بیاره... FACT