Francis Drake
کاربر سایت
با اینکه از Snake و Big boss خیلی خوشم میاد. ولی مخفی کاری Agent 47 رو بیشتر میپسندم!
عجب!! از کی تا حالا Big boss شده مربی اسنیک ما خبر نداریم!!کاملا موافقم که شما فقط به پستهایی که در حد و انداره ی شما هست جواب بدین!!!(حرف مفتم بهت به یار گفتم که کی میزنه , دیگه تکرار نمیکنم که داغ دلت تازه نشه)
پس لطفا از جواب دادن به من خودداری کنین(چون من در حد شما نیستم , حالا اینکه کمتر یا بیشترم باشه به قضاوت بقیه)
در ضمن از id یاهوت معلومه که اصلا فن نیستی)
ببین دوست عزیز , اینجا به نظر من داره حق solid snake ضایع میشه چون داره با big boss مقایسه میشه که هم پدرش بوده هم مربیش , با این همه من تا وقتی اون پستهای مقایسه ای رو ندیدم هیج پستی ندادم ولی وقتی بعضی ها از سر فن بازی سعی میکنن یکی رو کوچیک کنن , من جوابشون رو میدم , منم دقیقا همینو میگم که هر کسی رای خودشو بده و والسلام , دیگه بیاد اینجا هی بگه چرا رای این از اون گمتر شد یا چرا اینجور شد دلیلی نداره !!! منم در جواب این پستها جوابمو بهشون دادم.
در ضمن این mgs2 ای که شما میگی با این همه اشکالات از سرت هم زیاد بوده(شوخی!!!!):biggrin1::biggrin1:
خیلی به دل نگیر شما کلا از دنیا عقبی !!! دقیق یادم نیست ولی فکر کنم که تو metal gear بود که big boss فرمانده snake بود و من دراون جمله منظورم از مربی همون فرمانده بود که منظور رو بد رسوندم! ولی مربیش یه یارویی بود به نام master miler (اسپلشو مطمئن نیستم) که تو mgs باش آشنا میشیم!عجب!! از کی تا حالا Big boss شده مربی اسنیک ما خبر نداریم!!