بدون شک SPLINTER CELL خیلی قویتره.
MGS بیشتر میخواد سعی کنه ادای مخفی کاری رو در بیاره ولی نمیتونه.
الان خیلی از دوستان یه سری ایراد از SPLINTER CELL گرفتن که بیشتر شبیه باگ هست تا ایراد.ولی از ایرادات بزرگ MGS چیزی نمیگن.برای همین من الان میگم.
آقایونی که گیر دادن بازی مخفی کاری همه چیزش باید واقعی باشه خوب به من توضیح بدن جناب SNAKE(که قیفاش عین برادران ... میمونه) چجوری اون همه تجهیزات از کارتون گرفته تا بشکه رو تو جیب جا میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(البته یکی از دوستان هم اشاره کرد)
در اون مرحله که فکر میکنم ACT 2 بود همون مرحله ایی که از تو خیابون تاریک شروع میشه و قیافه SNAKE مثل زمان MGS 2 شده.که باید یک آدمی رو تعقیب کنید و اون نفهمه که داریم تعقیبش میکنیم.خوب تو اون مرحله مثلا جلوی طرف رو دشمن میگیره و من خیلی راحت یه تیر خالی میکردم تو مخش و بعد طرف یکم اینور اوونور رو نگاه میکرد و بعد به راحش ادامه میداد.(به به واقعا زیباست یعنی انقدر احمقه که نفهمید یکی دنبالش هست)
یا مثلا وقتی ما رو میبینه یکم سرعتش رو زیاد میکنه و بعدش دوباره به حالت طبیعی بر میگرده(لطفا نگید سختیه بازی رو زیاد کن چون در حالت BIG BOSS بازی کردم)
خوب این چند موردی که گفتم تابلو تره یا اون دوربین SAM.
بنده مرحله آخر MGS که از تو کشتی شروع میشه خیلی راحت مسلسل رو برداشتم و همه رو آبکش کردم و چندتا آرپیجی هم به اون آدم آهنیا زدم و چند تا خون هم خوردم و اونجا رو به سادگی رد کردم.در MGS شما میتونی با مخفی کاری هم مرحله رو تموم کنی ولی اجباری به این کار نیست چون وقتی شما میتونی با خودت اسلحه خونه حمل کن:biggrin1:ی احتیاجی نیست دو ساعت مسخره بازی در بیاری.
ولی در SPLINTER CELL شما مجبوری که از مخفی کاری استفاده کنی و در این این چهار شماره هم به هیچ وجه اسلحه برای آبکش کردن دشمن به شما نمیده و بیشتر سلاحهایی بهت میده که جنبه مخفی کاری داشته باشه.در SPLINTER CELL اگه کسی رو که تعقیب میکنی شما رو ببینه MISSION FAILD میده و یا اگر ALARM به صدا در بیاد MISSION FAILD میده در حالی که در MGS به هیچ وجه این طور نیست و شما بعد از ALARM کافیه چند دقیقه قایم بشی تا آبها از آسیاب بیفته.به همین سادگی.
تازه از همه اینها بگذریم تو تیپ و قیافه که SAM واقعا SNAKE رو در جا غورت میده.
اینو که دیگه نمیخواید کتمان کنید.؟