arsenalmom
کاربر سایت
بستگی داره از چه جهت بهش نگاه کنی! DS تو گرافیک هنری حرف نداشت! در صورتی که پرتال اصلا گرافیک هنری درش به کار نرفته بود!5 عنوان portal 2 و darksouls و gears و ninjagaiden2 و bioshock بهترینای این نسل بودن برای من......ولی بین این 5 تا هم portal و darksouls جایگاه ویژه ای دارند ولی رایمو میدم به portal(نه اینکه سرتر بود از ds فقط ایرادای گرافیکی ds مانع شد رای نهاییمو بهش بدم)
.
اتفاقا پورتال اصلا تو گرافيك هنري چيزي كم نداشت(در حد خيلي خوب بود)...مخصوصا اوايل و اواخر بازي به زيبايي يك لابراتور متروكه رو نمايش ميداد و حسشو خوب منتقل مي كرد(گرافيك هنري مورد نياز پورتال با دارك سولز فرق مي كرد)همون سالي هم كه پورتال از يورو گيمر يا اي جي ان گوتي شد اديتوراش به خوبي به اين نكته اشاره كرده بودن(مراجعه كنين به متن يورو گيمر و لذت ببرين)بستگی داره از چه جهت بهش نگاه کنی! DS تو گرافیک هنری حرف نداشت! در صورتی که پرتال اصلا گرافیک هنری درش به کار نرفته بود!
هر جا سخن از بهترین است نام Grand Theft Auto می درخشد![]()
پس بهتره یه بار دیگه با دقت بیشتر یه نگاهی بندازی به نظر سنجی
تو نظرسنجی سعی شده بهترین نسخه از سری قرار بگیره!سلام یه سوال این بازی Bioshock مگه چی داره اونجا گذاشتینش
حالا نگین خودش نرفته هی ول میده وسط
خودم رو پلی اسیشن 3 پلاتینوم کردمش یعنی همه بازیرو زیرو رو کردم هیچ چیز خاصی هم تو این بازی ندیدم خیلی بازی مسخره با گرافیک عادی و خیلی ام خسته کننده و بی روح . حالا بچه ها از Bioshock infinite که خیلی از گرافیکشو داستانه قویش صحبت کردن یعنی اونو که انقدر همه در کنار بازیایی همچون Last of us قرار میدن اون تو این لیست نباشه بعد یکش باشه
اون بالا یدونه God Of War نباشه بعد این باشه یعنی چه اخه !!