AMIR$
کاربر سایت
من از این دوتا از همه بیشتر خوشم میومد.
Driver 2
Medal of Honor
Driver 2
Medal of Honor
برای من پلی استیشن 1 در رزیدنت اویل سه خلاصه میشه ،اما بهترین بازیها از نظر من،
Resident Evil 3
Resident Evil 3
Resident Evil 3
:d
medal of honor2,1
teken 3
crash ctr
RE1
یادشون به خیر...
تکبیر
Resident Evil 3: Nemesis![]()
مرسی داداش ممنون که اومدی و نظرتو و تجربه ها دوست داشتنیتو گفتی ازت ممنونم :bighug:
دیگه چه بازیا کمتر شناخته شده ای رو بازی کردی که حال کردی باهاشون؟؟؟؟
![]()
![]()
![]()
کلا هم ژاپنیه آخه :d نمیدونم چجوری باهاش ارتباط برقرار میکنید :d
![]()
یعنی چطور میشه اسم PS1 باشه و اسم شاهکار Alone in the Dark نباشه... اصلا نمیشه آقا نمیشه
اینم چند تا عکس برا تجدید خاطرات:d
عکس اول:این اولین ps1 بود که من خریدم،اولین بازی هم که خریدم همراهشه یعنی عشقم RE3 ،این دستگاه مشکل برق داشت و هزار بار تعمیر شد اما هر دفعه که تعمیر میشد،میسوخت
تا این که پارسال همینجوری یهویی:d پیداش کردم و بردمش پیش یکی از دوستان که کارشم خوب بود ایشون طی عملیاتی ده دقیقه ای برام دوباره درستش کرد و الان مثل موتور هواپیما داره
کار میکنهاینم بگم که نزدیک 11 سال بود که ندیده بودمش....
*نکته:متاسفانه کارتون این دستگاه به تاریخ پیوست اما،دسته و آداپتور و حتی کابل تصویر خودش موجوده که حال نداشتم برم بیارمش![]()
عکس های دوم: اولین ps1 که دیدماین دستگاه رو یکی از اقوام بنده سال 78 از یکی از همین کشورای عربی خریده بود،که خیلی عجیب و غریب هم بود،مثلا این که دستگاه + کیف + یه
دسته اضافه خریده بود 370 هزار:-o
*نکته:چند وقت پیش بنده این دستگاه رو که گوشه ی خونه افتاده بود پیدا کردم و تحت حمایت خود قرار دادم!b-)
یه نکته ی جالب توجه هم کارتون این دستگاه داشت،پشت کارتون ضمانت نامه ی دستگاه قرار گرفته که وقتی بازش کردم دیدم که اون موقع سونی نماینگی واقعیتو ایران داشته!!!
و اما عکس آخر یه عکس کلاسیک برا اویل بازهای گرامی!
ps1 بازی خوب زیاد داشت ولی:
CRASH SERIES
PEPSI MAN
WINNING ELEVEN
SPIDER MAN
GRAN TURISMO
RE3
TEKKEN 3
به نظرم از بقیه سرتر بودند.
برای من پلی استیشن 1 در رزیدنت اویل سه خلاصه میشه ،اما بهترین بازیها از نظر من،
Resident Evil 3
Resident Evil 3
Resident Evil 3
:d
medal of honor2,1
teken 3
crash ctr
RE1
یادشون به خیر...
من از این دوتا از همه بیشتر خوشم میومد.
Driver 2
Medal of Honor
تکبیر
Resident Evil 3: Nemesis![]()
Jackie Chan
![]()
![]()
یعنی چطور میشه اسم PS1 باشه و اسم شاهکار Alone in the Dark نباشه... اصلا نمیشه آقا نمیشه
![]()
Dino Crisis 1 & 2
وای که چقد دلم واسشون تنگ شده![]()
نه بابا این نبود
یه جور دیگه بود
اینم چند تا عکس برا تجدید خاطرات:d
عکس اول:این اولین ps1 بود که من خریدم،اولین بازی هم که خریدم همراهشه یعنی عشقم RE3 ،این دستگاه مشکل برق داشت و هزار بار تعمیر شد اما هر دفعه که تعمیر میشد،میسوخت
تا این که پارسال همینجوری یهویی:d پیداش کردم و بردمش پیش یکی از دوستان که کارشم خوب بود ایشون طی عملیاتی ده دقیقه ای برام دوباره درستش کرد و الان مثل موتور هواپیما داره
کار میکنهاینم بگم که نزدیک 11 سال بود که ندیده بودمش....
*نکته:متاسفانه کارتون این دستگاه به تاریخ پیوست اما،دسته و آداپتور و حتی کابل تصویر خودش موجوده که حال نداشتم برم بیارمش![]()
عکس های دوم: اولین ps1 که دیدماین دستگاه رو یکی از اقوام بنده سال 78 از یکی از همین کشورای عربی خریده بود،که خیلی عجیب و غریب هم بود،مثلا این که دستگاه + کیف + یه
دسته اضافه خریده بود 370 هزار:-o
*نکته:چند وقت پیش بنده این دستگاه رو که گوشه ی خونه افتاده بود پیدا کردم و تحت حمایت خود قرار دادم!b-)
یه نکته ی جالب توجه هم کارتون این دستگاه داشت،پشت کارتون ضمانت نامه ی دستگاه قرار گرفته که وقتی بازش کردم دیدم که اون موقع سونی نماینگی واقعیتو ایران داشته!!!
و اما عکس آخر یه عکس کلاسیک برا اویل بازها!!
دمت گرم
عجب بازیی بود خداوکیلی..
خاطراتم زنده شد
Mortal Kombat Trilogy![]()
یادش بخیر منم با سری رزیدنت اویل چه خاطره ها که داشتم
بازی های دیگه ای که یادمه
1:metal slug
2:metal gear
3:largowinch
4 pepsi man
5:wwf smack down
6:tekken3