بهترین بازی ps1 از نظر شما چیه؟

• Thread starter Thread starter voyage
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با این که فوتبالیست ها همش عکس بود ولی خیلی حال میکردم باهاش :D

کلا هم ژاپنیه آخه :d نمیدونم چجوری باهاش ارتباط برقرار میکنید :d

untitled-1-300x240.jpg

ip کرش به خدا دست سونی نبود که بخواد بفروشه قبلا هم گفتم , دست یونیورسال بود و سونی ناشر 5 نسخه ی اول (4تای ناتی داگ+کرش بش) بود

قرارداد همکاری اصل کاری هستش --- مثلا یه استدیو مستقل میاد مثلا زنوبیل یا د لست استوری برای wii میزنه بد میبینی زیر مجموعه نینتندو هست در اصل

ناتی داگم که وضعیتش معلومه فقط انحصاری ها ps میزنه رقیب سونی که نیست یا برای کمپانی ها دیگه بازی که نمیزنه :d

حالا شما سخت نگیر اصلا برای من بوده کراش :d عروسک تومبا بچسب :))

Crash Team Racing
Tekken 3

مرسی سیاوش جان

حالا غیر از بازیا مطرح ps1 دیگه چه بازی ها ps1 بازی کردی؟؟؟؟

خیلی با حاله عروسکه عجب چیزی پیدا کردی :))

این بازی هم خیلی با حال بود خیلی نبردها سریع بود :d

آره خیلی باحاله با مزه اس :))

این بازی فکر میکنم بهش میگفتن مبارزه حیوانات اگر اشتباه نکنم :d

طرفدار سرسخت بازیا rpg :d نکنه فوتبالیستا زنونه نسخه ps1 هم پیدا کردی :d

عشق است بازی ms pacman نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه ولی خیلی منو سرگرم کرد چند ساله تو کفشم ولی هنوز جایی بازیش رو پیدا نکردم البته به صورت دیسک منظورمه

عشق است بازی ms pacman نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه ولی خیلی منو سرگرم کرد چند ساله تو کفشم ولی هنوز جایی بازیش رو پیدا نکردم البته به صورت دیسک منظورمه

آره بهروز درست گفتی Ms. Pac-Man ه

تا جایی که میدونم 2 نسخه توپ واسه ps1 هست که قبلا بازیشون کردم

Ms._Pac-Man_Maze_Madness_Coverart.png

Pac-Man_World.jpg

بازی Klonoa: Door to Phantomile واقعا عالی بود خیلی بهم حال میداد

Klonoa_playstation_front.jpg

Klonoa%20-%20Door%20to%20Phantomile%20(2).jpg

مرسی سیاوش جان
حالا غیر از بازیا مطرح ps1 دیگه چه بازی ها ps1 بازی کردی؟؟؟؟
قربونت
من سنم پایین بود بازیای معروف زیادی بازی نکردم ولی با pepsiman , God of War خاطرات خوبی دارم.PES هم که اون زمان خیلی خوب بود.اصل کاریم که سری Crash بود که من بیشتر Team Racing رو دوست داشتم.
GT,MGS,FF این بازیای معروفم دوست و آشناها بازی میکردم یادمه خودم بچه بودم زیاد درکشون نمیکردم :دی
پ.ن:نکته جالب اینه که تعداد نوشته هامم شده سالی که تیم ریسینگ اومد lol :دی

قربونت
من سنم پایین بود بازیای معروف زیادی بازی نکردم ولی با pepsiman , God of War خاطرات خوبی دارم.PES هم که اون زمان خیلی خوب بود.اصل کاریم که سری Crash بود که من بیشتر Team Racing رو دوست داشتم.
GT,MGS,FF این بازیای معروفم دوست و آشناها بازی میکردم یادمه خودم بچه بودم زیاد درکشون نمیکردم :دی
پ.ن:نکته جالب اینه که تعداد نوشته هامم شده سالی که تیم ریسینگ اومد lol :دی

فدات داداش

ولی واقعا کمپانی پپسی چه سرمایه گذاری کرده بود برای تبلیغات که بازی pepsiman ساخت بازی شد که جزو بهترین بازی ها ps1 از دیدگاه کل گیمرا دنیاه نه فقط ایران

pes یا همون winning eleven خودمون جزو بهترینا بود که فیفا به گرد پاشم نمیرسید اما از 2011 همه چی عوض شد و winning eleven یا pes کم رنگتر شد

:d

مثلا من بازی Rosco McQueen بازی میکردم داستانشم یه آتشنان بود کاراکتر بازی و عکس العمل میسنجید

Rosco_McQueen.jpg

playstation-41516-11327827574.jpg
playstation-41516-21327827574.jpg

playstation-41516-31327827574.jpg
playstation-41516-41327827574.jpg

کسی میدونه بازی ایزو ps1 از کجا میشه دانلود کرد چطوری رایت کرد و رو چه سی دی رایت کرد که دستگاه بیاره؟

از اینجا دانلود کن

http://www.emuparadise.me/Sony_Playstation_ISOs/2

برای رایت کردن این آموزش تصویری هستش

http://www.aparat.com/v/pF7ac

ehsanservat@
دقیقا گیم پلی عجیب و غریب خیلی باحالی داشت,تموم کردن مراحلش یکی از آرزوهای بچه ها بود زیادی سخت بود D :
pes دو نسل قبل عالی بود از سال 2007-8 دیگه کلا بهم ریخت.
آها ایول باحاله سرچش کردم بازی باحالی بوده.
با این تاپیک کلا رفتم سراغ بازیای قدیمی چقدر ویدیو ازشون زیاده واقعا حال کردم حس نوستالژي خاصی داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or