بهترین بازی ps1 از نظر شما چیه؟

• Thread starter Thread starter voyage
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
@ehsanservat

سلام داش احسان خیلی خوشحال شدم که برگشتی،اون دستگاهها قابلتو نداره،اون کلیپ هم که یعنی فوق العاده دمت گرم....:x

سلام آرش جان مرسی داداش .. امان از این بن شدن ها :(
مرسی داداش عزیزی صاحبش لازم داره :d داشتم تو سایت آپارات میگشتم اون کلیپ دیدم.... وقتی الان میبینیش درک میکنی چقدر روی این بازی کار شده چه گیم پلی چه گرافیکی چه ابهتی چه موزیکی چه اپیزود و انیمه ای و ......

473

تی فدا برار ;;)
فدات داداش :bighug:

اینم کلیپ اپیزود اول بازی اسپایدر من ps1
10 بازی برتر مرد عنكبوتی – Spider-Man PS1

متاسفانه خیلی از بازیا شاهکار و موندگار ps1 تو ایران شناخته شده نیستن

حالا چون خیلی به رزیدنت اویل 3 علاقه داری بیا این کلیپ شروع بازی رزیدنت اویل 3 هستشو ببینو حالشو ببر :bighug:

تریلر بازی فوق العاده قشنگ و ترسناک RESIDENT EVIL 3

امیر جان اینم گیم پلی 4 دقیقه ای از بازی درایور 1 ه
گیمپلی Driver 1 : You Are The Wheelman

نقد و برسی و بیوگرافی و نحوه ساخت تایرنت نمسیس این ویدئو یک مستند درباره نمسیس است

Resident Evil Nemesis Preview

ااا بازی جکی چان یادش بخیر

چقدر حال میداد بخصوص اون زمان که زیاد فیلما جکی چان میدیدیم

عکس خیلی قشنگیه داداش

ممنون

فدات حمید جان آره حق باتوه Alone in the Dark یه شاهکار بود روی ps1 که 2 نسخه هم برای ps1 داشت

داداش این لینک ببین

هم یه گیم پلی از دینو کراسیس 2 داره هم عکس کاور و اسکرین شات

Dino Crisis 2 - Sony Playstation - Games Database

اویل داری داداش اینو از کجا گیر آوردی آدما خیلی خیلی خیلی کمی این بازی رو روی ps1 بازی کردن کارت بیسته

بازیش خیلی باحاله :x

همینه داداش برای ps1 همین بازیه

اینم یه کلیپ از گیم پلی کاپیان سوباسا برای ps1
captain tsubasa PS1 hack

شاید نسخه میکرو میگی که عکسی بود

مرسی داداش
از بچگی استخر نرفتم :d یا دریا یا هیچی اونم دریا بابلسر :d

آرش جان کلا سری ها فت ژاپنی بودن سگ جون بودن اما سری ها اسلیم چون چینی بودن خوش ساخت نبودن هنوزم اون موقع چین انقدر جنس با کیفیت نمیزد من خودم ps1 فت داشتم چندتا از فامیلا پلی 1 من میدیدن میرفتن اسلیم میخریدن که خیلی ارزون بود تمامشون دستگاهاشون مشکل داشت یکی بقل دیسک بازی همون جایی که بازی قفل میشد میشکست یکی دستگاهش خود به خود خاموش میشد یکی باید در فشار میدادی تا دیسک کار کنه و .... تو همشونم دکمه پاور و دکمه باز شدن در میرفت پایین بالا نمیومد :))

درباره عکس دوم ps2 فت عشق منه :bighug: گرون نخریده بوده قیمتش همین بود خود من سری 1000 خریدم دست دومشو اون زمان 210 هزار تومن خریدم بعد ها که سری 7000 و 9000 اومد آکبندشون شد 240 هزار

نمایندگی رسمیشو مگه ندیده بودی من خودم رفتم دادم دستگاهمو سرویس کردن چون خونمون جایی بود که زیاد خاک میگرفت دادم تمیزش کردن تازه نمایندگی فروش هم تو پاساژ لباف طبقه دوم بود فروشگاه سونی که پلی 1 و پلی 2 اصلی میفروخت دکور پر بود از لوازما باحالو فانتزی --- تازه ساک خرید پلی 2 و.... هم میداد همراه کنسول

چون اهل دلی و خاطره بازی :d

واقعا عالی بود بخصوص اینکه Trilogy بود :bighug:

داداش بازی Rideg Racer یادت میاد؟؟؟؟

Rideg Racer

ایول چه بازی هایی رو بازی کردی :bighug:

نه متسفانه ridge racer بازی نکردم

- - -ویرایش - - -

تی فدا برار ;;)
فدات داداش :bighug:

اینم کلیپ اپیزود اول بازی اسپایدر من ps1
10 بازی برتر مرد عنكبوتی – Spider-Man PS1

متاسفانه خیلی از بازیا شاهکار و موندگار ps1 تو ایران شناخته شده نیستن

حالا چون خیلی به رزیدنت اویل 3 علاقه داری بیا این کلیپ شروع بازی رزیدنت اویل 3 هستشو ببینو حالشو ببر :bighug:

تریلر بازی فوق العاده قشنگ و ترسناک RESIDENT EVIL 3

امیر جان اینم گیم پلی 4 دقیقه ای از بازی درایور 1 ه
گیمپلی Driver 1 : You Are The Wheelman

نقد و برسی و بیوگرافی و نحوه ساخت تایرنت نمسیس این ویدئو یک مستند درباره نمسیس است

Resident Evil Nemesis Preview

ااا بازی جکی چان یادش بخیر

چقدر حال میداد بخصوص اون زمان که زیاد فیلما جکی چان میدیدیم

عکس خیلی قشنگیه داداش

ممنون

فدات حمید جان آره حق باتوه Alone in the Dark یه شاهکار بود روی ps1 که 2 نسخه هم برای ps1 داشت

داداش این لینک ببین

هم یه گیم پلی از دینو کراسیس 2 داره هم عکس کاور و اسکرین شات

Dino Crisis 2 - Sony Playstation - Games Database

اویل داری داداش اینو از کجا گیر آوردی آدما خیلی خیلی خیلی کمی این بازی رو روی ps1 بازی کردن کارت بیسته

بازیش خیلی باحاله :x

همینه داداش برای ps1 همین بازیه

اینم یه کلیپ از گیم پلی کاپیان سوباسا برای ps1
captain tsubasa PS1 hack

شاید نسخه میکرو میگی که عکسی بود

مرسی داداش
از بچگی استخر نرفتم :d یا دریا یا هیچی اونم دریا بابلسر :d

آرش جان کلا سری ها فت ژاپنی بودن سگ جون بودن اما سری ها اسلیم چون چینی بودن خوش ساخت نبودن هنوزم اون موقع چین انقدر جنس با کیفیت نمیزد من خودم ps1 فت داشتم چندتا از فامیلا پلی 1 من میدیدن میرفتن اسلیم میخریدن که خیلی ارزون بود تمامشون دستگاهاشون مشکل داشت یکی بقل دیسک بازی همون جایی که بازی قفل میشد میشکست یکی دستگاهش خود به خود خاموش میشد یکی باید در فشار میدادی تا دیسک کار کنه و .... تو همشونم دکمه پاور و دکمه باز شدن در میرفت پایین بالا نمیومد :))

درباره عکس دوم ps2 فت عشق منه :bighug: گرون نخریده بوده قیمتش همین بود خود من سری 1000 خریدم دست دومشو اون زمان 210 هزار تومن خریدم بعد ها که سری 7000 و 9000 اومد آکبندشون شد 240 هزار

نمایندگی رسمیشو مگه ندیده بودی من خودم رفتم دادم دستگاهمو سرویس کردن چون خونمون جایی بود که زیاد خاک میگرفت دادم تمیزش کردن تازه نمایندگی فروش هم تو پاساژ لباف طبقه دوم بود فروشگاه سونی که پلی 1 و پلی 2 اصلی میفروخت دکور پر بود از لوازما باحالو فانتزی --- تازه ساک خرید پلی 2 و.... هم میداد همراه کنسول

چون اهل دلی و خاطره بازی :d

واقعا عالی بود بخصوص اینکه Trilogy بود :bighug:

داداش بازی Rideg Racer یادت میاد؟؟؟؟

Rideg Racer

ایول چه بازی هایی رو بازی کردی :bighug:

نه متسفانه ridge racer بازی نکردم

• Like
Reactions: ehsanservat
ریمستر مثل این :d

jnadri3231_80100-697697!1.jpg

خوب شد این عکسو گذاشتی،باید به همه دوستانی که میخوان برا خاطره بازی برن ps1 بخرن بگم که این مدل استوکها و اونایی که پلمپ "پرسون" پشتشون خرده،به هیچ دردی

نمیخورن ، قطعات غیر اصلی + بعضیاشون هم ساخت ایرانه،اگه خوشتون میاد ps1 بخرید از دوستان یا اشناهاتون که ps1 قدیمی چه اسلیم چه فت داشتن بگیرین چون این مدل

فوق العاده افتضاس ..... و من الله توفیق

عجب چیزیه:x

آره خیلی قشنگه :bighug:
اینا ریفر داخلین :d بر میدارن ps1 فت باز نیکنن ترو تمیز میکنن بعد یه ست کامل بدنه جدید نو روش میندازن یه لنز دو نیم دور نو هم میندازن دورش سلفون میکشن
بعد یه دسته دوال شوک میزارن با کابل تصویر تو و سیم برق نو
یه جعبه هم طرح ps4 براش چاپ میکنن درست میکنن

قیمتشم بین 60 تا 75 هزاره بسته به ضمانت داشتنه -- بنظرم از دستگاه ها دست دوم که از دست آدم میخره بهتره
دو رنگ طوسی و مشکی دارن

من موندم چطور بازی سنتر 10 ساله راه افتاده؟ مگه میشه؟ ایرادا سایت ها چند ماهه رو داره آخه یه روز میایی گوگل این فروم سایت دارای کد ها مخرب میشناسه – یه روز میایی سایت کلا بالا نمیاد – یه روز میایی سایت ارور سرور میده – یه روز میایی سایت بالا نمیاد فقط با هسته زردآلو شکن بالا میاد :d – یه روز میایی سایت ارور 504 میده – یه روز میایی میبینی مشخصات و کد ها دیتابیس اومده بجا سایت - یه روز میایی مثل امروز سایت بزور لود میشه

وارد شدن به این سایت از جنگیدن تو میدون جنگ سختره بعد وارد میشی راحت بنت میکنن --- امروز پدرم در اومد سایت بیارم بالا

هر بار سونی 1 رو تو جعبه چیز میذارن میفروشن تو جعبه میکرو هم فک کنم گذاشتم حالا سونی 1 میذارن تو جعبه سونی 4 خوبه تو جعبه ابکس باکس نذاشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or