تی فدا برار
فدات داداش :bighug:
اینم کلیپ اپیزود اول بازی اسپایدر من ps1
10 بازی برتر مرد عنكبوتی – Spider-Man PS1
متاسفانه خیلی از بازیا شاهکار و موندگار ps1 تو ایران شناخته شده نیستن
حالا چون خیلی به رزیدنت اویل 3 علاقه داری بیا این کلیپ شروع بازی رزیدنت اویل 3 هستشو ببینو حالشو ببر :bighug:
تریلر بازی فوق العاده قشنگ و ترسناک RESIDENT EVIL 3
امیر جان اینم گیم پلی 4 دقیقه ای از بازی درایور 1 ه
گیمپلی Driver 1 : You Are The Wheelman
نقد و برسی و بیوگرافی و نحوه ساخت تایرنت نمسیس این ویدئو یک مستند درباره نمسیس است
Resident Evil Nemesis Preview
ااا بازی جکی چان یادش بخیر
چقدر حال میداد بخصوص اون زمان که زیاد فیلما جکی چان میدیدیم
عکس خیلی قشنگیه داداش
ممنون
فدات حمید جان آره حق باتوه Alone in the Dark یه شاهکار بود روی ps1 که 2 نسخه هم برای ps1 داشت
داداش این لینک ببین
هم یه گیم پلی از دینو کراسیس 2 داره هم عکس کاور و اسکرین شات
Dino Crisis 2 - Sony Playstation - Games Database
اویل داری داداش اینو از کجا گیر آوردی آدما خیلی خیلی خیلی کمی این بازی رو روی ps1 بازی کردن کارت بیسته
بازیش خیلی باحاله
همینه داداش برای ps1 همین بازیه
اینم یه کلیپ از گیم پلی کاپیان سوباسا برای ps1
captain tsubasa PS1 hack
شاید نسخه میکرو میگی که عکسی بود
مرسی داداش
از بچگی استخر نرفتم :d یا دریا یا هیچی اونم دریا بابلسر :d
آرش جان کلا سری ها فت ژاپنی بودن سگ جون بودن اما سری ها اسلیم چون چینی بودن خوش ساخت نبودن هنوزم اون موقع چین انقدر جنس با کیفیت نمیزد من خودم ps1 فت داشتم چندتا از فامیلا پلی 1 من میدیدن میرفتن اسلیم میخریدن که خیلی ارزون بود تمامشون دستگاهاشون مشکل داشت یکی بقل دیسک بازی همون جایی که بازی قفل میشد میشکست یکی دستگاهش خود به خود خاموش میشد یکی باید در فشار میدادی تا دیسک کار کنه و .... تو همشونم دکمه پاور و دکمه باز شدن در میرفت پایین بالا نمیومد
درباره عکس دوم ps2 فت عشق منه :bighug: گرون نخریده بوده قیمتش همین بود خود من سری 1000 خریدم دست دومشو اون زمان 210 هزار تومن خریدم بعد ها که سری 7000 و 9000 اومد آکبندشون شد 240 هزار
نمایندگی رسمیشو مگه ندیده بودی من خودم رفتم دادم دستگاهمو سرویس کردن چون خونمون جایی بود که زیاد خاک میگرفت دادم تمیزش کردن تازه نمایندگی فروش هم تو پاساژ لباف طبقه دوم بود فروشگاه سونی که پلی 1 و پلی 2 اصلی میفروخت دکور پر بود از لوازما باحالو فانتزی --- تازه ساک خرید پلی 2 و.... هم میداد همراه کنسول
چون اهل دلی و خاطره بازی :d
واقعا عالی بود بخصوص اینکه Trilogy بود :bighug:
داداش بازی Rideg Racer یادت میاد؟؟؟؟
Rideg Racer
ایول چه بازی هایی رو بازی کردی :bighug: