بهترین بازی ps1 از نظر شما چیه؟

• Thread starter Thread starter voyage
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میخوام بگیرم منتها ازین سونی 1 بزرگا قدیمیا که ژاپنیه پیدا نمیشه بعدم بازی رایت کنم نمیدونم بیاره یا نه.

تصمیم با خودته بازیا ps1 رو شبیه ساز بازی کنی یار وری خود کنسول

کنسول ps1 فت که ریخته تو سایت دیوار تا 2 ساعت پیش یکی بود با 50 تا بازی و 2 دسته قیمتش 50 هزار بود

یکی دیگم تو سایت شیپور دیدم با جعبه و پک کامل و 5 تا بازی اون 45 هزار زنگ زدم گفت امروز صبح فروش رفت

تو همین سایتا بگردی ریخته قیمتی هم ندارن

اسلیم که پره اما خوب نیست خودتم خوب میدونی

این آقا احسان خیلی بچه باحالیه خداوکیلی اصن خیلی با پستا و تاپیکاش حال میکنم،دمش گرم...:x

داش احسان از شما بعیده،مگه اونایی که ما گفتیم خز و کلیشه ای بود؟

مرسی آرش جان لطف داری بهم با وجود شماهاست که این تاپیک داره پیش میره و از صحبت کردن و درمیون گذاشتن تجربیاتمون و ...... داریم لذت میبریم

نه آرش جان تو رو نمیگم --- یکی از دوستام که ps1 آکبند فت داره حتی چیپست کپی خور رو دستگاه نرفته حتی جعبه پلمپه اومد این تاپیک بعد بهم گفت هیچکی قدر ps1 نمیدونه

گفتم چطور؟ این همه آدم اینجان -- گفت هیچی اکثر اومدن 4 تا بازی نوشتن پپسی من - رزیدنت اویل 3 - کراش و ... بعد رفتن

Persona%202%20-%20Eternal%20Punishment%20%5BBonus%20Disc%5D%20%5BU%5D%20%5BSLUS-01339%5D-front.jpg

برنامه Action Replay max 4.2

برنامه Action Replay max 4.2 يكي از بهترين برنامه ها در زمينه ابزار رمز و چيت هستش ... كه رمز بيشتر بازيهاي PS1 يا داره يا ميشه بهش اضافه كرد.

ورژن 4.2 نسخه جديد از برنامه Action Replay براي پلي استيشن يك هست.

کار کردن با این برنامه اسونه فقط رمز رو فعال كنيد و ديسك بازي رو بزاريد و اجرا كنيد همین.

جالبه بدونید يكی از قابليت های اين برنامه داشتن مديا پليره یعنی شما روی ps1 بدون داشتن کارت ویدیو میتونید با با استفاده از این برنامه سی دی های VCD يا موزيك اجرا كنيد.

Action%20Replay%202%20Version%202.30%20%28Bonus%20PSone%20Codes%21%29.jpg

لینک دانلود برنامه : Action Replay

فایل از حالت فشرده خارج کنید بعد ایمیج bin رو رایت کنید روی سی دی خام

آخرین ویرایش:
مرسی آرش جان لطف داری بهم با وجود شماهاست که این تاپیک داره پیش میره و از صحبت کردن و درمیون گذاشتن تجربیاتمون و ...... داریم لذت میبریم

نه آرش جان تو رو نمیگم --- یکی از دوستام که ps1 آکبند فت داره حتی چیپست کپی خور رو دستگاه نرفته حتی جعبه پلمپه اومد این تاپیک بعد بهم گفت هیچکی قدر ps1 نمیدونه

گفتم چطور؟ این همه آدم اینجان -- گفت هیچی اکثر اومدن 4 تا بازی نوشتن پپسی من - رزیدنت اویل 3 - کراش و ... بعد رفتن

چاکرم احسان جان،فکر کنم بشناسم ایشون رو ،چون تا گفتی آیسی کپی فهمیدم کیه،درسته که پلی استیشن بانک بزرگی از بازیه و هزاران بازی براش اومده اما اینایی که تو این تاپیک گفته

شد اکثرا مهم ترین بازی ها بودن،خیلی ها از جمله خود من رزیدنت اویل رو با پلی استیشن میشناسیم،به خصوص نسخه سوم که برا ps1 اومد ، کنسول های دیگه هم نسلش

توانایی اجراش رو نداشتن و کپکام اونا رو برا نسل بعد منتشر کرد از جمله گیم کیوب و دریم کست،در صورتی که ساترن و n64 هنوز تولیدشون کاملا متوقف نشده بود....

اینم مقایسه RE2

چاکرم احسان جان،فکر کنم بشناسم ایشون رو ،چون تا گفتی آیسی کپی فهمیدم کیه،درسته که پلی استیشن بانک بزرگی از بازیه و هزاران بازی براش اومده اما اینایی که تو این تاپیک گفته

شد اکثرا مهم ترین بازی ها بودن،خیلی ها از جمله خود من رزیدنت اویل رو با پلی استیشن میشناسیم،به خصوص نسخه سوم که برا ps1 اومد ، کنسول های دیگه هم نسلش

توانایی اجراش رو نداشتن و کپکام اونا رو برا نسل بعد منتشر کرد از جمله گیم کیوب و دریم کست،در صورتی که ساترن و n64 هنوز تولیدشون کاملا متوقف نشده بود....

اینم مقایسه RE2

درسته موافقم

البته گاهی اونطوری پیش رفتن باعث سردی و عدم پیشرفتن تاپیک میشه -- حداقلش اینه میشه دوستان از تجربیاتشون از خاطراتشون از لذت هایی که از این کنسول بردن بیان تعریف کنن که ماهم لذت ببریم :bighug:

در رابطه با رزیدنت اویل باید بگم رقبا که از نظر سخت افزاری قویتر از ps1 بودن اما چنتا عامل باعث شد ps1 موفق بشه ( سگا ساترین که قویترن کنسول اون نسل بود اما بخاطر اشتباهات فاحش مدیریتی مردم اعتماد خودشونو به سگا از دست دادن ) از اون ور نینتندو 64 3 برابر ps1 قدرت داشت که آخر نسل 5 وارد نسل شد و مشکل اساسیش این بود کارتجی بود برعکس ps1 که دیسک خور بود ( به طبع کارتج محدودیت هایی داره مثل حجم مگابایت کارتج و ...... که باعث میشد مجبور شن بازی بیهینه کنن ) بخاطر همین افت میکرد من خود ذزیدنت اویل 2 نینتندو 64 دانلود کردم کلا 62 مگابایت بود اما حالا نسخه ps1 ببین چقدر حجم داشت پس معلومه نسخه ps1 دارای جذئیات بیشتر - گرافیک بهتر و ....... بود ( نینتندو 64 خیلی از بازی هاش حجمشون حدود 30 مگابایته در حد بازی ها فلش :d)

اون زمان ps1 اولین کنسول سونی بود انقدر خوب عمل کرد که بازی هایی که برای pc میومد یه نسخه هم برای ps1 میدادن بازی ها که قرار بود برای کنسولا دیگه هم بیاد یه نسخه برای ps1 میومد یا از اون کنسول هدف حذف میشد و فقط برای ps1 میومد

مثلا قرار بود بازی راد راش فقط انحصاری سونی باشه اما چند نسخه روی ps1 اومد

37491-Road_Rash_3D_[U]-1.jpg

درسته موافقم

البته گاهی اونطوری پیش رفتن باعث سردی و عدم پیشرفتن تاپیک میشه -- حداقلش اینه میشه دوستان از تجربیاتشون از خاطراتشون از لذت هایی که از این کنسول بردن بیان تعریف کنن که ماهم لذت ببریم :bighug:

در رابطه با رزیدنت اویل باید بگم رقبا که از نظر سخت افزاری قویتر از ps1 بودن اما چنتا عامل باعث شد ps1 موفق بشه ( سگا ساترین که قویترن کنسول اون نسل بود اما بخاطر اشتباهات فاحش مدیریتی مردم اعتماد خودشونو به سگا از دست دادن ) از اون ور نینتندو 64 3 برابر ps1 قدرت داشت که آخر نسل 5 وارد نسل شد و مشکل اساسیش این بود کارتجی بود برعکس ps1 که دیسک خور بود ( به طبع کارتج محدودیت هایی داره مثل حجم مگابایت کارتج و ...... که باعث میشد مجبور شن بازی بیهینه کنن ) بخاطر همین افت میکرد من خود ذزیدنت اویل 2 نینتندو 64 دانلود کردم کلا 62 مگابایت بود اما حالا نسخه ps1 ببین چقدر حجم داشت پس معلومه نسخه ps1 دارای جذئیات بیشتر - گرافیک بهتر و ....... بود ( نینتندو 64 خیلی از بازی هاش حجمشون حدود 30 مگابایته در حد بازی ها فلش :d)

اون زمان ps1 اولین کنسول سونی بود انقدر خوب عمل کرد که بازی هایی که برای pc میومد یه نسخه هم برای ps1 میدادن بازی ها که قرار بود برای کنسولا دیگه هم بیاد یه نسخه برای ps1 میومد یا از اون کنسول هدف حذف میشد و فقط برای ps1 میومد

مثلا قرار بود بازی راد راش فقط انحصاری سونی باشه اما چند نسخه روی ps1 اومد

درسته ساترن واقعا سخت افزار قدرت مندی داشت،اما سونی همیشه از سخت افزار بهینه استفاده میکنه که در عین سادگی بهترین ها رو ارائه میده و از همین لحاظ شبیه اپل هستش،الان اگه سخت افزار آیفون و بقیه

گوشیها رو نگاه کنید متوجه میشید که آیفون چطور تونسته با این سخت افزار نسبتا ساده نسبت به بقیه گوشیها بهتر باشه....

گفتی رود راش یاد یه خاطره افتادم،یادمه اون موقع تازه نسخه ps1 اومده بود من رفتم از یکی گرفتمش،جلو بابام نشستم بازیش کردم،آخرش که مسابقه تموم شد و اول شدم یه دمو فوق العاده خطرناک نشون داد:">

بابام گفت این چیه/:) و یکم بهم حرف زد و زد cd مردم رو شکوند:)).....یادش به خیر:((

درسته ساترن واقعا سخت افزار قدرت مندی داشت،اما سونی همیشه از سخت افزار بهینه استفاده میکنه که در عین سادگی بهترین ها رو ارائه میده و از همین لحاظ شبیه اپل هستش،الان اگه سخت افزار آیفون و بقیه

گوشیها رو نگاه کنید متوجه میشید که آیفون چطور تونسته با این سخت افزار نسبتا ساده نسبت به بقیه گوشیها بهتر باشه....

گفتی رود راش یاد یه خاطره افتادم،یادمه اون موقع تازه نسخه ps1 اومده بود من رفتم از یکی گرفتمش،جلو بابام نشستم بازیش کردم،آخرش که مسابقه تموم شد و اول شدم یه دمو فوق العاده خطرناک نشون داد:">

بابام گفت این چیه/:) و یکم بهم حرف زد و زد cd مردم رو شکوند:)).....یادش به خیر:((

درسته باهات موافقم البته اینم در نظر بگیر سگا سر سگا سی دی که عرضه کرد بعد یهو سال بعدش کنسول سگا ساترن عرضه کرد مردم شاکی شدن و تازه 1 سال اول عرضه هم بازی نداشت

:)) خونه شانس آوردی جلوش فاکس هانت بازی نکردی :d

49359283.jpg

کوئین

یکی از بازیایی که باهاش خیلی حال کردم اون زمان بازی Spice World بود

اون زمانا من زیاد موزیکا خارجی گوش میدادم مثل کوئین - پینک فلوید - بریتنی اسپیرز - مدرن تاکینگ و .......

یکی از این گروه ها گروه انگلیسی Spice Girls بود

رفته بودم میدون تجریش پاساژ کیش فاز دوم اونجا 2 تا فروشگاه بود یکیشون مگاگیم شعبه 2 دوم بود بازیا و کنسولا روزو داشت -- رفته بودم پیشش بازی gameboy advance بخرم کارتج بازی بریتنی اسپیرز برای gba خریدم بهش گفتم ps1 بازی بازی ریتمی داره یا همچین چیزایی

گفت Spice World دارم داد دیدم

Spice%20World%20[U]%20[SLUS-00723]-front.jpg

خیلی ذوق مرگ شدم :d بازی اوریج بود اگر اشتباه نکنم 14 هزار تومن خریدم

خیلی حال داد یادش بخیر تو بازی هم از شوها خود گروه استفاده کرده بودن :bighug:

این تاپیک جذاب به لطف زحمات و نظرات دوستان تبدیل به تاپیکی فوق العاده لذت بخش شده. ممنون از همه دوستان.

از بازیهای مورد علاقه پلی استیشن 1 با توجه به تجربه شخصی این اسامی رو به یاد میارم:
فکر کنم اولین بازی که حس متفاوت بودن کنسول PS1 رو برای منبازی رزیدنت ایول که یادمه وقتی برای اولین بار توی کلوپ دیدم واقعا تعجب کردم! گرافیک 3 بعدی بازی بعد از تجربه 3 نسل آتاری 2600 و نینتندو و سگا واقعا اغوا کننده و محیرالعقول به نظر می رسید! تجربه ای نو از بازی چه از لحاظ گرافیک و چه از لحاظ گیم پلی که با همراه شدن با گیم پدهای شوک دار هر گیمری رو به وجد میاورد.

اما در مورد تجربه شخصی از بازیهای مورد علاقه ام از این کنسول موفق با بازیهای سبک فایتینگ یا مبارزه ای شروع می کنم:
بازی تکن و شخصیت های فراموش نشدنی این بازی که در هر کلوپی گل سر سبد بازی های پلی استیشن یک (به علت آرکید بودن و حالت 2 نفره بازی) بود. یادش به خیر که همیشه این بازی پایه ثابت جمع شدن و اجرای بازی با دوستان بود. در همین سبک بازی Bloody Roar 2 هم با اون تبدیل شدن های حیوانی و صد البته گرافیک درخشانش خیلی چشمگیر بود گر چه به لحاظ تعداد شخصی تهای بازی از تکن پایین تر بود. بازی دیگه توی همین سبک بازی Kensei: Sacred Fist بود که نمی دونم دوستان این بازی رو تجربه کردند یا خیر ولی برای خود من یکی از بازی های جذاب سبک مبارزه ای با حرکات منحصر به فرد هر شخصیت بود که باید به قول اون روزیها بقیه شخصیت های بازی رو که در دسترس نبودند با مبارزه زنده!!! می کردیم!! وای که یادش به خیر!!!

KenseiSacredFist_NAfrontcover.png

playstation-31041-31311477281.jpg

در همین سبک بازی Thrill Kill رو یادم میاد که یه جورایی گویا قرار به کنسل شدن این بازی بوده ولی خوب به هر حال در اون ایام وارد بازار شده بود و ما هم مثل همیشه!!! به اجراش پرداختیم!!! بازی از خشونت بالایی در زمان خودش برخوردار بود:

37690-Thrill_Kill_[U]-1.jpg

448-Thrill_Kill_(PAL)-1.jpg

از بازیهای کمتر آشنای دیگه در این سبک بازی Wu-Tang: Shaolin Style رو یادم میاد که با این بازی هم خاطره دارم که شامل چند سیاه پوست و مبارزه های اونها میشد:

Wu-Tang_-_Shaolin_Style_Coverart.png

wu_tang3.jpg

عناوین دیگه هم فکر می کنم بود که البته الان دیگه باید برگردم سر کار!!! پس تا بعد.

• Like
Reactions: alisantori

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or