mqg1387
کاربر سایت
Fifa 2003کسی میدونه بهترین فیفا برای PS1 کدومه؟
Fifa 2003کسی میدونه بهترین فیفا برای PS1 کدومه؟
با عرض معذرت قربان فقط مطمینید از این؟ خودتون 98 و 2001 و 2002 رو بازی کردید که میگید 2003 بهتره؟بیشترم گیم پلی بازی مد نظرمه خوب باشه نه گرافیکشFifa 2003
از منظر گیم پلی و گرافیک با هم میشه گفت ۲۰۰۱ بهترین بودبا عرض معذرت قربان فقط مطمینید از این؟ خودتون 98 و 2001 و 2002 رو بازی کردید که میگید 2003 بهتره؟بیشترم گیم پلی بازی مد نظرمه خوب باشه نه گرافیکش
آره بازی خیلی قشنگ و دوست داشتنی و البته خوش امتیازی هستش! یه نسخه هم روی گیم بوی ادونس داره.یه بازی باحال pac man برای ps1
یعنی یه چیزایی تو حاشیه دنیای گیمینگ هست اصن یه وضعیاینم یه کلیپ از بازی قطار ps1
شبیه ساز رانندگی قطار هست ع
مرا کسی تو ایران اینو داشته قبلاً
شما در ابتدا باید یک رایتر با سرعت زیر 8X داشته باشی، رایترهای قدیمی بالای 16Xــن و چنین رایتر بسیار قدیمی که پایینترین سرعت رو داشته باشه اونم سالم سخت گیر میاد و یک سیستم فسیل هم باید باشه که بهش وصل بشه، با ULTRA ISO و امثالهم بهت سرعت 2X در برنامه هم نشون می ده ولی در نهایت پیش فرض 16X رایت می کنه. هر چی سرعت پایینتر باشه روی کنسول راحتتر اجرا می شه. رام ها که مثل هلو آپدیت شده وجود داره و با یک سرچ ساده PS1 ROM کلی سایت بالا میاددوستان سایت خارجی میشناسین که بشه بازی های ps1 رو بصورت اورجینال دانلود کرد برای رایت روی سی دی و بازی کردن میخوام ؟
ممنون امیر جانشما در ابتدا باید یک رایتر با سرعت زیر 8X داشته باشی، رایترهای قدیمی بالای 16Xــن و چنین رایتر بسیار قدیمی که پایینترین سرعت رو داشته باشه اونم سالم سخت گیر میاد و یک سیستم فسیل هم باید باشه که بهش وصل بشه، با ULTRA ISO و امثالهم بهت سرعت 2X در برنامه هم نشون می ده ولی در نهایت پیش فرض 16X رایت می کنه. هر چی سرعت پایینتر باشه روی کنسول راحتتر اجرا می شه. رام ها که مثل هلو آپدیت شده وجود داره و با یک سرچ ساده PS1 ROM کلی سایت بالا میاد
با پایینترین سرعت حتی 2X بهتره و به نتیجه می رسی، رایترت اگر 16X باشه بیخیال شو چون زیر اون در حالت پیش فرض رایت نمی کنه و فقط دیسک از بین می رهممنون امیر جان
رایترم از برند ایسوس واسه تقریبا 10 سال پیشه سیستم فسیل هم دارم الان رام رو که دانلود کردم باید با پایین ترین سرعت ممکن که 2x باشه رایت کنم
الان اگه رایترم با سرعت پایین رایت نکنه بیخیال بشم ؟
سلام برای ps2 تبدیل موس هست؟ ps2 فت هم مثل PS1 موس داره؟چرا نده
خود پلی ۱ اصلا موس داره
پشت جعبه پلی ۱ فت هم عکسش هست
حالا این مبدل غیر رسمی برا تبدیل موس و کیبورد عادی به پلی ۱