che-jaleb کاربر سایت Jun 29, 2020 #496 تبدیل موس و کیبورد برای ps1 Reactions: navidkid, Sega_genesis, sina-ranger و 4 کاربر دیگر
hossein gamer کاربر سایت Jun 29, 2020 #497 گفت بهترین بازی نه لیست بازیها Reactions: playstation2 and Android_game
Bijanlll کاربر سایت Aug 3, 2020 #499 نوشته شده توسط che-jaleb: تبدیل موس و کیبورد برای ps1 بیشتر... عالیه یعنی واقعا توی بازی ها جواب میده؟ Reactions: Sega_genesis, playstation2, Android_game and 1 other person
نوشته شده توسط che-jaleb: تبدیل موس و کیبورد برای ps1 بیشتر... عالیه یعنی واقعا توی بازی ها جواب میده؟
che-jaleb کاربر سایت Aug 3, 2020 #500 نوشته شده توسط Bijanlll: عالیه یعنی واقعا توی بازی ها جواب میده؟ بیشتر... چرا نده خود پلی ۱ اصلا موس داره پشت جعبه پلی ۱ فت هم عکسش هست حالا این مبدل غیر رسمی برا تبدیل موس و کیبورد عادی به پلی ۱ Reactions: m2relax and Bijanlll
نوشته شده توسط Bijanlll: عالیه یعنی واقعا توی بازی ها جواب میده؟ بیشتر... چرا نده خود پلی ۱ اصلا موس داره پشت جعبه پلی ۱ فت هم عکسش هست حالا این مبدل غیر رسمی برا تبدیل موس و کیبورد عادی به پلی ۱
che-jaleb کاربر سایت Aug 8, 2020 #501 یه کنسول دوست داشتنی و محبوب Reactions: amin200200, Sega_genesis, Android_game و 3 کاربر دیگر
satellitedvb کاربر سایت Aug 8, 2020 #502 Herc's Adventures فوتبال 99 Reactions: Sega_genesis, playstation2, Android_game و 2 کاربر دیگر
PEDRAMGOLCHIN کاربر سایت Nov 24, 2020 #504 Syphon filter Resident evil Medal of honor Crash series Dino crisis 1&2 Gran turismo 2 Winning eleven series و خیلی های دیگه که حضور ذهن ندارم Reactions: Sega_genesis, playstation2, Android_game and 1 other person
Syphon filter Resident evil Medal of honor Crash series Dino crisis 1&2 Gran turismo 2 Winning eleven series و خیلی های دیگه که حضور ذهن ندارم
A Android_game کاربر سایت Jan 28, 2021 #505 بازی Rosco McQueen تو دیسک demo رو ps1 بازی کردم اما هیچوقت نتونستم خود بازیشو گیر بیارم Reactions: playstation2, Sega_genesis, PEDRAMGOLCHIN و 2 کاربر دیگر
pearl22 کاربر سایت Apr 18, 2021 #507 رزیدنت ایول یکی از زیباترین بازیهایی ps1که بنظرم اون حس ترس و لذت برای یه گیمر تکرار نمیشه . برای من اون نسخه survivorخیلی زیبا بود هر چند در بیان رزیدنت ایول ها اسمش خیلی کم برده میشه . اما برای من یکی از بهترین نسخه هاش بود.? Reactions: Sega_genesis, playstation2, mostafaamiri و 4 کاربر دیگر
رزیدنت ایول یکی از زیباترین بازیهایی ps1که بنظرم اون حس ترس و لذت برای یه گیمر تکرار نمیشه . برای من اون نسخه survivorخیلی زیبا بود هر چند در بیان رزیدنت ایول ها اسمش خیلی کم برده میشه . اما برای من یکی از بهترین نسخه هاش بود.?
m2relax کاربر سایت Dec 7, 2021 #509 فوتبال 99 خاطره انگیز رزیدنت اویل ها تکن 3 و ........... Reactions: Sega_genesis, playstation2 and mqg1387
A Aperture کاربر سایت Dec 7, 2021 #510 کسی میدونه بهترین فیفا برای PS1 کدومه؟ Reactions: Sega_genesis