highlight
کاربر سایت
برای پلی استیشن یکePSXe و برای پلی استیشن دو PCSX2 مناسبند.سلام رفیق بهترین شبیه ساز اجرای بازیای پلی استیشن 1 و2 کدومه؟
برای پلی استیشن یکePSXe و برای پلی استیشن دو PCSX2 مناسبند.سلام رفیق بهترین شبیه ساز اجرای بازیای پلی استیشن 1 و2 کدومه؟
700 تومن؟! درسته که نوستالوژیک هستش اما چه کاریه؟ با شبیه ساز راحت و مجانی، خیلی قابلیتهای بیشتری روی یک کامپیوتر معمولی به بالا بدست میاد (حتی روی موبایل و تبلت). خروجی تصویر قابل تنظیم، ساپورت دسته های سازگار با کامپیوتر، مموری کارت مجازی، سیو و لود لحظه ای، ارتقای گرافیکی بازیها، اجرای انواع بازیها، قابلیت ضبط صدا و تصویر بازی، اعمال کد تقلب و ...ممنون
این ps1 mini ها جدید سونی زده
حدود ۷۰۰ هزار تومنه
نه دیسک میخوره ، نه مموری کارت میخوره ، نه نیاز به مبدل ۴ دسته داره ، نه لنز
یه ۲۰ تا ۳۰ تا بازی داخلی داره
خروجی تصویر hdmi داره و 720p خروجیش
۲ دسته همراهشه
دسته هاش پورت usb ه
خیلی راحت هک میشه
با پورت usb دسته با فلش یا هارد اکسترنال همه بازیا ps1 راحت اجرا میکنه
همشون عااااالی بودن خیلی دنیای قشنگی داشتیم واقعا.به نظر شما بهترین و جالب ترین بازی ps1 چیه؟
به نظر من
sheep dog wolf
metal slug
Crash bash
crash 4
driver 2
pepsi man
pink panther
tekken 2,3
mortal kombat 4
یعنی این بازی حرف نداشت. خداییش هم بی همتاست. ایول داش احسان بابت تجدید خاطرات.
یکی تو فروم بازی کرده فکر کنم اسمش nero7 و آواتارش هم کیلزون2 بود و گفت که تا آخر قابل بازی نیست و وسطای کار باگ میشه و نمیشه ادامه داددوستان کسی اویل 1.5 رو بازی کرده ؟؟؟
مراحلش قابل تعویضهیکی تو فروم بازی کرده فکر کنم اسمش nero7 و آواتارش هم کیلزون2 بود و گفت که تا آخر قابل بازی نیست و وسطای کار باگ میشه و نمیشه ادامه داد
قابل بازی هست آخرش؟مراحلش قابل تعویضه
حدود 4-5 سال پیش بازی کردم فک کنم select رو ک بزنی میتونی مراحل رو انتخاب کنی 2 تا کرکتر هم داره...بلهقابل بازی هست آخرش؟
یکی لیان یکی الزا والکر که بعدا بخاطر مشکلات داستانی کامیا (خالق DMC) مجبور شد بازی عوض کنه و نویسنده جدید سری تبدیلش کرد به کلیر ردفیلد البته ت. ریمبک 2 میتونی اسکین الزا واکر بپوشیحدود 4-5 سال پیش بازی کردم فک کنم select رو ک بزنی میتونی مراحل رو انتخاب کنی 2 تا کرکتر هم داره...بله
آره بازی ModNation Racers رو psp خودم بازی کردم اصلا حال نداد , فقط تریلرش جالب بود
خوب طبیعیه قدیم تر بیشتر بازیا فقط برای سرگرمی و شادی و پر کردن اوقات فراغت ساخته میشدن و به طبع بازیا لت بخش تر از بازیا الان بودن
خودت فکر کن چرا منی که به فرض ps4 داشتم چرا دنبال خرید کنسول nintendo 3ds هستم , کمپانی نینتندو برا همین معروفه و کنسول هاش پرفروشن حسابی با اینکه سخت افزار ضعیفی دارن چون تم قدیم بازیا حفظ کرده و بازیاش باحالن
این جور بازیا حال میده بهم حسابی