بهترین بازی ps1 از نظر شما چیه؟

• Thread starter Thread starter voyage
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه بازی هست در سبک سرباز کوچک به اسم special force برای پلی استیشن وان این جزو یکی از بهترین بازی های دو بعدی بود که تا به حال کردم اصلا لذتش چند برابر سربازان کوچک بود. ولی نمیدونم این بازی چرا بعد از چند مرحله کرش میکرد و جلو نمیرفت یهو الان یادم افتاد باید برم سراغش یادش به خیر کلی خاطرات زنده شد. نمیدونم مشکل از ایزوش بود یا نه دو سه نسخه هم ازش داشتم همشون کرش میکرد باید ببینم فایل ایزو سالم گیرم بیاد دوباره تا آخر برم. اگه شما هم تجربه ش نکردید حتما ارزش تجربه رو داره.
110562895.jpg

گیم پلی:

یه بازی هست در سبک سرباز کوچک به اسم special force برای پلی استیشن وان این جزو یکی از بهترین بازی های دو بعدی بود که تا به حال کردم اصلا لذتش چند برابر سربازان کوچک بود. ولی نمیدونم این بازی چرا بعد از چند مرحله کرش میکرد و جلو نمیرفت یهو الان یادم افتاد باید برم سراغش یادش به خیر کلی خاطرات زنده شد. نمیدونم مشکل از ایزوش بود یا نه دو سه نسخه هم ازش داشتم همشون کرش میکرد باید ببینم فایل ایزو سالم گیرم بیاد دوباره تا آخر برم. اگه شما هم تجربه ش نکردید حتما ارزش تجربه رو داره.
View attachment 307947

گیم پلی:
اوه یادش بخیر
آره خیلی باحاله. راستی نسخه گیم بوی ادونس هم داره. اون رو هم امتحان کن.

اوه یادش بخیر
آره خیلی باحاله. راستی نسخه گیم بوی ادونس هم داره. اون رو هم امتحان کن.
حتما دادا. اصلا یهو بعد مثلا بیست سال یادم افتاد. این دوستان میان عکسای قدیم میزارن آدم اصلا میره به اون دوران. حتما میرم سراغش ببینم شاید نسخه های بعدشم تولید کرده باشن البته استدیوش زیاد معروف نبود. شاید تعطیل شده.

حتما دادا. اصلا یهو بعد مثلا بیست سال یادم افتاد. این دوستان میان عکسای قدیم میزارن آدم اصلا میره به اون دوران. حتما میرم سراغش ببینم شاید نسخه های بعدشم تولید کرده باشن البته استدیوش زیاد معروف نبود. شاید تعطیل شده.
هی روزگار
عمری گذشت. هنوز فقط شبیه سازها و بازی‌های رترو یه دلخوشی باقی مونده تو این روزگار برای ماست.

واقعا نمیشه یه بازی به عنوان بهترین بازی PS1 نام برد همه شون شاهکار بودن
این لیست بازی های مورد علاقه من هست
GEKIDO
FIGTHING FORCE
CRYSIS BEAT
JACKIE CHAN
CAPTAIN TSUBASA J
RAMPAGE
ULTIMATE DEER HUNTER
DINO CRYSIS
RESIDENT EVIL
آقا گه خوردم هر چی مینویسم چندتا شاهکار دیگه یادم میاد اینطور باشه باید تا فردا بنویسم :D :))
فعلا اینا رو به عنوان پارت 1 در نظر بگیرید من برم سر کار بعد پارت 2 میذارم

بازی captain commando
عرضه کننده capcom
سبک Beat 'em up

captain-commando-ps1-japan-ver-playstation-1-ps-one-beat-em-all-up-capcom-1998.webp

images

• Like
Reactions: highlight
یه بازی از ps 1 بیشتر از ۱۵ سال پیش بازی کردم هر چی فکر میکنم اسمش چی بود یادم نمیاد. از تمام بازی فقط فقط یادم میاد اسب و اینا توش بود و محیط بازی فکر کنم مربوط به دوران ساکسون ها و قرون وسطایی بود. اینم اگه اشتباه نکنم یکی از قابلیت‌های مبارزه پرتاب یه چیزی بود که دوباره برمیگشت ب خودش. اساتید اگه کسی اطلاعی داره اسمش چی بود یه کمکی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or